SE K850i tuning
SE K850i tuning
ak viete o nejakej moznosti ako by sa dala k850-ka vytunovat alebo nejak inak zasiahnut do nej tak napiste svoje rady.aj ak sa vam uz podarilo nieco zmenit
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jedina rada : NETUNUJ . Ja by som určite neodolal a paŕ ikoniek zmenil a patche su aj na odblokovanie talefonu atd . takze ja si nemyslim ze su az take zbytocne ..INDIGOcorp. napísal:omg toto by som chcel vediet na co ma niekto potrebu tunovat takyto telefon pochopim stare modely o ktore uz nieje moc zaujem ale babrat sa s niecim takymto je podla mna zatial hriech mozno o rok dva
-
RoQa
Darca
Ty si uz asi riadne dlho neflashovalverreaux napísal:Myslel som FW. Beznym kablom DCU-60 sa neda nic tunit. Treba na to specialny HW
INDIGOcorp.: No mas pravdu symbian Netreba tunovat ,ale toto by som tu neplietol
Tu je rec o k850i a nie o k800i tak sa uvedom (treba sem-tam citat nazov temy)Joxxo napísal:Ty si uz asi riadne dlho neflashovalBy trebalo updatnut informacie ....Da sa to robit tym kablom co dostanes k fonu myslim ze ten DCU-60 ,nepotrebujes na to servisny ...dokonca sa da uz aj menit kryt medzi k800i a k810i
![]()
Viem, ze sa to da, ale ty sam to doma este nespravisNadeo napísal:To hovoria ty v orangi... k850 sa uz crackla. vid na forums.se-nse.net
dokonca sa flashuju aj P1-ky na w960
-
RoQa
Darca
musim priznat chybu poplietol som si k850i a k810i . K850i sa da zatial iba pomocou SETool Box-u... 
ale zachvilu bude vsetko ok podla mna ... EDIT : //Takže mám nové správy ohľadom tuningu K850i a celkovo A-2 !!!
Tuning K850i je momentálne možný len pomocou SETool Box-u, ale najlepšia správa je, že sa vytvára FREE PATCHING A-2 Tool !!!
Čo ty na to ? nedá sa tuningovať ?Na SE-nse som našiel pár linkov na jedno fórum. kt. sa zameriava na SE K850i. Podarilo sa im rozbehať na K850i flash menu a podobné veci. Lenže návody sú v POLŠTINE a tej ja moc nerozumiem. Takže ak by bol niekto taký ochotný a preložil to, tak by to bolo dobré. Podotkne, že sa všetko robí cez setool2.
Čo ty na to ? nedá sa tuningovať ?Joxxo napísal:Na SE-nse som našiel pár linkov na jedno fórum. kt. sa zameriava na SE K850i. Podarilo sa im rozbehať na K850i flash menu a podobné veci. Lenže návody sú v POLŠTINE a tej ja moc nerozumiem. Takže ak by bol niekto taký ochotný a preložil to, tak by to bolo dobré. Podotkne, že sa všetko robí cez setool2.