nVidia FX 5200 vs. 8400 (a 8600 pre nb)
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
nVidia FX 5200 vs. 8400 (a 8600 pre nb)
Tak ma napadlo, bola GeForce FX 5200 horsia pre DX9 ako je teraz 8400ka vzhladom na DX10?
bol som totiz "stastnym" majitelom 5200 a uprimne povedane, bolo to velke utrpenie... a teraz chce znamy kupit zostavu s GF 8400GT, tak nakolko to je porovnatelne...
a este ak mate niekto skusenosti s tou notasovou GF 8600, 512MB pamete... lebo ten za chcem kupit ja....
bol som totiz "stastnym" majitelom 5200 a uprimne povedane, bolo to velke utrpenie... a teraz chce znamy kupit zostavu s GF 8400GT, tak nakolko to je porovnatelne...
a este ak mate niekto skusenosti s tou notasovou GF 8600, 512MB pamete... lebo ten za chcem kupit ja....
-
kukiak
Addict
test 8600M GT mas tu http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=476
8400 gs aj gt su velmi slabucke grafiky ale aj za slabucky peniaz.. to uz uvazovat radsej o integrovanej..
8400 gs aj gt su velmi slabucke grafiky ale aj za slabucky peniaz.. to uz uvazovat radsej o integrovanej..
o integrovanej??? to snad nie.....kukiak napísal:test 8600M GT mas tu http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=476
myslim ze integrovane maju neporovnatlne nizzsi vykon ako hociaka slaba grafika
-
reno23
Guru wannabe
mylis sa, nedavno prislo AMD s novym chipsetom 780G (integrovana graficka HD3200) a pri hernych testoch ta karta dopadla lepsie ako normalna ATI HD3450 a aj ATI HD2400 Pro. Navyse na tych doskach funguje hybrid crossfire takze ked tam zapojis hocijaku novsiu ATI kartu tak vykon karty v PCi-E slote a integrovanej sa spoji. Keby som mal kupovat nejaku lacnejsiu kartu tak jednoznacne HD3650 DDR3raplik napísal:o integrovanej??? to snad nie.....
myslim ze integrovane maju neporovnatlne nizzsi vykon ako hociaka slaba grafika
-
nucli
Medium Expert
mam 8400 na notebooku - hral som na tom call of duty 4 na plno okrem antialiasingu a slo to pekne, jej vykon do desktopu je vsak ozaj mizerny... s nejakymi dx10 efektmi nerataj, jej vykon je prilis nizky.. k tej 8600 do notebooku - velmi dobra volba, graficky vykon je na notebook uz slusny, rataj vsak so znizenou vydrzou baterky a s vyssimi teplotami..
-
cORP.
Addict
myslim ze v tom cod 4 to nebol len antialiasingnucli napísal:mam 8400 na notebooku - hral som na tom call of duty 4 na plno okrem antialiasingu a slo to pekne, jej vykon do desktopu je vsak ozaj mizerny... s nejakymi dx10 efektmi nerataj, jej vykon je prilis nizky.. k tej 8600 do notebooku - velmi dobra volba, graficky vykon je na notebook uz slusny, rataj vsak so znizenou vydrzou baterky a s vyssimi teplotami..
-
cORP.
Addict
nemyslim viem a je to jasne uz len s vykonu tej karty ze na nej nieje mozne cod4 hrat na najvyssich to ja hram na najvyssich tuto hru na hd2600pro bez antialiasingu ale nemozem povedat ze je to hratelne obcas to pekne sklbe a tato grafika je asi tak dva krat horsianucli napísal:nehovorim ze som mal 100 fps, alebo ze to niekedy nekleslo na 10, ale to zriedkakedy, inak to bolo normalne hratelne a dalo sa na to v pohode pozerat. takze si pre mna za mna mysli co chces
-
cORP.
Addict
aj tak sa v oblasti pc a vga konkretne orientujem dostatocne na to aby ma overlocking takejto karty presvedcil nieje to proste mozne uz len z toho ze ma strasne orezane jadro a aj nadzemske takty jej nepomozu ale budis neberiem ti nazor je to forum kazdy ma pravo vyjadrit sanucli napísal:...neratas s pretaktovanim, ktore je 24 % na GPU aj VRAM, 2gb ram a dualcore mam tiez, podotykam. ale nebudem zbytocne flameovat - proste to slo a slo to fajn.
-
manager666
Star
-
cORP.
Addict
zas pozor cod4 nema nic take ako dx8 rezimmanager666 napísal:Nechcem podporovat flamewar,ale to COD4 si mal asi v Dx8 rezime alebo tak,lebo to jednoznacne je dost narocna hra. Ja som si podobnu vec myslel s COD2 a nakoniec som prisiel na to,ze to bolo v Dx8 rezime...