A je to tu :(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
puzzle
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa puzzle »

to scoors:
Poviem ti to takto, i keď sa mi na to teraz ťažko reaguje. Ludia sa schádzajú a rozchádzajú, o ľuďoch v tvojom veku to platí dvojnásobne ... máš skutočne 15r, celý život pred sebou, kopu dievčat pred sebou, kopu krásnych zážitkov pred sebou ... nebráň sa im. nezožieraj sa niečím, čo sa pravdepodobne už skončilo, pretože o pár rokov možno zistíš, že skutočne títo ľudkovia na fóre vedia o čom hovoria, že niečo prežili, že v podstate tomu, čomu sa hovorí LÁSKA nikdy, nikto nebude schopný rozumieť ... tá si s tebou proste robí, aj bude robiť, čo chce ... občas je to krásne, občas to bolí ... taký je život ... prajem ti teda skoré " uzdravenie" ... maj sa
scoors
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa scoors »

ok vyroba bola zastavena ! a dufam ze sa z toho dako dostanem ! :cry: :cry: dakujem VSETKYM!!!!
bizzy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

vsetko ti tu napisali.

"Ceň si každého jedného pocitu, ktorý práve prežívaš, každý jeden je jedinečný a nepremeškaj ani sekundu rozmýšlanim ako ten pocit zakryješ, klameš realitu a hlavne sameho seba."

tym som chcel povedať, že aj tento pocit, ktorý prežívaš môžes prekrutiť na niečo užitočné, ja neviem, trebars, zloz pesnicku, basnicku (to su len priklady, ty vies.)
addictor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: A je to tu :(

Príspevok od používateľa addictor »

scoors napísal:No tak som dostal kopacky ale tieto akosi inak vnimam ako vsetky tie ktore som dostal proste nejem nepijem proste vsetko je v pi** proste nist nemam ani chut ani nic proste a stale ju lubim co mam robit ??? :cry: :cry: :cry: :cry:
viem o com hovoris... nemozes sa na nic sustredit, stale ti beha myslou a nemozes sa toho zbavit...
vies co pomaha...? musis sa nejako odreagovat...prist na ine myslienky... chod von s kamaratmi, ti su na taketo sytuacie ako stvoreni, ver mi... :wink:
Napísať odpoveď