zasrany zlodej...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
addictor
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Lub0$ napísal:Na policiu si isiel zbytocne, ty ti pomozu iba vtedy, ked nejak dobra dusa tvoju penazenku najde a aj to nahlasi popripade odnesie na policajnu stanicu, inac nemas sancu.
Sestra cez vianocne prazdniny na SVK stratila v Tatrach penazenku s poslednymi peniazmi co sme mali, to bolo nejakych 70 libier plus asi 1000 alebo 2000sk a kopu dokladov :?
no na policiu som siel koli tomu, ze som mal tam viacej identifikacnych dokladov a mohlo by sa stat, ze si zalozi na ne ucet v banke, alebo kpi mobil na pausal a ja budem platit ucty... takto som teraz voci tomu kryty...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Pimp_C napísal:za*eb tyzdna...
no normalne ma penazenku ktora ma v sebe kovovu dieru a z druhej strny retiazky to ma pripnute o opasok :!: neviem co tu ides proti mne keby si to videl ako to ma spravene tak by si pochopil a este jedna vec NIE JE to take lahke to len tak odtrhnut,drzi to celkom slusne a pisal som to preto lebo keby mal napr taku penazenku tak by sa to nestalo.... :evil:
Komisar
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Komisar »

addictor napísal:no na policiu som siel koli tomu, ze som mal tam viacej identifikacnych dokladov a mohlo by sa stat, ze si zalozi na ne ucet v banke, alebo kpi mobil na pausal a ja budem platit ucty... takto som teraz voci tomu kryty...
presne tak, ak su medzi ukradnutimi vecami aj doklady totožnosti hlavne OP, tak to jednoznacne treba nahlasit na najblizsie obvodne oddelenie Pz aby ih mohli bloknut, ukradnute alebo sfalsovane obcianske byvaju vacsinou zneuzite na spachanie tr. cinu podvodu.
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

pre uplnost uvadzam ceny dokladov:
  • OP: 500sk 1x, kazdy dalsi 1000SK
    VP: 200sk pri kradezi 400sk pri strate
    karta poistenca: zadara
    EURO 26: 220sk (ak si dobre pamatam)
    karta STU: 320sk ( nemam ISIc, takze neviem kolko stoji)
    karta na MHD: 160sk
    stopnutie bankomatovej karty: 200sk
    nova bankomatova karta: 200sk
    ubytovatelsky preukaz na intrak: 60sk :roll:
myslim, ze som na nic nezabudol...
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

fiha, kedysi to bola prva strata OP zadara, druha za 500 a potom az dalsie za 1000, tak to aby si clovek daval pozor, alebo aby nepredaval svoj OP na falsovatelske ksefty :-D, sice prvy ked streli clovek za viac ako patkilo, tak je to ok :-D
Napísať odpoveď