Najtemnejsia pesnicka
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Mas pravdu varg je psychopat a jeho .. to neje spev ale vykriky slonice pocas orgzmu. Ale na druhej strane ma fakt songy bez vokalov ktore zneju ze nice. skus napr. Aske - Crying orcaxXis napísal:Burzum nieje hudba, to je hluk.
edit:// ja od neho poznam par veci a je to katastrofa. tie zvuky co vydava nepovazujem za spev ani ja a to pocuvam kadeco...viac sa mi to podoba skrekot cloveka, ktory pada do priepasti. a co sa tych jeho samplov tyka tak amen. proste strasna hudba a aj Varg sam je riadny kkt. Dobre, ze je vo vazeni
Haha, prave si dokazal ze mas o black metale skutocne velmi "dobru" predstavu. Preco by si mal vokaly ktore sa v black metale bezne pouzivaju povazovat za spev??? Ked chces spev tak si pusti nejaky power metal. Ale ved ked citam ze Graveworm je tvoja srdcovka tak je to hned jasneaxXis napísal:Burzum nieje hudba, to je hluk.
edit:// ja od neho poznam par veci a je to katastrofa. tie zvuky co vydava nepovazujem za spev ani ja a to pocuvam kadeco...viac sa mi to podoba skrekot cloveka, ktory pada do priepasti. a co sa tych jeho samplov tyka tak amen. proste strasna hudba a aj Varg sam je riadny kkt. Dobre, ze je vo vazeni
-
axxis
Addict
Nemaj strach mojko. Klasicky black sice velmi nemusim, lebo potrebujem pocut melodicku hru. To vsak neznamena, ze nemam vypocute legendy ako Mayhem, Marduk, Darkthrone etc. (dokonca aj nejake UGBM mam za sebou napr. Slavigrom, Hromovlad, Demonic chorals...) tak viem o BM vokaloch co to malo...Co sa Gravewormu tyka tak sa zda, ze o tom vies dost hovno, pretoze ich hudba je sice silne melodicka az smpho/power metalova, ale vokaly maju uplne regulerne a dokonca brutalnejsie ako napr. Carpathian forrest, ktory je hotovy punk rock. (a to ani nejdem hovorit co si myslim o novom DT alebo Satyricone...tam je aj slovo punk malo).Zorg napísal:Haha, prave si dokazal ze mas o black metale skutocne velmi "dobru" predstavu. Preco by si mal vokaly ktore sa v black metale bezne pouzivaju povazovat za spev??? Ked chces spev tak si pusti nejaky power metal. Ale ved ked citam ze Graveworm je tvoja srdcovka tak je to hned jasne
Celkovo si myslim, ze metalu mam napocuvaneho dost na to aby som vedel posudit co povazujem za dobre a co nie a takych vychcanych blbeckov ako Ty, ktori pocuvaju rok cisto black a tvaria sa neviem aki su fakin´ true pure naseriem za noc kybel....
P.S. dufam, ze mas na sebe coprpsepaint, sedis niekde v hore s notebookom v jednej ruke, sekerou v druhej a vykrikujes sieg heil. Inak niesi black metalista....kreten
-
Motion Blur
Zablokovaný
Jajaj, niekto sa nam trosku rozohnil ked som trosku podpichol jeho naj kapelu. Skoda ze robis vela kriku pre nic a o tom ze pocuvam metal cca 14 rokov a black metal asi tak 12 ta presviedcat nepotrebujem. Ani o tom kolko mam toho napocuvaneho ja, o UGBM by sme sa tu mohli bavit hodiny. Nadavky si si mohol odpustit haha, ale vsak z toho raz vyrasties.axXis napísal:A takych vychcanych blbeckov ako Ty, ktori pocuvaju rok cisto black a tvaria sa neviem aki su fakin´ true pure naseriem za noc kybel....
P.S. dufam, ze mas na sebe coprpsepaint, sedis niekde v hore s notebookom v jednej ruke, sekerou v druhej a vykrikujes sieg heil. Inak niesi black metalista....kreten
-
axxis
Addict
Mas pravdu nadavat som nemusel...
ale nenastval som sa pre ten Graveworm, ale pre Tvoj uzkoprsy pohlad na metalovu scenu, ktory by som od niekoho kto ma za sebou 14 rokov metalu rozhodne necakal...
Ked si myslis, ze nejaky zaner je lepsi ako ostatne v pohode, to Ti nikto nemoze zobrat, ale rozhodne nemas patent na dokonalu hudbu takze odsudzovat ostatne zanre ako je ten Tvoj vysnivany je cista kravina...
