Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
bojim sa aby sme nemali prvenstvo....prvi co nepostupili ked vyhravali v serii 3:0 (myslim v nasej extralige), skoda, ze v stredu su maturity, uvidim ako budem stihat... inak k tej kvalite tejto serie, no podla mna bolo tn-ke minuly rok niekde inde, myslim si ze iba prvy zapas tejto serie bol vyborny, ostatne boli len nadpriemer doplnene castejsimi bodyckami, urcite aj v zaklad. casti boli podobne, aj lepsie zapasy...
Mat prevahu doma?Drago napísal:Co zatial hovorite na rozhodujuci zapas ? Zatial sa mi zda, ze prevahu ma Martin, ale skore 1:2, Kovac zatial dobre chyta
Tak tesim sa na formu Zigmunda
//kua 2:2
//predlzenie
//TO bude gol! Ono by to islo dalej do brany, len vo vnutri bola ta makka vec od ktorej sa to odrazilo von...
//SOm hovoril
//Ale jedno treba podotknut, lutujem Lakosila, viem co to pre neho musi byt, dost kvalitny brankar a predsa sa stalo.
fuuha..no tak toto bola neuveritelna seria
a rozhodol ju este neuveritelnejsi gol...toto je asi prvykrat co som videl, ze by nejake muzstvo otocilo seriu z 0:3 odkedy sledujem hokej...
klobuk dole pred oboma muzstvami - skoda, ze mohol postupit len jeden...myslim, ze napinavejsia seria uz tento rok nebude...
klobuk dole pred oboma muzstvami - skoda, ze mohol postupit len jeden...myslim, ze napinavejsia seria uz tento rok nebude...
-
Arthas06
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
To neni ožné, tak toto som nečakal, nemam slov to je proste
Takto sme to mali dobre rozohrate a stane sa nám toto. Ale Lakosila nemozeme za to vinit no bola to jeho vina ale musim sa ho zastať ved bez neho by sme tu ani neboli jeho výkony v celej sezóne nás dostali až tak daleko a mohli sme to rozhodnut uz davno ale je to kruté takto skončiť.
Ja som veľký fanúšik MHC chodím skoro na každý zápas a je to pre mna tazké a už som čakal že sa konecne prebojujeme dalej (už som si chcel zhánat lísky na semifinále ) ved to bolo jednoznacne po 3 zapase to bolo takmer viac 100 % že postupime a toto je proste do
A zase klobúk dole pred Trenčínom ako to dokázal otočiť ked sa sustredia na hru tak sú proste dobrý .
Dááááááááááákuejme. MHCCCCCCC
a o rok finále MHC MARTIN - DUKLA TRENČíN čo može Slovan proti takýmto mužstvám. nič
Takto sme to mali dobre rozohrate a stane sa nám toto. Ale Lakosila nemozeme za to vinit no bola to jeho vina ale musim sa ho zastať ved bez neho by sme tu ani neboli jeho výkony v celej sezóne nás dostali až tak daleko a mohli sme to rozhodnut uz davno ale je to kruté takto skončiť.
Ja som veľký fanúšik MHC chodím skoro na každý zápas a je to pre mna tazké a už som čakal že sa konecne prebojujeme dalej (už som si chcel zhánat lísky na semifinále ) ved to bolo jednoznacne po 3 zapase to bolo takmer viac 100 % že postupime a toto je proste do
Dááááááááááákuejme. MHCCCCCCC
a o rok finále MHC MARTIN - DUKLA TRENČíN čo može Slovan proti takýmto mužstvám. nič
Stale ma vyhodu ten co bol po zakladnej na tom najlepsie, cize z troch muzstiev ktore postupili dalej bude ten najhorsi cize Trencin hrat s najlepsim Slovanom (to vsetko po zakladnej casti), Kosice kedze skoncili druhe tak hraju bohuzial s lepsim z dvojice Skalica Trencin co v tom pripade je Skalica.Steven666 napísal:nebude náhodou hrať Trenčín z Košicami?