Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
este by som mal otazku, nejake mapy na styl:
1. nejake budovy vyskove, mala mapa, pre 2, sniperky a tak...
2. nejaka mapa, mala, tak isto pre dvoch, vselijake prekazky a tak...
3. nejaka taka mapa, kde mam dve budovy, dlhe a z hora strielam, ze tie budovy su oproti sebe...
a + poradte nejake velmi dobre mapy, co odporucate...
3. nejaka taka mapa, kde mam dve budovy, dlhe a z hora strielam, ze tie budovy su oproti sebe...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
3. myslis asi aim_crazyjump ...a dobre mapy su fy_buzzkill,awp_india,fy_snow3,..2Pacaveli napísal:este by som mal otazku, nejake mapy na styl:
-
Dante3000rpm
Medium Star
Vytvor si na ploche zástupcu Half Life. Klikni pravým, na ikonu daj Vlastnosti a do kolonky Cieľ dopíš toto: -game cstrikeDante3000rpm napísal:prosimvas poradte, mam skopirovane cs 1,6 no spustit ho mozem ib ak dam hl.exe a potom v hre dam change game na cs 1.6. Neviete ako vytvorim odkaz aby sa mi spustalo priamo cs 1,6? za odpoved k+
Takto by to malo nejako vyzerať:
"C:\Program Files\Valve\hl.exe" -game cstrike
Potom už iba stačí zmeniť ikonu
-
G0lDiER_
King
ked ukazes na hraca tak ti ukaze meno hned..co sa tika toho nakupovania tak co myslis ze stlacis napr. f1 a nakupy ti nieco predvolene ? neviem co myslis...btw pekny avatar
aj ja mam otazku: napisal som zrejme nejaku blbost do konzoly a teraz ked nasprayujem spray logo tak to aj vida zvuk sprayu ale na stene nic
co s tym ?
aj ja mam otazku: napisal som zrejme nejaku blbost do konzoly a teraz ked nasprayujem spray logo tak to aj vida zvuk sprayu ale na stene nic
co s tym ?
-
webmasterr
Medium Professional
vycentrovat nicky si mozes v Options->Multiplayer->Advanced tam zaskrtni Center player namesR1k1nko napísal:Caute ide lanka trenujem skill mam nejake CS na net...
a ako si dam to nakupovanie aby som tam mal len pismenka na lavo ( ziadne obr./ a nakupovanie cez jednu stranu ) a ked zamierim na hraca svojho alebo nepriatela .. tak by som chcel mat jeho nick v strede nad cursorom ... da sa to ak ano tHX !
volá sa to BIND,staci googleR1k1nko napísal:Caute ide lanka trenujem skill mam nejake CS na net...
a ako si dam to nakupovanie aby som tam mal len pismenka na lavo ( ziadne obr./ a nakupovanie cez jednu stranu ) a ked zamierim na hraca svojho alebo nepriatela .. tak by som chcel mat jeho nick v strede nad cursorom ... da sa to ak ano tHX !
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Re: cs
Napr.ATLAS323 napísal:Ja mam velmi rad hru cs ale tiez ma stve ye su tam cheatari a este sa chcem opitat kde by sa dal kupit vlastny server.
www.game-hosting.biz
www.fakaheda.eu
www.hostingfm.eu
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
AB - Aimbot - Automaticke zamierenie na urcity hitbox na hracovi
WH - Wall Hack - Videnie cez steny
ESP - pri objektoch [hracoch, zbraniach] mas napisany status
SH - Spin Hack - Hrac sa rychlo "kruti" pricom vidi normalne
SH - Speed Hack - Myslim ze netreba komentovat
No Recoil - Nedviha mieritko pri strielani, kazda zbran ma ine hodnoty
No Flash - netreba komentovat
Third Person - hraca vidis v 3D zobrazeni (svojho)
Glow - hrac bude mat okolo seba "ziaru"
WH - Wall Hack - Videnie cez steny
ESP - pri objektoch [hracoch, zbraniach] mas napisany status
SH - Spin Hack - Hrac sa rychlo "kruti" pricom vidi normalne
SH - Speed Hack - Myslim ze netreba komentovat
No Recoil - Nedviha mieritko pri strielani, kazda zbran ma ine hodnoty
No Flash - netreba komentovat
Third Person - hraca vidis v 3D zobrazeni (svojho)
Glow - hrac bude mat okolo seba "ziaru"
-
G0lDiER_
King
skusim pogooglit ci nenajdem nejaky zoznam ale aspon co poznam ja:
aimbot (ab) : (zalezy od toho aky ),,crosshair aj pri awp,automaticke heady aj ked namieris na nohy,vylepsene mieritko
wallhack (wh): clovek vidi cez steny bud aspon bodky ze kde je hrac alebo su steny uplne priesvite vidi ci je to T alebo CT jeho meno a stav zivota.
speedhack (sh): hrac ide mnohonásobne rýchlejšie (môže si nastavit kolko krat rychlejsie)
spin-hack (sph) : clovek sa neuveritelne rychlo kruti a tak je tazke ho trafit,vecsinom sa kombinuje zo speedhackom...myslim ze vidi vsetko dole hlavou
//fruxo pisali sme naraz
aimbot (ab) : (zalezy od toho aky ),,crosshair aj pri awp,automaticke heady aj ked namieris na nohy,vylepsene mieritko
wallhack (wh): clovek vidi cez steny bud aspon bodky ze kde je hrac alebo su steny uplne priesvite vidi ci je to T alebo CT jeho meno a stav zivota.
speedhack (sh): hrac ide mnohonásobne rýchlejšie (môže si nastavit kolko krat rychlejsie)
spin-hack (sph) : clovek sa neuveritelne rychlo kruti a tak je tazke ho trafit,vecsinom sa kombinuje zo speedhackom...myslim ze vidi vsetko dole hlavou
//fruxo pisali sme naraz