HELP PLS: PC ERROR

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kuchin
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

HELP PLS: PC ERROR

Príspevok od používateľa kuchin »

Nazdar all, obraciam sa na Vas ako na posledny zdroj kvalitnych informacii pred reklamaciou / servisom..

Pred dvoma dnami som v pohode robit na svojom PC, vypol som ho...
Rok a pol fical bez errorov, a kedze mam notebook, pouzivam ho viac nez PC cize uz ho pouzivaju viac menej rodicia pre robotu, preto to je surne...

Dnes rano som ho (PC) zapinal, zapol sa, pc speaker ale pipol dlhsie ako normalne a monitor mi neukazoval, ze by donho isiel nejaky signal...(mam LCD) a nic viac sa nedialo...ventilatoriky sa tocili, harddisk sa zda ze brucal, ale nic sa nedialo..ziadny boot, ziadny bios, ani som nevidel vlastne co s nim je kvoli tomu ze nesiel signal do monitoru..

Pls poradte niekto....neviem kde by mohla byt chyba, najskor to bude v HW...(uz som ho rozobral a dal znova dokopy, povysaval, precistil a stale nic...)

Dakujem za kazdy reply...aspon nejaku nadej :)
muffy69
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

podla mna mas nieco s grafikou alebo s ramkami, skus zastrcit lepsie ramky alebo ak sa da pozicaj si od niekoho grafiku a ak pojde pc tak ta tvoja je asi odpalena
kuchin
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no to som si myslel aj ja..skusim to len este som hladal aj ine alternativy..lebo aj na grafike mi chladic ide pekne (aj ked to asi od toho ze sa toci moc nezalezi ci je/nieje odpalena) ...tak som si tym nebol isty..
no skusim si zohnat..diky moc...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ako tvrdil kolega vyssie, najskor to bude graficka karta alebo ramky, ak je s nimi problem vtedy komp piska
kuchin
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

super diky chalani...vedel som kam sa mam obratit :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

ešte ja dodávam môj názor. Bol som pri dvoch takých PC v takom stave a bola to odpálená matičná doska. Myslím že v tom prvom prípade sa PC ani nezapínal. Ale kadždopádne to bude probably HW
kuchin
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

nj ale pri odpalenej MB by nesvietili ani svetielka a nereagoval procak+ostatne veci na slotoch...ale aj tak dik...diskutabilne co? :?
Napísať odpoveď