P.S. A nech je ako chce, nic to nemeni na fakte, ze Varg nespieva ako ini blackovi spevaci ale jednoducho vydava nejake zvyuky vo vysokej tonine ponasajuce sa nejake umierajuce prehistorice zviera.
ale nenastval som sa pre ten Graveworm, ale pre Tvoj uzkoprsy pohlad na metalovu scenu, ktory by som od niekoho kto ma za sebou 14 rokov metalu rozhodne necakal...
a toto ma tiez mierne nastvaloZorg napísal:Haha, prave si dokazal ze mas o black metale skutocne velmi "dobru" predstavu.
Ked si myslis, ze nejaky zaner je lepsi ako ostatne v pohode, to Ti nikto nemoze zobrat, ale rozhodne nemas patent na dokonalu hudbu takze odsudzovat ostatne zanre ako je ten Tvoj vysnivany je cista kravina...
P.S. A nech je ako chce, nic to nemeni na fakte, ze Varg nespieva ako ini blackovi spevaci ale jednoducho vydava nejake zvyuky vo vysokej tonine ponasajuce sa nejake umierajuce prehistorice zviera.
Aj v metale sa najdu vyslovene ZLE kapely. aj ked niekomu sa môžu páčiť, budiž no, ale pre mňa su také prave napriklad Burzum a Six Feet Under...
Aby som bol k téme, silne odporúčam Pathetic od khoiby:
je to síce mimo môj preferovaný žáner, ale istým časom som sa od toho nedokázal odtrhnúť.
Aby som bol k téme, silne odporúčam Pathetic od khoiby:
Kód: Vybrať všetko
http://youtube.com/watch?v=4u5ytjHCtR4axXis - rozhodne si nemyslim ze mam na metal ako taky uzkoprsy pohlad. Pocuvam resp som pocuval vela stylov a od niekoho kto sa snazi byt tr00 mam hoooodne daleko. Ide len o to ze moje chapanie o tom co je black metal je ine od tvojho. Samozrejme ze aj v nom existuje vela odnozi, a ja ich respektujem, ale BM ma byt podla mna "hateful, cold, grim etc." (sorry ale neviem najst spravne slova v slovencine). Ako napr. Finis Gloria Dei, Akitsa, Megiddo, Blasphemy, Bone Awl a pod, ked budes mat cas a chut tak skus ak este nepoznas.
On topic: slovo temny si pri hudbe iste kazdy vysvetluje trochu inak, pre mna to je nejaky dark-ambient na styl Atrium Carceri alebo industrial ako Arditi a Toroidh.
On topic: slovo temny si pri hudbe iste kazdy vysvetluje trochu inak, pre mna to je nejaky dark-ambient na styl Atrium Carceri alebo industrial ako Arditi a Toroidh.
Neurosis, Isis.... mozno to bude zniet divne ale aj TOOL... a mozno este posobivejsie... prvoplanovo nevyuzivaju ziadne temne cliché ("trpitelsky vokal", hlboka a pomala rozbredla hudba), ale pomocou psychadelie a intenzivnej hypnotickosti nakoniec dokazu vytvorit tak temnu atmosferu, ze zvuovou stenou neprenikne ani luc svetla... a klipy.. no, to uz ani nekomentujem
pesnicky vypisovat nema zmysel
//edit: uf, skoro som zabudol na Joy Division!
pesnicky vypisovat nema zmysel
//edit: uf, skoro som zabudol na Joy Division!
-
jin
VIP
Určite neprehliadnuť
Kronos Quartet – Doom. A Sigh z albumu Black Angels
Je to mich asynchrónnych disharmonických slákov a náreku ženy z nejakého pohrebu.
+
In Slaughter Natives - Your Breed
Lydia Lunch - The Agony is the Ecstasy
Lustmord - Strtange Attractor
Deutsch Nepal - Drugmother
Tieto posledné 4 spomenuté sú vážne len pre silnejšie povahy...
Kronos Quartet – Doom. A Sigh z albumu Black Angels
Je to mich asynchrónnych disharmonických slákov a náreku ženy z nejakého pohrebu.
+
In Slaughter Natives - Your Breed
Lydia Lunch - The Agony is the Ecstasy
Lustmord - Strtange Attractor
Deutsch Nepal - Drugmother
Tieto posledné 4 spomenuté sú vážne len pre silnejšie povahy...
-
Thrash/Death
Star