Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Lord PROXI
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Sheep napísal:doporucujem utoc rovno na huntera nie na peta, ked uz das huntera tak jeho pet konci tiez :wink:
no to hej, ale staci scatter shot a hunt sa dostane znova na dialku a moze strielat :) pripadne concussive shot ak ma v talentoch na stun a ma lak tak sa dostane znova na dialku :)
ale co je blbe ked sa dostane pala ku huntovi, to hunt caka na smrt, aj ked sa dostane od neho pala si da bublinku a pohode sa dostane ku huntovi :(
a to uz o resto druidovi ani nehovorim, to aj keby sa iba healoval tak to je otazka pol hodinky kym ho clovek rozstriela :lol: no lepsie povedane kym mu dojde mana :D
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Lord PROXI napísal:no to hej, ale staci scatter shot a hunt sa dostane znova na dialku a moze strielat :) pripadne concussive shot ak ma v talentoch na stun a ma lak tak sa dostane znova na dialku :)
ale co je blbe ked sa dostane pala ku huntovi, to hunt caka na smrt, aj ked sa dostane od neho pala si da bublinku a pohode sa dostane ku huntovi :(
a to uz o resto druidovi ani nehovorim, to aj keby sa iba healoval tak to je otazka pol hodinky kym ho clovek rozstriela :lol: no lepsie povedane kym mu dojde mana :D
k tomu resto druidovi: ved prave na to je aimed shot, znizi healing o 50% cize resto druidov si davam, raz sa po mne rozbehol aj holy priest a najviac co robil je ze sa healoval pircom mal na sebe aimed shot cize moc toho nehealoval, btw toto je moj build na lvly 54- http://www.wowhead.com/?talent=cV0hZEVVoEzMMo
a takyto build chcem na lvly 70: http://www.wowhead.com/?talent=ci0h0xZEVVoEzMcot0b
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

mal by si ist BM, to je imba na expenie
aspon zaklad BM
klik
a na 70ke ak chces ist MM tak
klik
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no peta jasne ze si nevsimam...no CoEx trochu napomaha sa k nemu dostat..ale tiez ziadna slava po ako tu bolo spominane dokaze ma pekne zastavit
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

no predvčerom som začal hrat za blood elfa paladina a mam pocit že som spravil blbost lebo tu všetci ospevujete locka zatial som lvl 12 napisal by mi tu niekto nazor na tuto postavu?
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

paladina prave robim twinka taktiez BE na 29 lvl...no s palatom ako aj s inym meelom sa mi bez equipu hralo blbo bo si ma krajali jak nist ale ovsem palat opraoti takej rogune ma aj heal a bublinu co je len jeho vyhoda ale co sa mi moc na nom nepaci to ze ked missnes a tou pomalou dvojrucnou zbranou kym zase udres ta ide drbnut..paladim bucha bucha bucha pomaly dojde hp heal a dalej bucha
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

-=wolf=- napísal:k tomu resto druidovi: ved prave na to je aimed shot, znizi healing o 50% cize resto druidov si davam, raz sa po mne rozbehol aj holy priest a najviac co robil je ze sa healoval pircom mal na sebe aimed shot cize moc toho nehealoval, btw toto je moj build na lvly 54- http://www.wowhead.com/?talent=cV0hZEVVoEzMMo
a takyto build chcem na lvly 70: http://www.wowhead.com/?talent=ci0h0xZEVVoEzMcot0b
neviem aku mas skusenost ale s tym healingom aj ked ho ma zrazeny na polovicu podla mna sa uhealit staci, teda ked 70 resto druid heali priblizne za 5000-7000 healing touch tak aj keby sa healoval za 2500-3500 tak by to stacilo kdezto ma ovela menej hp jako napr. feral ale s tou manou mas pravdu, a ked je sam tak musi aj castit aby rozbil nepriatela
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Sheep napísal:70 resto druid heali priblizne za 5000-7000 healing touch
Tolko healne critom,normalom 2500-3000 ofc critom sa da ovela viac ak mas dobry healing/spell crit
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

No uz mam nainstalovany (neoriginalny) WoW aj datadisk TBC v zivote som nic dlhsie neinstaloval ako toto. Neviete my poradit neaky dobry slovensko cesky server? kamaratmi mi dal tento http://wow.kryha.sk/. Ale tam sa neda regnut.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Mrk napísal:paladina prave robim twinka taktiez BE na 29 lvl...no s palatom ako aj s inym meelom sa mi bez equipu hralo blbo bo si ma krajali jak nist ale ovsem palat opraoti takej rogune ma aj heal a bublinu co je len jeho vyhoda ale co sa mi moc na nom nepaci to ze ked missnes a tou pomalou dvojrucnou zbranou kym zase udres ta ide drbnut..paladim bucha bucha bucha pomaly dojde hp heal a dalej bucha
palach je lepsi healer aj ja som si to musel prehodit shamiho som si dal na elemental nieco a resto nieco ale viacej full ele a pali isiel na holy a pekne healuje v raidoch :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

bart1234 napísal:No uz mam nainstalovany (neoriginalny) WoW aj datadisk TBC v zivote som nic dlhsie neinstaloval ako toto. Neviete my poradit neaky dobry slovensko cesky server? kamaratmi mi dal tento http://wow.kryha.sk/. Ale tam sa neda regnut.
staci pozriet o 5 stran dozadu a najdes toto:
tomek00 napísal:trebali by tu asi niekde vycapit odpoved na asi kazdu druhu otazku v tejto teme..ze ktory je najlepsi free svk/cz server, lebo sa to tu zacina pytat kazdy.. :idea:

www.ONLINEGAMERS.cz!!
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

www.onlinegamers.cz je sice najlepsi cz/sk server ale su uzavrete registracie...

dobry server je este http://iceonline.badl.org/ :wink: :wink:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Lord PROXI napísal:mal by si ist BM, to je imba na expenie
aspon zaklad BM
klik
a na 70ke ak chces ist MM tak
klik
chcem len povedat ze tvoje MM by som nesiel, kedze proti casterom pouzivam Viper sting tak si neviem predstavit kolko by som s nim vysaval many bez toho talentu, a to zvysenie sance o 5% zasiahnut target sa moc neoplati, zasiahnem vzdy:D
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

Donald_ napísal:www.onlinegamers.cz je sice najlepsi cz/sk server ale su uzavrete registracie...

dobry server je este http://iceonline.badl.org/ :wink: :wink:
ani na jedno sa neda zaregistrovat :cry:
co teraz su na vsetkych slovensko ceskych serveroch zablokovane vytvorenie novych uctov?
Sheep
Addict
Addict

aruN napísal:Tolko healne critom,normalom 2500-3000 ofc critom sa da ovela viac ak mas dobry healing/spell crit
:roll:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Sheep napísal::roll:
a kolko mas healing?
Sheep
Addict
Addict

1541
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Sheep napísal:1541
hmm, nie je to nieako extra vela, cim to hackujes? :lol:
Sheep
Addict
Addict

-=wolf=- napísal:hmm, nie je to nieako extra vela, cim to hackujes? :lol:
jak hackujem?nemam v hre cheaty ani hacky...ani neviem ci existuje moznost hacknut daco takeho
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Ak mi das screen z ofiku s takym normal healom tak potom sa mozme o niecom bavit.
Napísať odpoveď