Kosovo

Diskusie na politické témy...
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

chcem sa vas opytat co sa deje v kosove. som v UK a sledujem co sa deje v kosove len tu na hojkovi a webnovinach popripade sme. uz je niekolko dni ticho okolo toho tak ma zaujima ako sa situacia vyvyja.

myslim ze z USA sa pomaly stava nieco horsie ako nemecko pred IIWW. krajina co je v jednom kuse v nejakom konflikte s krajinami na opacnom konci sveta. Nemalo by to fungovat tak ze kazda krajina si svoje problemy riesi sama a ak nezvlada tak POZIADA o pomoc napr. NATO? Amici sa cuduju ze ich ludia nenavidia a palia ich vlajky.... oni by asi tiez boli nasraty keby ich zacala okupovat nejaka krajina len preto ... ze prezident, diktator nechce spolupracovat, ze tam maju ropu,....

myslim ze ked kosovo uznali aj europske krajiny a nezoberu to spet (co sa asi neda) tak jedina moznost bude vojna, dufajme ze iba v tej oblasti co asi neostane len pri tom. tie svetove vojny v 20tom storoci boli teda neuspesne ked ani 100 rokov potom treba nove usporiadanie sveta?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Treba veduce pozicie a miesta z kade sa daju masovo ovplyvnovat ludia ocistit od jedneho kmena ktory ich obsadil a hned bude na svete bezpecnejsie..
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Aryan Angel napísal:Treba veduce pozicie a miesta z kade sa daju masovo ovplyvnovat ludia ocistit od jedneho kmena ktory ich obsadil a hned bude na svete bezpecnejsie..
akeho kmena ? sak co sa ondis povedz anrovinu svoj nazor
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Myslim, ze chcel, aby zopar ludi pohlo rozumom. Staci sa pozriet na aryanov avatar...
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Myslím, že je choré zvaľovať vinu za všetko zlé , čo sa na svete deje na Židov...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ano je to kmen, kmen zlych ludi :P A niesu vsedci Zidia :roll:
// Ani ja :P Ale Aryanovi to asi hraje do karat :) Ale sak nehajte ho nech si povie co chce nemusite mu zato hned nadavat... je to jeho nazor :)
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tak potom môže byť, ale kmeňom by som ich nenazýval...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Sagittarius napísal:Myslím, že je choré zvaľovať vinu za všetko zlé , čo sa na svete deje na Židov...
Samozrejme ze nie...
Ujo Marky napísal:Ano je to kmen, kmen zlych ludi :P A niesu vsedci Zidia :roll:
// Ani ja :P Ale Aryanovi to asi hraje do karat :) Ale sak nehajte ho nech si povie co chce nemusite mu zato hned nadavat... je to jeho nazor :)
Mna by zaujimalo preco sa bojite pomenovat veci pravymi menami.

Precital si niekto clanok na ktory sem dal odkaz kali520 :?:

http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _3964.html

Dokazes z toho nieco zasadne popriet?

Takisto vela infa ohladom Srbska tu http://serbiandefenseleague.com/
http://sk.metapedia.org/wiki/Auschwitz_komplex napísal:Auschwitz komplex (podľa najväčšieho nemeckého koncentračného tábora Auschwitz (Osvienčim)) je paranoické reagovanie na akúkoľvek zmienku o rozdieloch medzi rasami, eugenike alebo vplyve Židov myšlienkovým postupom nacizmus – koncentračné tábory – genocída a následným odmietaním racionálnej diskusie. Takýto prístup znemožňuje racionálnu diskusiu.

Vplyvom pôsobenia masmédií je takéto správanie medzi veľkou časťou ľudí rozšírené: ktokoľvek, kto vysloví napr. pochybnosti o holokauste, je ihneď označený za antisemitu, nacistu či dokonca rasistu a ďalšia diskusia s ním je odmietaná.
Tu je problem.
KaktusBR
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa KaktusBR »

dnes hned 3 spravy. je to kus divne

Kosovská polícia zadržala Srba podozrivého z vojnových zločinov
http://www.webnoviny.sk/svet/clanok/642 ... cinov.html

zadrzali srba ktory udajne vyvrazdoval albancov. skoro po desiatich rokoch? myslim ze len potrebuju obetneho baranka

Viedenský súd poslal za mreže radikálnych islamistov
http://www.webnoviny.sk/svet/clanok/642 ... istov.html

zaujimave je ze na obrazku je "terorista" a na pozadi albanska vlajka

Uznanie Kosova nepredstavuje precedens
http://www.webnoviny.sk/svet/clanok/642 ... edens.html

a amici sa chcu poistit aby ich mohlo podporit s cistym svedomim rusko a cina.

