ako sa s nim spoznat????
-
midnight_man
Guru
No potreboval by som pomoc...velmi sa mi páči jedno dievča,neviem sa ku nej nejak bližšie dostať,velmi sa hambím.
No som snou v takom štádiu,že ja som jej už napísal na nete,že ju chcem spoznať a tak,lenže ona nemá doma net,len raz mi odpísala zo školy,že nepristúpila sa ktomu negatívne a môžeme sa stretnúť,lenže odvtedy ešte nič nenapísala.Zvyknem ju stretávať tak 3-krát do týždňa,ale to len vtedy ked idem domov zo školy autobusom a ona chodí tým istým,lenže ja sa ku nej v autobuse bojím prihovoriť.Posledný deň pred prázdninami(minulý piatok) ked som vystúpil z autobusu mi zakývala,ja som zostal v takom šoku,že som zostal stáť na jednom mieste a ked som sa spamatal,že jej aj ja zakývam,tak autobus ani neviem kde bol.
Do konca prázdnin už len zopár dní,a ked sa ku nej neozvem,tak asi stratím moju jedinú šancu.....Keby sa našli nejaké rady,velmi rád by som si ich prečítal.
No som snou v takom štádiu,že ja som jej už napísal na nete,že ju chcem spoznať a tak,lenže ona nemá doma net,len raz mi odpísala zo školy,že nepristúpila sa ktomu negatívne a môžeme sa stretnúť,lenže odvtedy ešte nič nenapísala.Zvyknem ju stretávať tak 3-krát do týždňa,ale to len vtedy ked idem domov zo školy autobusom a ona chodí tým istým,lenže ja sa ku nej v autobuse bojím prihovoriť.Posledný deň pred prázdninami(minulý piatok) ked som vystúpil z autobusu mi zakývala,ja som zostal v takom šoku,že som zostal stáť na jednom mieste a ked som sa spamatal,že jej aj ja zakývam,tak autobus ani neviem kde bol.
Do konca prázdnin už len zopár dní,a ked sa ku nej neozvem,tak asi stratím moju jedinú šancu.....Keby sa našli nejaké rady,velmi rád by som si ich prečítal.
mam jednu otazku: napises jej mail abo neviem co si pisal, a potom sa bojis jej prihovorit ? preco ? ako to je dost trapne, prepac. Ale co si ma o tebe dievca mysliet, ked jej napises a potom sa k nej ani v buse neozves. Viem lahsie sa komunikuje cez net, ale treba odvahu. a este dokonca si nedostal negativnu odpoved, to si mal hned vyuzit a nie cakat kym sa ti ona znova napise. Je malo dievcat, velmi malo, ktore sami nadviazuju spojenie, oni posielaju len signaly. a ty sa mas na ne chytit. A ona ti signal vyslala.este snad mas nejake kamaratky , nie ? ako komunikujes s kamaratkami ked si s nimi von ? ta tak normalne komunikuj i s nou. Je to dievca, tiez clovek, nemas sa coho bat. A ked ti zamavala, tak urcite nebude mat problem s tebou niekam ist.spike97 napísal:Tu sa asi vyskytne jeden problém,lebo mi nebývame v tej istej dedine.
jedina rada, kamo sadaj na bus a hor sa za nou do jej dediny. Ked nevies kde byva, tak to hadam zistis, spytas sa susedov a oni ta navedu k jej domu. Uvidis ako milo bude prekvapene. A jej len povedz, ze z niekade sa vracias a si si po ceste povedal, ze sa zastavis pri nej, ci nepojde niekam sa prejst a sa porozpravate. Ani mobil na nu nemas ? abo cislo v zozname najdi
P.S. kolko mas vlastne rokov ?
No tak na začiatok,o mesiac mám 17,a ona má už 18...ale ja v tom problém nevidím...ja vidím jediný problém vsebe,že som taký manták ako ešte asi nikto.....no na nete je každý frajer,len naživo
....a ja preto som ju ešte nikdy nezastavil,lebo stále chodí s nejakými svojími kamarátkami a ja sa strašne hambím....a možno sa aj preto tak bojím toho,lebo ma bývalá priatelka podviedla a mňa to dosť zobralo.
A aby ja som sadol na autobus a odišiel ku ním domov,tak to už vôbec nepripadá u mňa do úvahy...viem že zato že sa mi velmi páči,tak zato sa netreba hambiť a to ani nie je trápne,ale ja som už len taký mumák.
V pondelok už ju konečne uvidím,tak dúfam že to povzbudenie mi pomôže a budem vedieť aspoň sa snou porozprávať.
Díky moc.
A aby ja som sadol na autobus a odišiel ku ním domov,tak to už vôbec nepripadá u mňa do úvahy...viem že zato že sa mi velmi páči,tak zato sa netreba hambiť a to ani nie je trápne,ale ja som už len taký mumák.
V pondelok už ju konečne uvidím,tak dúfam že to povzbudenie mi pomôže a budem vedieť aspoň sa snou porozprávať.
Díky moc.
nemaj strach, normalne sa jej prihovor, uvidis, ked spravis ten prvy, najtazsi krok, tak potom to uz pojde ako po masle. Len treba kusok odvahy. Nic viac. Normalne jej pozdrav spytaj sa ako sa ma a ako prazdninovala a uvidis hned z toho bude dialog
a aj ked tam budu kamaratky, nevadi.
