Dôchodkyňa našla a vrátila 750-tisíc
tam si ani nemal nejak na vyber, asi by som si ich tiez nechal/minul, pretoze kazdy, koho by si sa spytal, ci su jeho, tak by len prikyvol, ak by si ich dal na fizlaren, tak fizlov synacik by mal novy bicykel... mna by akurat skrelo to, ze niekto tych 6k stratil a mu chybaju, pretoze by som sa vedel vzit do jeho koze (stratit 6 litrov, no nechcel by somSRneC napísal:ja som mal malicke vycitky ked sme nasli 6 tisic na festivale(ano minuli sme ich)
praveze nezaplatijimino napísal:a ten muz je tiez velkorysy, ked jej zaplati kludne dovolenku
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ludia ked poviem co poviem asi dostanem vela k- ale ak ja by som tie peniaze asi tiez vratil vzdy som tuzil po vela peniazoch a tak ale ja neviem niekde vo mne tkvie taky duch toho ze ktovie kto teraz narieka ze jeho uspory a podobne su nenavratne prec
ja by som to asi tiez vratil nechat je pokusenie ale to ked to vratis tak to je pocit na nezaplatenie 
Mas cistu pravdu. Aj ja by som ich asi vratil. A nie len kôli dobremu pocitu. Vela penazi pokope, a este ked pridu takym spôsobom ako ich nasla ta dôchodkyna, to smrdi problemami a ja budem radsej svorc ale chcem mat sväty pokoj. A okrem toho, vdacnost cloveka ktoremu tie peniaze vratite je cennejsia ako akekolvek peniaze..INDIGOcorp. napísal:ludia ked poviem co poviem asi dostanem vela k- ale ak ja by som tie peniaze asi tiez vratil vzdy som tuzil po vela peniazoch a tak ale ja neviem niekde vo mne tkvie taky duch toho ze ktovie kto teraz narieka ze jeho uspory a podobne su nenavratne precja by som to asi tiez vratil nechat je pokusenie ale to ked to vratis tak to je pocit na nezaplatenie