SPZ TYPU BA-111
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
mastermind
VIP
-
Point
Professional
no zase ani mne sa nezda, ze by boli znacky 101, 111..atd striktne rezervovane pre policajtov..a tak som to pochopil z mastermindovho postu..to, ze ho poslal dalej je podla mna normalne..kolko krat som zazil , ze otec ked este robil v armade zastavili nas policajti, vypytali si doklady a ked vybral cele svoje doklady a akoze tam hladal vodicak tak medzi tymi selijakymi kartickami a nevim cim videli fizly zdy to co mali ..ospravedlnili sa za zdrzanie a pustali nas dalej
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
mastermind
VIP
vobec nie su rezervovane. Akurat ze ju nikomu nepridelia ak si za nu vyslovene nezaplati. A povedzme si uprimne, dat 10K za znacku KE 101 XX je hovadina.
Keby moj brat nebol v tom case policajt, take znacky by sme nedostali ani nahodou. Vobec netvrdim, ze kazdy policajt v KE ma taku znacku, no ked niekde taku znacku vidis, je velmi, velmi pravdepodobne, ze to je bud policajt, alebo nejaky rodinny prislusnik.
Keby moj brat nebol v tom case policajt, take znacky by sme nedostali ani nahodou. Vobec netvrdim, ze kazdy policajt v KE ma taku znacku, no ked niekde taku znacku vidis, je velmi, velmi pravdepodobne, ze to je bud policajt, alebo nejaky rodinny prislusnik.
Asi na tom bude niečo pravda.. aj jeden môj bývalý spolužiak bol strašný maniak na všetko policajné a tiež mi hovoril, že policajti majú pre svoje autá vyhradené určité značky.. a ako som vtedy sledoval civilné bezmajákové aj necivilné s majákom policajné autá (zaparkované na Moyzesovej alebo na Fejovej alebo behajúce po meste), tak mi to aj vychádzalo..
(bolo to cca 8-10 rokov dozadu)
Jo, hlavne ze ty si "vtipny". Tieto tvoje problemy su uz davno za mnou, som vo veku, kedy mam presne opacny problem, uz nestaci len pohladkat. Dalsia vec...ako rodeny bratislavcan nevidim zmysel prehlasovat auto do PO, ale sak whatever. Najviac ma sere, ze ta stara buchta na Inspektorate mi nedala BA-420 ale 409xx, kua.nordkapp_pb napísal:nech ste vtipna dvojka ty si daj PO-LUCIA(( nie ako lucia z popradu ci odkial, ale ako ciste biologicka zalezitost ))
-
Shark NX
Addict
mm ale zas my mame na Vsetkych Fordoch (3) Znacky BA-212 (NA,NK,NX) a nic sme za to neplatili ... vybavil nam to predajca ... Bez ziadneho poplatku.mastermind napísal:vobec nie su rezervovane. Akurat ze ju nikomu nepridelia ak si za nu vyslovene nezaplati. A povedzme si uprimne, dat 10K za znacku KE 101 XX je hovadina.
Nejde o ziaden Luxus ale je prijemne mat 3 auta z rovnakym Trojcislim.
Policajne znacky - otec bol policajt, takze to mam z prvej ruky rovno z domu.
V Kosiciach (a vlastne vsade inde) sa ODJAKZIVA pridelovali policajtom a ich znamym znacky po znamosti.
Za beznu znacku KE-XXX YY, kde XXX je nejake lahke cislo sa plati par korun vsimneho pre policajta, za to, ze ti ju prideli v poradovniku.
Policajtov je vsak tolko, ze ziadne IBA 101 a 111 sa nekona. To by mohlo byt len zopar aut takto oznacenych. Chodte sa cez pracovnu dobu prejst na Moyzesovu pred policajne riaditelstvo a na parkovisku nenajdete jedine auto s obycajnou SPZ. Beznym radovym policajtom sa davaju bud postupky (123,135,246,...) alebo zrkadlove obrazy (121,858,656,...)
Trojice rovnakych cisiel (111,222,333 - tieto sa vsak zvycajne rezervuju pre velke ryby - riaditela, povolnu sekretarku a roznych kamaratov starostom/primatorom pocnuc a sefom futbaloveho klubu konciac).
Dalsou alternativou je pridelovanie cisla 158 YY - toto ma na aute niekolko vysokych policajnych funkcionarov.
V Kosiciach (a vlastne vsade inde) sa ODJAKZIVA pridelovali policajtom a ich znamym znacky po znamosti.
Za beznu znacku KE-XXX YY, kde XXX je nejake lahke cislo sa plati par korun vsimneho pre policajta, za to, ze ti ju prideli v poradovniku.
Policajtov je vsak tolko, ze ziadne IBA 101 a 111 sa nekona. To by mohlo byt len zopar aut takto oznacenych. Chodte sa cez pracovnu dobu prejst na Moyzesovu pred policajne riaditelstvo a na parkovisku nenajdete jedine auto s obycajnou SPZ. Beznym radovym policajtom sa davaju bud postupky (123,135,246,...) alebo zrkadlove obrazy (121,858,656,...)
Trojice rovnakych cisiel (111,222,333 - tieto sa vsak zvycajne rezervuju pre velke ryby - riaditela, povolnu sekretarku a roznych kamaratov starostom/primatorom pocnuc a sefom futbaloveho klubu konciac).
Dalsou alternativou je pridelovanie cisla 158 YY - toto ma na aute niekolko vysokych policajnych funkcionarov.
Mat tri Fordy ale uz asi take prijemne niejeShark NX napísal:Nejde o ziaden Luxus ale je prijemne mat 3 auta z rovnakym Trojcislim.