ak sa to napaja normalne cez sietovu kartu tak malo by to ist... ale to je len moja teoria...
zisti si ci to operator nezakazuje, alebo neblokuje....
a nech sa vyjadri niekto kto to skusal...
Co za net??? Myslis ten mobilny ci ako to volaju??? Ak sa nemylim, tak ten je pre USB alebo pre kartu do notebooku, takze v tomto pripade by si potreboval router, ktory ma WAN vstup na USB a neviem ci nieco take je. Je mozne, ze ten modem na aj ethernet vystup, treba sa na to pozriet a ak ano, tak postaci obycajny router.
hojko napísal:Co za net??? Myslis ten mobilny ci ako to volaju??? Ak sa nemylim, tak ten je pre USB alebo pre kartu do notebooku, takze v tomto pripade by si potreboval router, ktory ma WAN vstup na USB a neviem ci nieco take je. Je mozne, ze ten modem na aj ethernet vystup, treba sa na to pozriet a ak ano, tak postaci obycajny router.
nie ten net je cez sietovku to je rychly internet od t-mobilu
no takze ja mam Multimedia Net Modem od T-Mobilu ...tak to vyzera jak nejake radio alebo nieco take v zadu je jedna koncovka na USB jedna na sietovy kabel a jedna na adapter toť vsjo
Z manualu moc vidiet nie je, ale vyzera to, ze je to podobne ako u T-comu jedoportovy modem/router, takze switch by mal stacit. Ak si vsak chces byt na 100% isty, router to poriesi.
KoCi napísal:switch ti nepojde, pokial ti provider neprideli viac ako jednu IP. Co v tvojom pripade myslim nehrozi, takze ako uz hojko spominal - jedine router.
ja mam doma 4G a mam switch no a v podstate mame na 2 pC 1 IP lebo v sieti vystupujeme ako 1 PC, no v T-Mobile pokial viem maju vsetci rovnyku alebo aspon vela ludi rovnaku IP...
No takze skus si poziciat od kamarata a vyskusat, alebo mozno ked sa opytas v obchode pripadne aj skusis, ked je to mobilny internet
will.i.am napísal:ja mam doma 4G a mam switch no a v podstate mame na 2 pC 1 IP lebo v sieti vystupujeme ako 1 PC, no v T-Mobile pokial viem maju vsetci rovnyku alebo aspon vela ludi rovnaku IP...
No takze skus si poziciat od kamarata a vyskusat, alebo mozno ked sa opytas v obchode pripadne aj skusis, ked je to mobilny internet
t0m4s3 napísal:Z manualu moc vidiet nie je, ale vyzera to, ze je to podobne ako u T-comu jedoportovy modem/router, takze switch by mal stacit. Ak si vsak chces byt na 100% isty, router to poriesi.
zdravým, nechcem zakladať novú téme, lebo je dosť podobná, mám internet od T-COMu a chcel by som vás poprosiť o riešenie, ako pripojiť doňho 2 PC, modem mám tento
xJEDIKNIGHTx: Ak dobre vidim, tak ide o USB modem, cize nijak. Potrebujes kupit router s ADSL modemom. Teda jedno riesenie tam je, ze to prepojis cez PC, ale ak budes chciet pouzivat druhy PC, tak ten prvy musi byt zapnuty.