Tak co si myslite o tejto hre?
Výrobce: DICE
Vydavatel: EA
Popis hry: FPS od autorů série Battlefield s revolučním pojetím pohybu
Datum vydání: prosinec 2008
Obrazky su tu http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12595
vyzera to nice, hlavne tie pestre farby a to prostredie....hm len som dost zvedavy na to ovladanie, lebo vraj cela hra sa bude dat zahrat bez zbrane (iba ak ju zoberiete utocnikovy) a bude sa dat liest po budovach....
podla mna urcite - jedna z mojich najocakavanejsich hier - aj kvoli tomu ze kto ju robi (DICE)... urcite to bude pecka - len skoda tej hl. postavy (zena)
rochedo napísal:podla mna urcite - jedna z mojich najocakavanejsich hier - aj kvoli tomu ze kto ju robi (DICE)... urcite to bude pecka - len skoda tej hl. postavy (zena)
mne to pripada ako parkour... hmm z obrazkov a videa toho vela nevycitam, ale kazdopadne som uz vyrastol z posudzovania hier podla nazvu/obrazkov/alebo toho BOOM okolo nich...
rochedo napísal:vsak prave - je to parkour cize cele je na tom zalozene... len som zvedavy ake to bude na PC ... hw naroky atd
som si na tom vsimol dve veci
ze cestu mas vzdy vyznacenu cervenou(neviem ale ci to je konecna podoba v tom videu) a hrac ma pocit ze ma volnost, po budovach moze chodit kade chce, ale medzi nimi mi pripada vzdy len jedna cesta prechodna.. napr. ta rura po ktorej sa spustila, potom pri konci ako stoji na tom remene zeriavu...
pozrel som si posledne video a celkom sa mi to paci...uz len tym ze je to zaujimave a nieco take este nebolo na pc a asi ani na konzoly.....len tak sa prebehnut po strechach v bezpeci domova a bitky vyzerali tiez dobre....najprv som si myslel ze to bolo iba volake promo video ale ono to je gameplay takze po natceni z hry prisiel pad ze asi bude treba na to silnejsie zelezo
Minimum Requirements
* Windows XP SP2 or Windows Vista
* 2.0+ GHZ Single Core Processor
* 512 Mbytes of System RAM
* NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
* 8 GB of Free Hard Drive Space
Recommended Requirements
* 2.4+ GHZ Dual Core Processor
* 1 GBytes of System RAM
* NVIDIA 7800GTX+ or ATI x1300+ Video Card
* 8 GB of Free Hard Drive Space
* Note: These recommended requirements do not include a DX10 card and Mirror's Edge will be DX10 compatible. To run Mirror's Edge on DX10, you will need a DX10 card and Windows Vista installed.
tak ak to neni o**b tak to vyzera ze by mi to mohlo ist tak som rad ... makoss mozem vediet zdroj skade to mas???ze ci je to apson trochu vierohodne lebo ja som nic take zatial nepostrehol
ale tiez je tam napisane ze este NIE SU OFICIALNE POZIADAVKY - toto su len dohady ale ze by sa to malo motat okolo tohto, pretoze hry co maju Unreal Engine 3 maju podobne poziadavky ako tu uz niekto napisal
Grafika vyzerá celkom fajn. Ale dúfam, že to bude mať aspoň nejaký príbeh. Nie len skackať a dokola zabíjať všetkých ako Štefan Segal. Ale keď to vyjde tak za odskúšanie nič nedám.