Tak ale ja som to stratil v Senci a bývam v TT. To by ste sa mi na ten dovoz museli skladať z daní ak by ju fízli doviezliGodfather napísal:No vidis a mne ju dokonca este domov doniesli
Slovenska Policia
v rámci každého rezortu, v tomto prípade min. vnútra existuje kurierna služba. V takom prípade by kuriér stratené veci priviezol zo senca na policiu do Trnavy, na oddelenie najbližšie k vášmu bydlisku, potom by vas vyzvali aby ste si prene prisli osobne.Mateq napísal:Tak ale ja som to stratil v Senci a bývam v TT. To by ste sa mi na ten dovoz museli skladať z daní ak by ju fízli doviezli.
Reagujem na prispevok na prvej strane
----
Co sa tyka kuklacov so zbranami na diskoteke je normalne. Vies, lebo oni nemozu vediet co za debila je v budove a ci ma plny vak bieleho prasku, plus zbran za opaskom. Minuleho roku ma sestra volal do jedneho podniku, ci nejdem s nou na diskoteku, a ja som povedal, ze radsej nejdem, lebo tam sa robili castejsie razie, a vzhladom na vek pod 18 som tam nakoniec nesiel. a urobil som dobre. Setra vravela, ze ze odrazu nabehly kuklaci, zacali vrieskat, ruky za hlavu, a vsetci sa museli opriet o stenu, vypla sa hudba, zasvietilo svetlo, a vravela ze len tam vrieskali, a ze jeen chudak si akurat niesol tago aj gule na biliard a m usel to drzat aspon 10 minut v ruke, lebo s mu nedovolili to ist odlozit
alebo zacal niekomu zvonit mobil, isiel to typek zdvihnut, hned nanho zacali vrieskat nech drzi ruky za hlavou. Sestra potom odisla, vravela ze policajne auta pred vchodom a policajne auta aj pri zadnom vchode kde sa len dovaza tovar.
Moj dalsi poucny pribeh
Co sa tyka kuklacov so zbranami na diskoteke je normalne. Vies, lebo oni nemozu vediet co za debila je v budove a ci ma plny vak bieleho prasku, plus zbran za opaskom. Minuleho roku ma sestra volal do jedneho podniku, ci nejdem s nou na diskoteku, a ja som povedal, ze radsej nejdem, lebo tam sa robili castejsie razie, a vzhladom na vek pod 18 som tam nakoniec nesiel. a urobil som dobre. Setra vravela, ze ze odrazu nabehly kuklaci, zacali vrieskat, ruky za hlavu, a vsetci sa museli opriet o stenu, vypla sa hudba, zasvietilo svetlo, a vravela ze len tam vrieskali, a ze jeen chudak si akurat niesol tago aj gule na biliard a m usel to drzat aspon 10 minut v ruke, lebo s mu nedovolili to ist odlozit
Moj dalsi poucny pribeh
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Nj jak pises..policajti nevedia ci tam je nejaky fetak .. je pravda ze su ich zakroky dost tvrde a obcas nejaky kuklac zrobi nejaky nezmyselny tah(jak tomu typkovi s trupkou rozbil usta..) ale policia si musi drziavat svoj respekt..co by z nej bolo keby sa znej kazdy smial .. a z inej strany ..zas si zober ze aj oni musia dbat na svoju bezpecnost .. jak si pisal s tym vyzvanajucim mobilom..oni nevedia ci tam s mobilom nemas este nieco ine
ale je pravda ze by mohli namiesto SKA koncertov chodit viac na nejake napr. NS koncerty ..uz iba z toho dovodu ze SKA neje extremizmus
ale je pravda ze by mohli namiesto SKA koncertov chodit viac na nejake napr. NS koncerty ..uz iba z toho dovodu ze SKA neje extremizmus
-
hojko
Site Admin
V piatok som bol s kamaratom, ktory je policajt a rozpraval nejake tie zazitky. Ak niekoho zaujima ako to chodi u dopravakov, tak podla nariadenia okresneho riaditela musi mesacne na pokutakch policajt vyzbierat minimalne 10 tisic korun, ak nenazbiera, ma dole body v hodnoteni a to sa mu neskor premietne. Stal na ceste, stopoval auta, ale mal taku smolu, ze vsetky auta, ktore zastavil boli ako z ucebnice - zapnute svetla, pasy, povinna vybava, nikto netelefonoval, ziadny alkohol..., az potom zastavil jedno auto, ktoremu slabsie svietilo svetlo. Na nestastie to bol poliak s ktorym sa tazko bavilo, ten potom pobuchal po svetle a zrazu sa rozvietilo, takze za cele poobedie vysiel na prazdno a kedze nedal ziadnu pokutu a na jeho ucte v tretine mesiaca svieti cista 0, tak sa bude musiet opat vybrat na cesty, aby to do konca mesiaca stihol dostat na limit 10 tisic korun.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Tempus7
Star
Tento víkend prišli do našej krčmy policajti a začali vyšetrovať kto tu robi zlotu, nič nevyšetrili, a pri odchode jeden drzý kamarát povedal neslušné slovo na policajtov, odrazu prišiel policajt a dal mu zboku päsťou a odišiel. Potom kamoš zavolal policajtov a prišli 4 a z toho ten jeden čo ho udrel. Povedal čo sa stalo, no ten policajt všetko poprel a vraj ho ani ešte nevidel!!!!!. Takto sproste zaklamal, pričom kamoš mal až 8 svedkov, nie úplne triezvych, ale až 8. Potom mal isť na stanicu, že niečo spísať, ale nešiel lebo vedel že cestou na parkovisku by po pár kopačkách zmenil názor.....Toto je náš policajný zbor? To ako robil psychotesty ked sa neovládol a udrel ho pred svedkamy? Mal mu dať masnú pokutu za tu urážku, a nie to takto bezhlavo riešiť.