takze nasli srba ktory bol jeden s tych preco prisla "udrzat poriadok" severoatlanticka koalicia. rakusanom robia bordel v ich state albanci ale uznaju "stat" ktory bude uzko spolupracovat s albanskom a mozno sa casom stane jeho sucastou....
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Aryan Angel napísal:Tu je problem.
Myslim ze ani sam neveris tomu ze vsedci zly ludia su Zidia a naopak :D Ja len vravim ze to nie "koli jednemu kmenu" ale koli viacerym ludom... A nikde nemas dokaz ze Ty ludia su Zidia, kedze ani nevies priamo kto to je...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ujo Marky napísal:Ty ludia su Zidia, kedze ani nevies priamo kto to je
Americky neokonzervativci napr Dick Cheyny, Richard Pearl, Paul Wolfovitz, Donald Rumsfeld atd, ti tusim svoje zidovstvo ani netaja, Pearla som niekde cital ktory sa nejak v takom zmysle vyjadril ze je a u Wolfowitza mi uz to meno staci. viac:
http://www.prop.sk/loby_I.html
http://www.prop.sk/loby_II.html
http://www.prop.sk/loby_III.html

Toto su ale podla mna menej vplivny ludia, ludia ktory maju naozaj moc su Rotschildovci, Morganovci, Rockefelerovci, Warburgovci, Schiffovci atd. O nich uz bolo velmi davno zname ze sa jedna o zidovskych bankarov a obchodnikov. Lenez to uz dost ideme od temy a o tomto hadam ani nemusim hovorit kde sa docitas.
Ujo Marky napísal:ale koli viacerym ludom
Napriklad?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Cheney aj Rumsfeld su protestanti nie Zidia :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Ujo Marky, bol by som opatrnejsi vo svojich tvrdeniach. obaja tebou menovany su oznacovany za zidovskych ateistov. napr. taky rumsfeld je povodom z nemecka. do usa sa prestahoval jeho pra- pra- stary otec v 19. storoci. pripona feld v priezvisku naznacuje, ze ma zidovskych predkov.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Rumsfeld je Kalvin - Presbyterian. Chaney je Prostestant - Metodista. Svoju zenu si bral v krestanskom kostole, Zid nebude :P To potom aj pripona -er oznacuje Zidov? :D Muller, Reckefeller koniec koncov Hitler bol tiez Zid ne? :lol:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

nie nadarmo som tam napisal: "zidovskych ateistov"!

no a ten adolf :wink:
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pripona er ozancuje zvacsa nemcov. Zidovske mena koncia prevazne na -stein, -man, alebo maju taky nemecko polsky vyraz.

V Cheneym sa tiez mylis, myslim ze tych clankoch co som sem daval tak je rozobraty jeho povod, ak nie tak to bude niekde inde (nechce sa mi to teraz hladat) ale urcite som cital o jeho povode a ten je chazarsko zidovsky a fakt ze sa zenil v krestanskom kostole nic na to nezmeni, kedze zida v prvom rade treba povazovat za rasu resp etnikum.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Zidia niekedy zo strategickych dovodov "prestupovali" na inu vieru, ale to nie je podstatne. Rozhodujuca je ich uplna oddanost sionistickej lobby, v amerike je obrovske mnozstvo "krestanov" s vymytymi mozgami (film Jesus Camp si mozno videl..), ktory nie su o nic mensi sionisti ako samotni zidia, tzv. krestanski sionisti, hlavni volici a podporovatelia vlady polodebilneho Busha, Hrib z .tyzdna a jemu podobni nakoniec sami tvrdia ze zapadna kultura je zalozena na zidokrestanstve. :roll:

Zidia s vlastnou agendou su jedna vec, bezcharakterni zradcovia ako Bush a mnoho dalsich su z moralneho hladiska este horsi, pretoze zapredali vlastnych ludi a jedine co si zasluzia je postavit k muru..

Inak na wikipedii sa mozes dozvediet aku zaujimavu funkciu zastaval Dick Cheney..
He was also part of the board of advisors of the Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA) before becoming vice president.
Takcitak je tu do oci bijuce zastupenie tejto 2%-nej mensiny, ktora manipuluje so svetom podla svojej vole s velmi negativnymi dopadom na zvysok planety a vyzdvihovanie nejakych krypto zidov, shabbez goyov, zradcov a ineho odpadu na tom nic nezmeni..

A netreba zabudat na to co hlavne tvori a ovplyvnuje mienku a nazory ludi.. a to su media..

http://www.natall.com/slovak/WhoRules.html
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

STE OT!!! o zidoch je tu ina tema!!!
pre tych co zaujima situacia v kosove tak

http://dnes.atlas.sk/zo_sveta/179607/sr ... d-v-kosove
Stovky srbských demonštrantov v piatok prerazili policajný kordón a vnikli do budovy súdu v Kosovskej Mitrovici. Polícia misie OSN, ktorá má budovu zabezpečovať, im ustúpila.
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

Len tak dalej bratia srbi. BTW zapoji sa EU a USA do srbskych parlamentnych volieb? - recnicka otazka
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

neviem ci amici ale rusi imho hej
Napísať odpoveď