Problem s torrentami

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Problem s torrentami

Príspevok od používateľa Kentus »

Zdravim, mam problem s programami na torrenty, mal som dlho uTorrent, bol som spokojny az raz mi prestal fungovat net (nenacita ziadnu stranku) pocase som zistil ze to sposobuje uTorrent, skusal som reinstal ale nepomohlo tak som ho vyhodil a stiahol som si presny opak v narocnosti na system..BitSpirit, siel v pohode, stiahol som nieco, ale po case mi prestalo stahovat a o5 problem s programom, ked je spusteny nejdu mi stranky vo firefoxe ani v IE, icq ide ale len kym sa neodpojim ak sa skusam opatovne prihlasit uz to nejde....
Co s tym ? Nerad by som prisiel o moznost stahovat torrenty...
Dakujem za pomoc:)
krasko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa krasko »

akoze, ked mas pusteneho torrentklienta tak ti nejde web v klasickych prehliadacoch, icq klient a pod.?

ak je tak, tak ked mas ut pusteny, da sa ti cezen tahat?
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kentus »

presne...nejde normalny web, icq (aj qip) ide ak bolo spustene uz predtym ale ak by som ho zapol potom tak sa nenapoji...
uT si uz nepamatam ale myslim ze nako biedne stahovalo, no nic moc...ale BitSpirit uz vobec (ale to nemusi byt dolezite, moze byt ze len niezu seedery...)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To co opisujes nie je problem programu, ale je to problem nastavenia. Zrejme mas nastaveny vysoky pocet pripojeni, takze si vyhradia cele pasmo a IE, Firefox ci ICQ si ani nepipnu. Pri vysokom pocte dokonca nie je problem zhodit DSL pripojenie.

Ja mam pouzite vyssie cisla, ale skus to upravit na zaklade tvojej linky, hod tam napr. 200 a 40 pre prve dve hodnoty, pripadne este zniz a uvidis co to spravi. Zrejme bude potrebne pre nastavenie minimalne stopnut a opat pustit problem, v horsom pripade bude potrebne restartovat uTorrent. To iste plati aj pre BitSpirit, BitComet, Azureus a dalsie klienty. V niektorych pripadoch moze pretazenie linky sposobovat prilis velky upload.
B4rr4cud4
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa B4rr4cud4 »

mne to robi presne to iste ale trosku je to blud tie pripojenia, moj kamos ma net od toho isteho providera a nema tento problem. Ja som na nas Gbit router (znacka RUBY) pripojeny este asi z dvomi ludmi takze nvm preto to nestiha :-(
Napísať odpoveď