//Tomasito.. on je už aj teraz, takže jeho som už nerátal..
Správanie sa ministrov + politika na Slovensku
Kto tu pise o nejakej "trvalejsej hodnote"? Nedokazes odpovedat na otazku v suvislosti v akej odznela, prichadzaju fabulacie? V poste, ktoreho sucastou je otazka na ktoru "odpovedas" totiz nie je ani zmienka o percentach, ci dokonca percentach Smeru.slay napísal:ma prekvapuje vasa naivita ludkovia.. ak si myslite ze 40 percent ma neaku trvalejsiu hodnotu tak ste hlupejsi nez babky demokratky.. proste politicky cyklus je tu od nepamati.. je to stale a vsade tak.. tak ako tu bol meciar a siel na dno .. dzurinda na dno... prisiel druhy meciar ala fico.. pojde na dno ako sekera.. tak pride druhy pravicovy vodca.. a ten tiez pojde skor ci neskor ku dnu... som si myslel ze toto je tu kazdemu jasne.. asi som precenoval..
Kazdemu priemerne inteligentnemu cloveku je jasne, ze nic netrva vecne (preto tu ani nikto netvrdi opak). Pokym sa vsak Smer ocitne "na dne", neostava ti nic ine, ako svojsky cakat, ze sa tak raz stane. Tradicne si vsak prehodil vyhybku od toho, o com sa diskutovalo doteraz (stiepenie sucasnej pravice aneb "ovela smradlavejsie a potupnejsie sa stiepila lavica"). Takze este raz... Na zaklade coho v reakcii na stiepenie pravice usudzujes, ze "ovela smradlavejsie a potupnejsie sa stiepila lavica"?
Totalitne cistky "vnutorneho nepriatela" ala "14 popravenych" nemaju co do rozsahu obdobu ani v HZDS (mal by si grckat).
PS: Klasika slay- akonahle mas byt konkretny, "skutek utek" (hlavne, ze vsetci s opacnym nazorom su naivni a hlupi, len ty si Boeing).
Pokial teda to tvoje pseudointelektualne "AK..." o "naivnych" a "hlupakoch" malo byt reakciou na hojka, mal si citovat hojka a nie moju otazku, na ktoru si doteraz neodpovedal. Zeby si ma vo vyboldovanom zavare svojho prispevku sudil podla seba?slay napísal:tak sry ak som to zle pochopil.. ale nemam ten pocit...
Ako? Konkretne z coho usudzujes, ze "ovela smradlavejsie a potupnejsie sa stiepila lavica"?slay napísal:ved si to sam napisal.. len ja to vidim kusok dramatickejsie...
Toto ma byt podla teba dokaz o tom, ze "ovela smradlavejsie a potupnejsie sa stiepila lavica"?slay napísal:kolko darmozracov sa naslo na nasej politickej scene.. a ked sa nasiel jeden golias od ktoreho pachlo koryto.. tak nikto nemal ziadne problemy, ziadne vyhrady.. absolutne nic.. ked z toho kvapkalo tak su zrazu vsetci dobri kamarati.. kde je dnes lavica? co je dnes lavica? a aku realnu alternativu ma lavicovy volic? ja na nic ine nenarazam.. neviem co sa vzrusujes.. samozrejme este by sa dalo narazat na ludi ktori tvorili aj za meciarovej divokej privatizacie.. a uz vonkoncom nejde len o oficialne zlucenia stran.. ja pod lavicou vidim aj napriklad najkomickejsi zjav politiky ZRS a janka luptka ... a ine lavicove zazraky.. myslis si ze kde su ludia ktori pocas meciarovej ery stepovali? len v nasom meste vidim par viliek smerakov ktori kedysi boli v inych lavicovych stranickach.. proste ludia z politiky neodchadzaju.. len menia kabaty..
BTW. vitaj vo svete politickej reality a nezabudni pozdravovat smerakov vo svojom meste
Tvoje slova hovoria za seba, t.j. nepocitujem najmensiu potrebu vkladat ti nieco do ustslay napísal: btw. skus si vsimat v mojich postoch podmienkove spojenia.. typu "AK".. a spojenia "moj nazor , podla mna".. a hlavne NEVYKLADAJ MOJE MYSLIENKY TY .. a nevkladaj mi slova do ust.. nikto ta o intepretaciu mojich postov neziadal..
PS: Kazdym tvojim "argumentom" databaza fora hojko.com praska vo svojich svikoch...
Tak ako spomenul isty politolog v relacii Tema dna (TA3): Podobne praktiky si nedovolil ani Husak v obdobi normalizacie.Nespokojní členovia SDKÚ protestujú heslami Modrí diktátori
Približne 80 členov SDKÚ-DS stojí s transparentmi pred centrálou strany, kde by o 9:00 mal rozhodovať stranícky súd o vylúčení prvých 14 signatárov výzvy Nastal čas na zmenu.
Protestujúci prišli podporiť signatárov, ktorých prezídium 9. marca navrhlo vylúčiť zo strany a pozastavilo im výkon členských práv. V rukách držia transparenty ako - nebudeme mlčať, modrí diktátori, sloboda prejavu, Gottwaldove triky využíva Miki, Navonok demokrat, dovnútra diktátor, Hanba Dzurindovi a Miklošovi.
