SPZ TYPU BA-111

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

PO-LICIA neni ziadny fake, je to moj kolega
Kufor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Kufor »

u nas chodi firma CAPITOL so znackou CA-PITOL, ale najviac ma dostala spz CA-NABIS :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

killa_bee napísal:PO-LICIA neni ziadny fake, je to moj kolega
nech ste vtipna dvojka ty si daj PO-LUCIA :-) (( nie ako lucia z popradu ci odkial, ale ako ciste biologicka zalezitost ))
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

hojko napísal:mastermind: To urcite, vacsiu hlupost som uz dlho nepocul.
neviem na co presne teraz narazas. ci na to ze tie znacky maju hlavne policatji, alebo to ze ma poslal dalej.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

jasne ze taketo znacky idu po znamosti, alebo po obalke...
OT: nechaj hojka nech sa vyplace ze nema auto :wink:

btw, kolko casu davate mojmu prispevku? :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

no zase ani mne sa nezda, ze by boli znacky 101, 111..atd striktne rezervovane pre policajtov..a tak som to pochopil z mastermindovho postu..to, ze ho poslal dalej je podla mna normalne..kolko krat som zazil , ze otec ked este robil v armade zastavili nas policajti, vypytali si doklady a ked vybral cele svoje doklady a akoze tam hladal vodicak tak medzi tymi selijakymi kartickami a nevim cim videli fizly zdy to co mali ..ospravedlnili sa za zdrzanie a pustali nas dalej
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mastermind: Na 101 ;)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

myslim, ze mastermind to myslel tak, ze v KE je nepisane pravidlo, ze policajti maju tieto znacky(neviem dedukujem :wink: )
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

vobec nie su rezervovane. Akurat ze ju nikomu nepridelia ak si za nu vyslovene nezaplati. A povedzme si uprimne, dat 10K za znacku KE 101 XX je hovadina.
Keby moj brat nebol v tom case policajt, take znacky by sme nedostali ani nahodou. Vobec netvrdim, ze kazdy policajt v KE ma taku znacku, no ked niekde taku znacku vidis, je velmi, velmi pravdepodobne, ze to je bud policajt, alebo nejaky rodinny prislusnik.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Asi na tom bude niečo pravda.. aj jeden môj bývalý spolužiak bol strašný maniak na všetko policajné a tiež mi hovoril, že policajti majú pre svoje autá vyhradené určité značky.. a ako som vtedy sledoval civilné bezmajákové aj necivilné s majákom policajné autá (zaparkované na Moyzesovej alebo na Fejovej alebo behajúce po meste), tak mi to aj vychádzalo.. :) (bolo to cca 8-10 rokov dozadu)
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

nordkapp_pb napísal:nech ste vtipna dvojka ty si daj PO-LUCIA :-) (( nie ako lucia z popradu ci odkial, ale ako ciste biologicka zalezitost ))
Jo, hlavne ze ty si "vtipny". Tieto tvoje problemy su uz davno za mnou, som vo veku, kedy mam presne opacny problem, uz nestaci len pohladkat. Dalsia vec...ako rodeny bratislavcan nevidim zmysel prehlasovat auto do PO, ale sak whatever. Najviac ma sere, ze ta stara buchta na Inspektorate mi nedala BA-420 ale 409xx, kua.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

u nás behá jedno NO - PANIC... ale ja by som si dal urcite NO - TORIK
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

dneska som si vsimol jednu audinu ktora mala znacku KE(niesom is isty ze ci tam bolo KE)-X 32(nejake cisla...neviem kolko) naviete aka to mohla byt znacka?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

S najväčšou pravdepodobnosťou to bol Trebuľa .. Audi A6 v nákupnej cene 2,46mil. SKK.. alebo nejaké iné zviera zo štátnej správy.. ;)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

den333 napísal:dneska som si vsimol jednu audinu ktora mala znacku KE(niesom is isty ze ci tam bolo KE)-X 32(nejake cisla...neviem kolko) naviete aka to mohla byt znacka?
lol vsak si skus precitat stranu dozadu :idea: :roll:
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

Sepiroth napísal:u nás behá jedno NO - PANIC... ale ja by som si dal urcite NO - TORIK
myslis take zlatej farby vacsie?obcas parkuje pred mojou bytovkou :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

mastermind napísal:vobec nie su rezervovane. Akurat ze ju nikomu nepridelia ak si za nu vyslovene nezaplati. A povedzme si uprimne, dat 10K za znacku KE 101 XX je hovadina.
Keby moj brat nebol v tom case policajt, take znacky by sme nedostali ani nahodou. Vobec netvrdim, ze kazdy policajt v KE ma taku znacku, no ked niekde taku znacku vidis, je velmi, velmi pravdepodobne, ze to je bud policajt, alebo nejaky rodinny prislusnik.
mm ale zas my mame na Vsetkych Fordoch (3) Znacky BA-212 (NA,NK,NX) a nic sme za to neplatili ... vybavil nam to predajca ... Bez ziadneho poplatku.
Nejde o ziaden Luxus ale je prijemne mat 3 auta z rovnakym Trojcislim.
Axel
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Axel »

Policajne znacky - otec bol policajt, takze to mam z prvej ruky rovno z domu.
V Kosiciach (a vlastne vsade inde) sa ODJAKZIVA pridelovali policajtom a ich znamym znacky po znamosti.
Za beznu znacku KE-XXX YY, kde XXX je nejake lahke cislo sa plati par korun vsimneho pre policajta, za to, ze ti ju prideli v poradovniku.
Policajtov je vsak tolko, ze ziadne IBA 101 a 111 sa nekona. To by mohlo byt len zopar aut takto oznacenych. Chodte sa cez pracovnu dobu prejst na Moyzesovu pred policajne riaditelstvo a na parkovisku nenajdete jedine auto s obycajnou SPZ. Beznym radovym policajtom sa davaju bud postupky (123,135,246,...) alebo zrkadlove obrazy (121,858,656,...)
Trojice rovnakych cisiel (111,222,333 - tieto sa vsak zvycajne rezervuju pre velke ryby - riaditela, povolnu sekretarku a roznych kamaratov starostom/primatorom pocnuc a sefom futbaloveho klubu konciac).
Dalsou alternativou je pridelovanie cisla 158 YY - toto ma na aute niekolko vysokych policajnych funkcionarov.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Shark NX napísal:Nejde o ziaden Luxus ale je prijemne mat 3 auta z rovnakym Trojcislim.
Mat tri Fordy ale uz asi take prijemne nieje :D Inak uplny suhlas s Axelom - krstny otec robil par rokov tzv. "obhliadaca skod" v Allianze a vlastnici naburanych aut sa dali rozoznat uz podla SPZtky, tak ako napisal.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

k6 uz 2,5Roka maximalna spokojnost ;)
Napísať odpoveď