Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Most Wanted
chlani mam v hre bmv a chcem zvisit jeho rychlost ale nedasa neexzistuje daky program ktori mi umozni zvisit rychlost aut alebo take daco

-
Supersonic
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Need for Speed: Most Wanted
skus nejaky trainerostrelovac napísal:chlani mam v hre bmv a chcem zvisit jeho rychlost ale nedasa neexzistuje daky program ktori mi umozni zvisit rychlost aut alebo take daco![]()
-
jin
VIP
Re: Need for Speed: Most Wanted
No offense, ale fakt nemam rad ludi ako tyostrelovac napísal:chlani mam v hre bmv a chcem zvisit jeho rychlost ale nedasa neexzistuje daky program ktori mi umozni zvisit rychlost aut alebo take daco![]()
Tym ze urobis taketo nieco, oberes tu hru este aj o ten kusticek reality co v nej bol. To uz si rovno daj cheat na X-Wing a mas to
Nič moc, ale tu maš aspon jedno nové auto doNFS MW: http://www.scorpions.cz/nfsmw/index.php?clanek=121.
a najdš tam toho ešte omnoho viac, aj program na upravu vlastnosti vozidiel, rýchlost atd., takže len treba hladat.
-
mumzotoska
Amateur
Problem s grafikou.
Mam problem so zobrazovanim v MW. Je to v prilohe na obrazku. Skusal som us aj rozne prog. na grafiku a tak ale neuspesne a este ked som to mal nainstalovane davnejsie asi pred pol rokom slo to bez problemov
. vopred dik za radu dik 
- Prílohy
-
- bez_názvu.JPG (43.8 KiB) 1040 zobrazení
-
Supersonic
Light Professional
Re: Problem s grafikou.
dobre to vyzeramumzotoska napísal:Mam problem so zobrazovanim v MW. Je to v prilohe na obrazku. Skusal som us aj rozne prog. na grafiku a tak ale neuspesne a este ked som to mal nainstalovane davnejsie asi pred pol rokom slo to bez problemov. vopred dik za radu dik
-
mumzotoska
Amateur
Re: Problem s grafikou.
andrejpnacek napísal:dobre to vyzeraskus nahodit novsie ovladace na grafiku
Som us skusal ale bez zmeny.
-
mumzotoska
Amateur
ahojte all mam taky problem jednoducho som si zapla hru ide mi vsetko som dohrala a potom nadalsi den som opet zapla a vihodilo mi to chybu tak som si to preinstalovala a nic som tam nove nedavala proste original nainstalovane to je chcem zapnut a opet chyba ani dohry sa mi neda dostat len vo WIN mi to vihodi ci odoslat chybu alebo neodosielat a pritom som crack stiahla z jedneho fora a nic nejde to
prosim poradite mi niekto som zufala