pri zapnuti PC pc pipne a bliknu kontrolky co je v poriatku ale monitor je stale v stand_by rezime.....
je to odpalena grafika???
vcera som PC normalne vypol a dnes uz nenabehne obraz.....
Urcite chyba grafiky, mne sa to takto odpieklo, hral som asi 12hodin, vypnem a na druhy den ani skoro nenabehla.. iba nabehla a vsade kocky, ciarky pasiky a take ko*ot robila.. nechapem preco dal som reklamovat..raplik napísal:Zasunuta a podotlacana je dobre...
je to n-vidia geforce 6600
ddr3 to mam aj ja ale ziadny novy efekt necitim oproti 6600ovke, to asi preto lebo skoro vsetky nove hry idu dost fajneraplik napísal:jj kupim zajtra asi 8500stovku
ta uz ma ddr3 pamate
ale aj tak ma to nasralo
ja som chcel skusit druhu len nemam od koho pozicat tak narychlo
jop.. pisal to vyssie.. treti prispevokcor3 napísal:EDIT:// Skusal si iny monitor?
moze to byt kldune aj doska z procesorom aj mne sa pocas hrania takto odpalil komp zhasol vsade bol prud vsetko sa dalo vysunut tym myslim mechaniky a tak ale bola tma cize nic viac nemusi to byt len grafickou kartou neviem aky mas procesor ale ak je to amd nejakeho starsieho data tak podla mna bude vada tamraplik napísal:mne sa aj vetrak toci ale nedava signal do monitora alebo co
tusil som to takze ako vsetci tipuju ze to bude vga nevravim ze nemoze ale ja by som skusil aj inde dosku s procesorom pretoze mne sa skorej zda byt problem u tychto dvoch starsie atlhony sa pomerne velmicasto tymto sposobom prejavili ak uz dosluzili kamaratov athlon xp 2500+ moj ten isty procesor, dalsieho kamarata tiez athlon 2500+ vsetko jadro barton co je aj u teba asi to isteraplik napísal:AMD athlon 3200+