Budes sa mi asi cudovat, ale jedine co poznam je Prodigy, Chemical Brothers ale to od srdca neznasam, a celkovo ten styl neznasam. Boli ma z toho hlava. U2 je v pohode a Kate-Ryan je bum-bum? hmm keby si povedal enigmato, dj dana, alebo daky hardstyle...seth82 napísal:Z toho tvrdsieho konca: Kidney Thieves, Mudvayne, Lacuna Coil, Static-X, Korn, Type 0 Negative, Mushroomhead
Z opacneho konca: DNB - skoro vsetko, najviac vsak Tali, LTJ Bukem,
potom Basement Jaxx, Turntable Rockers, Prodigy, Chemical Brothers...
Pop: Live, U2
A este moja mania su soundtracky....tie sa snazim aj zberat...
Neznasam: asi najviac Country (hocijake), vytvory nasich "slavnych" Superstar, Ludovky a komercne (vacsinou) nemecke prerabky piesni na styl "bum-bum" (typu Kate Ryan ci ako sa vola)
Aku hudbu mate radi?
na relax electro,ambient,urcite veci siahajuce do minimal_tech_house..
a aktivne drum & bass my favorites music style!!! a taktiez hravam Drum & Bass..hlavne jump UP,.neuroFunk,.tranceStep ako napr. Concord Down,.LiquidFunk & Jungle!! artist:- Photek,TeeBee,.Roni Size,Baron,.BSE,.Metalheadz,.Freak,.Calyx,.Aphrodite,.Pendulum,.Klone,.Andy C..... a samozrejme aj old school Bad Company,..a vsetko mozne drumikove!

a aktivne drum & bass my favorites music style!!! a taktiez hravam Drum & Bass..hlavne jump UP,.neuroFunk,.tranceStep ako napr. Concord Down,.LiquidFunk & Jungle!! artist:- Photek,TeeBee,.Roni Size,Baron,.BSE,.Metalheadz,.Freak,.Calyx,.Aphrodite,.Pendulum,.Klone,.Andy C..... a samozrejme aj old school Bad Company,..a vsetko mozne drumikove!
Momentalne pocuvam Deep Exclusive Volume 1
Moznost stiahnutia na
Moznost stiahnutia na
Kód: Vybrať všetko
http://tracker.boodin.org/index.php-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku hudbu
Hip-Hop