Hľadal som tu podobnú tému a nenašiel som ju tak dúfam že to nieje double
No idem si kúpiť LCD a nikdy som sa o to nezaujímal takže mam stoho španielsku dedinu neviem aké sú dobré parametri atď. mohol by mi niekto poradiť ? aby som nekúpil niaku blbosť, chcem 17nástku
Kúpa LCD
v prvom rade, 17tka sa ti cenovo ani nijako inak neoplati (cenovy rozdiel pri najlacnejsich je cca 5 000 ku 5 500)
druha vec parametre vacsinou nie su az tak podstatne, najprv si je treba vybrat znacku (monitor s horsimi parametrami lepsej znacky casto mava ovela lepsi obraz)
osobny favorit samsung, lg pripadne benq
druha vec parametre vacsinou nie su az tak podstatne, najprv si je treba vybrat znacku (monitor s horsimi parametrami lepsej znacky casto mava ovela lepsi obraz)
osobny favorit samsung, lg pripadne benq
-
nucli
Medium Expert
nedristaj, doba odozvy a kontrastny pomer su najdolezitejsie ukazovatele, rovnako ako pozorovacie uhly...zaggi napísal:
druha vec parametre vacsinou nie su az tak podstatne,
autorovi temy - ak kupis cokolvek od vyrobcu Eizo, nemozes sliapnut vedla, bohuzial vsak su trochu drahsie.
magazin svethardware.cz sa tejto teme pravidelne venuje, maju aj dost pokrocile metody merania, takze na ich zavery sa mozes kludne spolahnut, tu je link na porovnanie monitorov v jednotlivych kategoriach :
http://www.svethardware.cz/info.jsp?doc ... 6B0054478C
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa: