Vide mi niekto pomoct urobit neony v adobe photoshop
-
rebrik5
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Vide mi niekto pomoct urobit neony v adobe photoshop
Tak toto je moj prvy tuning ale newem poriadne robit neony,naucil by ma ich niekto robit.Tu je moj prvy virtuual tuning.su tam nejake neony ale neseknu tam
-
inkognitto
Star
urob pod autom tenku ciaru (neonova trubica), daj na nu bleending optionst a nasta outer glow a aj inner mozes, potom to mozes ist 2-ma smermi: but to zrastrujes v osobitnej vrstve a zmases svetlo kde nema byt (tento postup neodporucam), alebo si na vrstvu aplikujes masku a jednoducho svetlo na karoserii nebude vidno. aj ja som to tak robil, a celkom v poho si myslim,...
(uz to nemam na disku, ale celkom fajn to bolo)
(uz to nemam na disku, ale celkom fajn to bolo)
v tom druhom obrazku si na auto vlepil novu texturu alebo jako? lebo mi niesu jasne tie odrazy tej budovy pod maskou, ktora v originalnej fotke nebolarebrik5 napísal:Dneska som dokoncil nove auticko co poviete je to lepsie?Len este tie neony by tam sadli.A este to zadne koleso urobyt 3D vedel by to nie spravit a naucit ma to?
no, chapem ze sa snazis vyskusat co najviac veci, avska tym to vsetko iba kazis. Nauc sa najprv zakladne veci az potom rob taketo extremy na ktorych by som sa hanbil zajst do mesta
Zober si nejaku peknu velku predlohu v rozliseni 1600x1200, zniz podvozok,vymen disky, porob nejake mriezky, vyhlad klucky, SPZ a drobnosti. Proste decentny upravy.
Nie hned brushovat bumpy, neony, a podobne...
Na predlohy ti odporucam www.netcarshow.com
Mimohodom na tom bumpe na fabii ti okrem ineho poraidne uchatzda perspektiva
Zober si nejaku peknu velku predlohu v rozliseni 1600x1200, zniz podvozok,vymen disky, porob nejake mriezky, vyhlad klucky, SPZ a drobnosti. Proste decentny upravy.
Nie hned brushovat bumpy, neony, a podobne...
Na predlohy ti odporucam www.netcarshow.com
Mimohodom na tom bumpe na fabii ti okrem ineho poraidne uchatzda perspektiva