+ mam maticnu dosku MSI K9NU NEO http://www.digimania.sk/product_info.ph ... 8b7494271c - a mam otazku ci vadi ze karta je DDR3?
chcel by som si uzit hru Assasin creed v dobrej kvalite ide mi oto asi viete o com tocim
ta hra na pc este nevysla, je to jedna z najocakavanejsich hier tohto roku a s HW narokom je na tom podobne ako Crysis. Doporucene poziadavky su Dualcore 2,2GHz, 3GB Ram, 512MB VGAbrm napísal:Tú hru bohužiaľ nepoznám, snáď sa vyjadrí niekto, čo s ňou má skúsenosť..
Takze Hw naroky boli znizene na Minimální požadavky:reno23 napísal:ta hra na pc este nevysla, je to jedna z najocakavanejsich hier tohto roku a s HW narokom je na tom podobne ako Crysis. Doporucene poziadavky su Dualcore 2,2GHz, 3GB Ram, 512MB VGACize pochybujem ze si to zahra na tej 2600XT. Nehovorim ze je to zla karta ale predpokladam ze na tu hru potrebujes minimalne nieco ako 9600GT
ja len poopravim ze na PC vysla pred pol mesiacom..reno23 napísal:ta hra na pc este nevysla, je to jedna z najocakavanejsich hier tohto roku a s HW narokom je na tom podobne ako Crysis. Doporucene poziadavky su Dualcore 2,2GHz, 3GB Ram, 512MB VGACize pochybujem ze si to zahra na tej 2600XT. Nehovorim ze je to zla karta ale predpokladam ze na tu hru potrebujes minimalne nieco ako 9600GT
ta hra co vysla ma zatial plno chyb...obrovske mnozstvo ludi sa stazuje ze im pada...podla mna to bola len nejaka leaknuta verziaŠu-Do napísal:ja len poopravim ze na PC vysla pred pol mesiacom..
jo a ako bolo uz napisane min. poziadavky su nizsie.. hento by bol krvak
a videl som ako ta hra bezi na C2D 4200 1gb ram a 7600GS 256mb...
na 800*600 medium high detaily.. shadow medium...
pri pohlade na cele mesto nebol problem ani pri bojoch.. akurat pri otoceni alebo pozreti na inu lokalitu to obcas sa zaseklo.. ako len na pol sek a islo... inak to bude ramkou.. ale hra nesekala..
akurat celkom rada padala.. asi tak 10x padla.. zamrzla a padla..inak je to vo verzii rlsu.. pretoze je to od RLD..
reno23 napísal:ja som nepisal minimalne ale doporucene. Aspon to uvazdaju v clankoch na nete.
Systémy: Windows XP / Vista
Procesor: Dual core procesor 2,6 GHz Intel Pentium D alebo AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2,2 GHz alebo AMD Athlon 64 X2 4400+ alebo lepší)
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista
Video karta: 256 MB DirectX 10.0 alebo DirectX 9.0 so Shader Model 3.0 alebo lepšia
Zvuková karta: DirectX 9.0 alebo 10.0 (5.1 sound card doporučená)
DirectX Version: DirectX 10.0 knižnice (pripojené na disku)
DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
HDD miesto: 8 GB
Periférie: klávesnica, myš, ovládač (Xbox 360 ovládač doporučený)
Podporované grafické karty:
ATI RADEON X1600 (PCIe) / 1650 (PCIe)-1950 / HD 2000 / 3000 series
NVIDIA GeForce 6800* / 7 / 8 / 9 series
NO je to asi najkvalitnejsie co moze do Agp strcit tiez odporucam do tejto cenybrm napísal:ATI Sapphire HD2600XT 256MB DDR3 AGP 8x DVI HDTV
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/ati-s ... p=z:106235