Kazdy tym prechadza: ja momentalne tiez prezivam take vseliake rozpaky, bo som sa zalubil do super kamaratky s ktorou sa poznam dlhe roky a rozmyslam ci jej to vobec povedat, ze k nej citim nieco viac ako len priatelstvo. Lebo nechcem pokazit nase super kamaratstvo. ALe som sa rozhodol, ze jej to poviem, ale este nenadisla ta spravna chvila.Prve si ju ziskam, ale myslim si, ze jej doslo, ze k nej citim nieco viac. Lebo toto sa neda zakryt. naznacil som jej to, sice nechtiac, ale naznacil.
Kazdy tym prechadza: ja momentalne tiez prezivam take vseliake rozpaky, bo som sa zalubil do super kamaratky s ktorou sa poznam dlhe roky a rozmyslam ci jej to vobec povedat, ze k nej citim nieco viac ako len priatelstvo. Lebo nechcem pokazit nase super kamaratstvo. ALe som sa rozhodol, ze jej to poviem, ale este nenadisla ta spravna chvila.Prve si ju ziskam, ale myslim si, ze jej doslo, ze k nej citim nieco viac. Lebo toto sa neda zakryt. naznacil som jej to, sice nechtiac, ale naznacil.
Ešte raz díky moc...potom poviem info ako to dopadlo.
A ktomu čo si ty napísal,stou tvojou priatelkou...tak to isté bolo somnou a moja najlepšia priatelka bola moja bývalá frajerka,ktorá ma podviedla,a dlho mi to trvalo kým som jej vedel odpustiť....ju to velmi zobralo a už naše priatelstvo nie je,a už asi nikdy nebude také ako bolo.
Tým som ti len chcel povedať,že to je naozaj ťažké rozhodnutie,a môže sa to hocijako vyvynúť,ale ja ti držím palce aby sa to stalo podla tvojich prestáv.
A ktomu čo si ty napísal,stou tvojou priatelkou...tak to isté bolo somnou a moja najlepšia priatelka bola moja bývalá frajerka,ktorá ma podviedla,a dlho mi to trvalo kým som jej vedel odpustiť....ju to velmi zobralo a už naše priatelstvo nie je,a už asi nikdy nebude také ako bolo.
Tým som ti len chcel povedať,že to je naozaj ťažké rozhodnutie,a môže sa to hocijako vyvynúť,ale ja ti držím palce aby sa to stalo podla tvojich prestáv.
Sry že needitujem post,ale to by si asi nikto nevšimol.
Už prešiel aj utorok a ja som neurobil zatial žiadny krok k tej babe.Dneska sme už v škole skončili o 10-tej,ale ja som sa rozhodol,že nech sa čokolvek stane tak ju už počkám,ale ked som uvidel jej spolužiačky že už vyšli zo školy,tak som bol taký nervózny,že som sa zase nanič nezmohol.Rozmýšlal som nad tým či si nedať jedného panáka na povzbudenie,ale som prišiel nato,že čo som to za chlap,že neviem bez pitia sa prihovoriť k jednej babe.
Ešte som si všimol,že jej kamarátky sa nejak divne usmievajú namňa a ked sa rozprávajú medzi sebou,tak sa veľa krát pozrú namňa..neviem či to je dobré,ale nie...keby niekto ešte vedel nejak poradiť,tak by som mu bol velmi vdačný....lebo už som naozaj v koncoch
Už prešiel aj utorok a ja som neurobil zatial žiadny krok k tej babe.Dneska sme už v škole skončili o 10-tej,ale ja som sa rozhodol,že nech sa čokolvek stane tak ju už počkám,ale ked som uvidel jej spolužiačky že už vyšli zo školy,tak som bol taký nervózny,že som sa zase nanič nezmohol.Rozmýšlal som nad tým či si nedať jedného panáka na povzbudenie,ale som prišiel nato,že čo som to za chlap,že neviem bez pitia sa prihovoriť k jednej babe.
Ešte som si všimol,že jej kamarátky sa nejak divne usmievajú namňa a ked sa rozprávajú medzi sebou,tak sa veľa krát pozrú namňa..neviem či to je dobré,ale nie...keby niekto ešte vedel nejak poradiť,tak by som mu bol velmi vdačný....lebo už som naozaj v koncoch
kasli nato bratu, ja mam tiez dakedy ten pocit, a toto ze sa neodvazis, aj ja mam vacsinou podobny problem...lenze musis do seba hucat hucat a hucat ze musis prip sa porozpravat s kamosom predtym, ten ma vie skvelo vyhecovat
a ides, kasli nato ze sa ti bude triast hlas a blbosti, holka uvidi ze si v strese a mala by pochopit 
No od toho sa asi bojím najviac,že sa poriadne predňou predvediem,a sa bude namne smiať.....ale ak som zatial videl,tak ona by to asi nevedela urobiť,lebo som si všimol,že aj ona sa dosť hambípershing napísal:kasli nato bratu, ja mam tiez dakedy ten pocit, a toto ze sa neodvazis, aj ja mam vacsinou podobny problem...lenze musis do seba hucat hucat a hucat ze musis prip sa porozpravat s kamosom predtym, ten ma vie skvelo vyhecovata ides, kasli nato ze sa ti bude triast hlas a blbosti, holka uvidi ze si v strese a mala by pochopit
to by už ako vyzeralo???že nie za ňou pojdem,ale za jej kamarátkami???to by si asi dobré o mne nepomyslela.Fabo napísal:Keď nevieš ísť za ňou, tak skús za kamoškamy a spýtať sa čo to má znamenať