Dôchodkyňa našla a vrátila 750-tisíc

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Dôchodkyňa našla a vrátila 750-tisíc

Príspevok od používateľa hojko »

http://www.aktuality.sk/spravy/domace/d ... a-750-tis-

Neviem co na to povedat, zije zo 6400 korun, najde tristvrte miliona a ona to vrati. Pekne gesto, ale aj tak tomu nechapem :shock:
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

respekt...pravdu povediac ja by som si ich asi nehal :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pravdupovediac, kto nie??? :shock:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

fúha, tomuto sa vraví poctivosť... mno, podľa toho opisu mafián ako vyšitý 8)

dôchodkyňa má u mňa k+ :D
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hojko napísal:Pravdupovediac, kto nie??? :shock:
niekto kto potom nechce skoncit utopeny vo vahu... napriklad... da sa aj tak rozmyslat, ked to nie su "ciste" peniaze, tak si ta najdu...
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Este ked to bolo v spravach jej slubil ten dotycny dovolenku ked to neprezradi..ona to prezradila a je po dovolenke...Asi mu klepalo ktohvie zkade su tie peniaze :roll: :?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

jj.. tiež som bol šoknutý z toho, čo hlásili v správach..
Keď som mu podala peňaženku, prepočítal peniaze a povedal: Sedemstopäťdesiat. Sú tam všetky.
Keby tam 1000ka chýbala, už by bola teta na druhom svete.. :roll:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

ten chlapik je riadny hajzel...teta mu poctivo vrati jeho pravdepodobne "nepoctive" peniaze a on sa na nu takto vykasle...ten chlapik ma u mna K- :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

teta je blazniva poctivka. stara sa o invalidneho syna, slaby dochodok a ona da bohom darovane penaize naspet nejakemu "poctivakovi"? och prehnana poctivost. takato sanca sa uz nevyskytne do konca zivota...
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Pre nás to je nenormálne, ale starí ľudia dostali úplne inú výchovu ako my. Pravdupovediac, keby som ja niečo také našiel, tak by som bol v obrovskom pokušení, či si to mám nechať alebo to nahlásiť na polícii. :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

violator napísal:ten chlapik je riadny hajzel...teta mu poctivo vrati jeho pravdepodobne "nepoctive" peniaze a on sa na nu takto vykasle...ten chlapik ma u mna K- :D
Preco hned skatulkujes?Za to ze tych penazi bolo vela neznamena ze boli ako pises pravdepodobne nepoctive.Ale chlapik je svina to je fakt
violator
Star
Star

Dieg0 napísal:Preco hned skatulkujes?Za to ze tych penazi bolo vela neznamena ze boli ako pises pravdepodobne nepoctive.Ale chlapik je svina to je fakt
to co som napisal bola cista spekulacia a myslim ze to kazdy tak pochopil ked som napisal pravdepodobne "nepoctive" :)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja mozem napisat ze si pravdepodobne curak.A ked ti to napisem naseres sa na mna.Preco?Ved to je len spekulacia ... chcel by som vediet z coho pozostava tvoja spekulacia.Resp z coho ju odvodzujes
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Pokusenie. Mohli to byt peniaze na dobre ucely (charita atd)....o to ide...
violator
Star
Star

Dieg0 napísal:Ja mozem napisat ze si pravdepodobne curak.A ked ti to napisem naseres sa na mna.Preco?Ved to je len spekulacia ... chcel by som vediet z coho pozostava tvoja spekulacia.Resp z coho ju odvodzujes
z toho ze keby sa to nezmedializovalo tak by tej tete tu dovolenku asi zaplatil...cize je to nejaky ustrachany podnikatel/funkcionar, ktory sa boji o dobre meno, ze ked bol opity stratil penazenku v krikoch alebo su to peniaze nejakeho cloveka, ktory nechce aby sa vedelo ze ma take peniaze, lebo by mohlo vysvitnut, ze tie peniaze nemusia byt ciste...ja volim skor moznost 2

//aj Zavulon moze mat pravdu :wink:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

A co mal typek robit? Aby mal v dusi a pred mediami pokoj zaplati jej dovolenku - postacujuce gesto. Peniaze su znova jeho, moralne nie je viazany jej "prestavovat celu strechu", babka si urobila renome sama. Zoberme si napr.ze je silno veriaca (pravdepodobne)..miesto toho aby peniazmi potesila/zabezpecila svojho vnuka a zvysok rodiny, "sobecky" si kupila respekt "pred fararom", rozumej v svojom teritoriu kde je zamerana hlavne na seberovnych (starsi ludia). Takto si vyhladila svedomie az az, kazdy ju bude povazovat za velku dusu a nemusi sa prekonavat ci ma krajsie muskaty ako suseda. A byt nim citim sa fajn, nemal by som problem so svedomim. Ci su love ciste alebo nie vie len on, a urcite nebude na seba kydat hnoj :roll:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Chcel som tym len povedat ze ako rovnako mozu byt tie peniaze "neciste" rovnako mozu byt aj "ciste" :).Takze ziadne pravdepodobne v tomto pripade nevidim ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mustafa napísal:Pre nás to je nenormálne, ale starí ľudia dostali úplne inú výchovu ako my. Pravdupovediac, keby som ja niečo také našiel, tak by som bol v obrovskom pokušení, či si to mám nechať alebo to nahlásiť na polícii. :lol:
No taketo pokusenie mozes mat pri sume dajme tomu do 50 000, to sa nikde nepreflakne ked o tom pomlcis, ale 750 000 je uz velmi velka suma na to, aby sa poskodeny vydal na hladanie. Navyse par mesiacov pred zavedenim eura...to by sa uz nedalo ani pomaly minat. Ja mozem uprimne povedat, ze takuto sumu by som urcite tiez vratil.
Ale celkovo je to o tom, ze ona ma urcite lepsi pocit, kvoli tomu, ze to vratila, pretoze inak by musela zit s tym, ze tie peniaze niekomu kurevsky chybaju a mohla by mu tym aj znicit zivot, cize tak.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

ako dokaze niekto stratit 750 000 SK, tomu nerozumiem...
IMHO, ja by som ich asi bez vahania vratil...
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

to je fakt unikat vidiet takeho cloveka ktory je tak cestny....v dnesnej dobe sa to nevidi....ale neviem ani ja bz som nevratil 750 tisic to vam teda poviem...
Napísať odpoveď