Predseda súdu nič nezvolal
Rokovanie straníckeho súdu SDKÚ-DS sa doteraz nezačalo. Zo siedmich členov straníckeho súdu je prítomný len jeden, a to predseda Jozef Hrabina, ktorý tvrdí, že rokovanie súdu nezvolal. Hrabina nevedel povedať, či sa rokovanie začne a či jeho kolegovia prídu.
Hrabina trvá na tom, že žiadne rokovanie súdu nezvolal. "Ak budú sudcovia chcieť rokovať, je to na ich slobodnej vôli. Aké budú závery a ako budú legitímne, túto chvíľu neviem," povedal pred novinármi Hrabina.
Čakajú vylúčenie
Signatári predpokladajú, že dnešný stranícky súd bude len formalitou a skončí sa ich vylúčením. Zvažujú aj podanie na všeobecný súd a Ústavný súd SR. Ústavné právo na slobodu prejavu má prednosť pred uzneseniami prezídia, ktoré v plnom znení nebolo ani zverejnené, ako aj pred straníckymi stanovami, vyhlásil na minulotýždňovej besede Branislav Zahradník.
Medzi tými, ktorým hrozí vylúčenie, je aj poslanec Národnej rady SR Martin Kuruc, bratislavský krajský šéf strany Valentín Mikuš, jeho podpredseda Branislav Zahradník.
Kuruc si myslí, že dnešný súd bude len fraška, aby sa vylúčení členovia strany nemohli zúčastniť na utorkovej bratislavskej krajskej konferencii. "Osobne si myslím, že rozhodnutia sú už napísané aj podpísané," vyhlásil Kuruc pre agentúru SITA. Dodal však, že dúfa, že právna česť sudcov straníckeho súdu je nad príkazom šéfa SDKÚ-DS Mikuláša Dzurindu.
Kuruc sa o tom, že dnes bude stranícky súd, dozvedel zo zásielky, ktorú mu však nedoručili poštou, ale len vhodili do schránky.
Zdroj: http://www.sme.sk/c/3781847/Nespokojni- ... atori.html
// Aktualizacia (12:15)
slay, toto pises ty- protagonista zalmov v teme ANTIFICO?
1. mozes citovat slova, v ktorych podla teba nafukujem???
2. mozes citovat "vyjadrenia zodpovednych k tejto teme"?
Klasika
PS: V predmetnom clanku mas vyjadrenia oboch stran
// SDKÚ-DS: Súd rozhodol o nespokojencoch (klud slay)
1. mozes citovat slova, v ktorych podla teba nafukujem???
2. mozes citovat "vyjadrenia zodpovednych k tejto teme"?
Klasika
PS: V predmetnom clanku mas vyjadrenia oboch stran
// SDKÚ-DS: Súd rozhodol o nespokojencoch (klud slay)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dobra momentka, len mi chyba niekde pri nich slay: http://www.bleskovky.sk/?sid=100259&obr=225522
SDKÚ rozpustila Bratislavu aneb definitivny koniec zvyskov demokracie(?) v "Slovenskej demokratickej a krestanskej unii".
Tymto si SDKU pise svoju nelichotivu historiu, ktorej trpkej prichute sa nezbavi- taketo praktiky totiz v ponovembrovej politike na Slovensku nemaju obdobu.
Tymto si SDKU pise svoju nelichotivu historiu, ktorej trpkej prichute sa nezbavi- taketo praktiky totiz v ponovembrovej politike na Slovensku nemaju obdobu.
Ale kdeze...enter00 napísal:Na roky 1994-1998 si zabudol...
Odvtedy sa pritom situacia v SDKU este viac vyhrotila... odvolanie predsedu strannickeho sudu SDKU, kedze si na protest dovolil opustit rokovanie, na ktoreho zvolanie bol legitimny prave on (pritom podla jeho vlastnych slov, on nic nezvolal); ci najnovsie zrusenie 32 nepohodlnych miestnych organizaciii strany, co je uz ine cafe. Do bodky teda plati co som napisal...Tomasito napísal:Totalitne cistky "vnutorneho nepriatela" ala "14 popravenych" nemaju co do rozsahu obdobu ani v HZDS (mal by si grckat).
www.hojko.com/viewtopic.php?p=826892#826892
Samozrejme, ze SDKU obhajujes- tym, ze poukazujes na HZDS (1994-1998). A to teda bohvieco nie je ; ) Avsak tak ako nieslo zodpovednost HZDS za Gaulidera (porusenie principu zakazu imperativneho mandatu- nepochybne odsudeniahodny krok), tak sa pred ludmi bude zodpovedat aj SDKU (aktualne: 1. vylucenie 14 kritikov zo strany; 2. odvolanie nepohodlneho predsedu strannickeho sudu; 3. zrusenie 32 nepohodlnych krajskych organizacii strany). Co uz vyhodnotis za "vrchol" je vec tvojho subjektivneho uvazenia, no faktom ostava, ze tieto praktiky SDKU v ponovembrovej politike na Slovensku obdobu nemaju, pricom ako som uz spominal v suvislosti s komentarom politologa M. Horskeho, taketo nieco si nedovolil ani Husak pocas obdobia normalizacie (Kusy, ktory ma s normalizaciou osobne skusenosti toto potvrdil, i ked s nevolou- TA3, Tema dna, 13.3.).enter00 napísal:SDKU nijako neobhajujem, ale vyhodenie riadne zvoleneho poslanca NRSR z parlamentu povazujem v parlamentnej demokracii za vrchol, a to urobilo prave HZDS.