+skvele predstavenie v sali (ktoru inac, prepacte mi to, nemam rad): divadlo jary cimrmana- dobyti severniho polu. aj ked to poznam naspamat, perfektne som sa zabavil
-bud su baby pekne a sproste, alebo skarede a inteligentne a mudre, a tie, ktore maju nahodou vsetky kladne vlastnosti su alebo feministky, alebo zadane
rano sa zobudim v rifliach ..za 10 min na to telefonat
kamos : no co ( smiech )
ja : nic preco ?
kamos: stale smiech
ja : ze coo kur. ...
on : vcera si mal moj kkt v uchu ked si naje*any spal...
dosiel som z robotky prijemne narobeny mam auto takze skocime do hotela na pifco
idu matury je MDZ a ja nic nemam pre moje zeny, aj ked by ich to nenahnevalo lebo vedia ze nejako si na taketo veci nespominam a nijako extra to neslavim
sweet home sweet home pokukal som auticka v Zeneve tie ich hostesky neboli niak pekne..na slovensku mame krajsie ale aj vynimky sa nasli nehorazne ma z tej dlhej cesty boli prdel a nohy...hruza 15 hodin v buse
maturity sa blizia a nejako s tym nic nerobim / kamarat mi blahoprial (alebo ako to nazvat) na MDZ neviem co si mam o tom mysliet dnesna noc bude skvela vcerajsi vecer bol super prisla mi neskutocne pekna sms (nie k MDZ)
u ludi su len dve tragedie:
1.) ak nieco nemame a tuzime po tom
2.) ak to uz mame (moj pripad) mam zvlastny pocit, ze napriek vsetkej snahe sa vsetko ruca
som chory aspon som tyzden bez skoly mam co dohanat co vymeskam aspon ten cas dufam konecne vyuzijem na to aby som si spravil poraidok v compe a okolo compu
- este hodina absolventskej praxe a nudim sa jak pes
+ dnes sa idem povozit autickom po meste a budeme pocuvat oldiesky - vypalovacky samozrejme
+ mam noveho chalana. aaach aky je zlaty
+ za starym mi vobec nie je smutno, hoci sme sa rozisli pred necelym tyzdnom
Konecne doma dnesny den zbehol nejak rychloo tobiasova ma nasrala a riadne... Vonku sa nic nedeje je strasna nudaaaa Neviem co budem robit - Kupujem SteelSound 4H, bud sluchadla alebo cor3.sk
rano pred skolou som sa videl s mojim v skole total nuda a to som na jednom predmete stihol dostat 2x 5 za to ze som nemal do posledneho detailu dotiahnute vykresy a este k tomu ich musim opravit a v stredu ich doniest inac dalsie 5 po skole bola moja najmilsia nejaka cudna zajtra riaditelske volno koli maturam, dufam ze stihnem vsetko dobehnut inac