no na policiu som siel koli tomu, ze som mal tam viacej identifikacnych dokladov a mohlo by sa stat, ze si zalozi na ne ucet v banke, alebo kpi mobil na pausal a ja budem platit ucty... takto som teraz voci tomu kryty...Lub0$ napísal:Na policiu si isiel zbytocne, ty ti pomozu iba vtedy, ked nejak dobra dusa tvoju penazenku najde a aj to nahlasi popripade odnesie na policajnu stanicu, inac nemas sancu.
Sestra cez vianocne prazdniny na SVK stratila v Tatrach penazenku s poslednymi peniazmi co sme mali, to bolo nejakych 70 libier plus asi 1000 alebo 2000sk a kopu dokladov
zasrany zlodej...
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
no normalne ma penazenku ktora ma v sebe kovovu dieru a z druhej strny retiazky to ma pripnute o opasokPimp_C napísal:za*eb tyzdna...
presne tak, ak su medzi ukradnutimi vecami aj doklady totožnosti hlavne OP, tak to jednoznacne treba nahlasit na najblizsie obvodne oddelenie Pz aby ih mohli bloknut, ukradnute alebo sfalsovane obcianske byvaju vacsinou zneuzite na spachanie tr. cinu podvodu.addictor napísal:no na policiu som siel koli tomu, ze som mal tam viacej identifikacnych dokladov a mohlo by sa stat, ze si zalozi na ne ucet v banke, alebo kpi mobil na pausal a ja budem platit ucty... takto som teraz voci tomu kryty...
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
pre uplnost uvadzam ceny dokladov:
- OP: 500sk 1x, kazdy dalsi 1000SK
VP: 200sk pri kradezi 400sk pri strate
karta poistenca: zadara
EURO 26: 220sk (ak si dobre pamatam)
karta STU: 320sk ( nemam ISIc, takze neviem kolko stoji)
karta na MHD: 160sk
stopnutie bankomatovej karty: 200sk
nova bankomatova karta: 200sk
ubytovatelsky preukaz na intrak: 60sk