-
Shark NX
Addict
Nadava policajtovi do tvare ... cuduje sa ze schyta a este sa hra na neviniatkoTempus7 napísal:Tento víkend prišli do našej krčmy policajti a začali vyšetrovať kto tu robi zlotu, nič nevyšetrili, a pri odchode jeden drzý kamarát povedal neslušné slovo na policajtov, odrazu prišiel policajt a dal mu zboku päsťou a odišiel....
Byt na mieste toho policajta tak ho hodim do cely na 24h nech vytriezvie a schladi hlavu.
-
erytrocyt
VIP
Čo by ste povedali na to, keby som to poslal ich nadriadenému, alebo rovno ministrovi nech sa na to pozrie
Len tak pre zaujímavosť, či mi vôbec odpíšu a budú sa tým zaoberať. Chcem podotknúť, stáli tam dosť dohlo, a absolútne sa nejednalo o zásah alebo niečo podobné.
Je to Spišská Nová Ves, v blízkosti ŽSR stanice.
Je to Spišská Nová Ves, v blízkosti ŽSR stanice.
-
hojko
Site Admin
erytrocyt: No tak posli a co ocakavas od toho??? Myslis, ze po nete kolovali o dost vaznejsie fotky ako je tato. Ak dobre vidim, tak na ceste nie je ani oznacenie, ze je tam zakazane parkovat, jedine co je napis na budove. Da sa vobec nieco taketo trestat a pokutovat, hoci by islo o bezneho obcana???
-
will.i.am
Darca
ja som sice hlasoval ano, ale to skor co sa tyka tych razii...
inak celkovo im az tak neverim...
ale aby som sa vyjardil k teme
kuklaci pokial viem zatial zastrelili len 1 cloveka ktori na nich vytiahol zbran. to ze robia razie, je to kvoli respektu. chcem vidiet kto by bol zosraty z 2 zlenych muzickov...
podniky by sa mali kontrolovat. majitelia by mali dostavat vyssie pokuty a schlastane deti, by mali mat vyssie postihy... lebo toto je uz cim dalej tym horsie...
ja mam skoro 21 a pridem do baru a dame si 1,2,3 piva ale soplaci ktori maju ledva obciansky vo vrecku idu chlastat ako duhy... A jasne ze majstri sveta. No ked nanho vybehne kuklac tak si nabuduce rozmysli...
Takze myslim si ze je to spravne. A ak nemas nic nelegalne na rovasi, nemas sa coho bat
inak celkovo im az tak neverim...
ale aby som sa vyjardil k teme
kuklaci pokial viem zatial zastrelili len 1 cloveka ktori na nich vytiahol zbran. to ze robia razie, je to kvoli respektu. chcem vidiet kto by bol zosraty z 2 zlenych muzickov...
podniky by sa mali kontrolovat. majitelia by mali dostavat vyssie pokuty a schlastane deti, by mali mat vyssie postihy... lebo toto je uz cim dalej tym horsie...
ja mam skoro 21 a pridem do baru a dame si 1,2,3 piva ale soplaci ktori maju ledva obciansky vo vrecku idu chlastat ako duhy... A jasne ze majstri sveta. No ked nanho vybehne kuklac tak si nabuduce rozmysli...
Takze myslim si ze je to spravne. A ak nemas nic nelegalne na rovasi, nemas sa coho bat