nove zdroje do pocitaca

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

nove zdroje do pocitaca

Príspevok od používateľa drdi21 »

caute rozmyslam medzi tymito dvoma zdrojmi.

Kód: Vybrať všetko

http://erzonet.ekatalog.biz/zbozi/zdroj-kme-px-350-p4-350w-atx/detail.aspx?p=z:54017

http://erzonet.ekatalog.biz/zbozi/zdroj-trust-pw-5110-370w-psu-24-pin-37-db-8-cm/detail.aspx?p=z:88710
a zaujimalo by ma ci hlucnost 37 db toho druheho je vela alebo nie???a ktory z tychto dvoch je vykonnejsi.a ci amte skusenostis tymito zdrojmi.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

oba su shity...
hlucnost 38db je hrozne vela.. to urcite budes pekne pocut...
pokukaj po znackovych.. fotron napriklad
Fortron 400W/ LN/ 12fan/ PFC/ P4/ 20+4, FSP400-60THN-P
ten mam ja.. teda je tam este jeden podobny.. ale mam 400W active PFC
i ked stoji skoro 3X tolko ako si hladal ty.. ale co sa tyka tohto fortrona tak hlucnost ziadna si dovolim tvrdit.. a nehreje sa vobec...
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

a co tento.lebo ja mam teraz modecom 300 a doteraz ziadny problem.

http://erzonet.ekatalog.biz/zbozi/modecom-feel-iii-400atx-400w-20-4pin-p4-pfc-12cm/detail.aspx?p=z:99749
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

radsej zober toho fortrona co ti napisal SU-DO, tieto nezname znacky nestoja za nic
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

luki999 napísal:radsej zober toho fortrona co ti napisal SU-DO, tieto nezname znacky nestoja za nic
zname su.. ale zname shity :D
ked ale nemas peniaze tak si vystacis aj s takym.. ja som mal euronics 350W ale po zapojeni 6600GT a ked som dostal net tak som sa docital ze su to shity.. a uz sa aj ocividne viac hrial.. som ho vymenil... zapol som potom PC (uz som nasadil aj novy HDD) a pocuvam ze je vobec zapnuty ? pretoze vsetok hluk co predtym PC robil bol ten zdroj.. novy fortron uplne tichy :D
Exxon
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

Mne EC zdroj uhorel ked sa pokusal napojit GF 6800GS, a to bol 400W... ak su tie co si pisal ty porovnatelne, su to naozaj vyhodene peniaze...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako pise su-do ... mal som eurocase 350w - vyhorel... kupil som fortrona a keby mi nevrcal box na procaku tak ani neviem ze mi ide PC... ber radsej kvalitu ako lacne shity
manager666
Star
Star

Príspevok od používateľa manager666 »

K tomu Modecomu. Ja osobne mam Modecom Feel III 500W. A som s nim spokojny. Nie je s nim ziaden problem. Len huci uz od novoty viac ako som predpokladal(25dB),ale inac je to dobry zdroj. Zalezi,kde by mal byt urceny,lebo taku 8800GTX by asi neutiahol :D . Ale do takej normalnej kancelarskej zostavy by si s nim nemal problem
:wink:
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

manager666 napísal:K tomu Modecomu. Ja osobne mam Modecom Feel III 500W. A som s nim spokojny. Nie je s nim ziaden problem. Len huci uz od novoty viac ako som predpokladal(25dB),ale inac je to dobry zdroj. Zalezi,kde by mal byt urceny,lebo taku 8800GTX by asi neutiahol :D . Ale do takej normalnej kancelarskej zostavy by si s nim nemal problem
:wink:
Nejde len o vykon, ale aj o efektivitu. Ked ten modecom ma 40% straty, tak sa nie je cim chvalit. Enermax, Fortron, Seasonic maju zdroje s ucinnostou nad 80%. Ked si to prepocitas trebars na rok, tak mas zadarmo kvalitny zdroj.
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

ludia ludia :shock: :shock: :shock: :shock:
take znacky ako modecom a eurocase v ziadnom pripade NIE :!:
najlepsie a najlacnejsie su fotrony, ... ak xcete cosik lepsie tak potom seasonic alebo corsair, chieftec, ....
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

DejmiJohn napísal:ludia ludia :shock: :shock: :shock: :shock:
take znacky ako modecom a eurocase v ziadnom pripade NIE :!:
najlepsie a najlacnejsie su fotrony, ... ak xcete cosik lepsie tak potom seasonic alebo corsair, chieftec, ....
fortrony najlacnejsie?!?!
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

najlacnejsie z kvalitnych...
DejmiJohn
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

tak ten fotron je urcite lepsi ako eurocase, ...
myslim ze sa oplati kupit lepsi zdroj ako keby kupis nejaky **** a ked ti vyhori zoberie ti cely komp
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ked do toho nechces davat vela penazi.Skus sa poobzerat po entry level fortronoch 350 gtf. Dali sa z inzeratov zohnat aj za 300sk nove okolo 600. Mne taky taha x1950pro, e2160@3ghz atd..:) a NP.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Potreboval by som poradit
Mam takuto zostavu :MSI P35 Platinum, Corsair DDR2 2G, Intel Core 2quad Q6600, HDD Seagate 320G,DVD RW LG.Asus EAH3850 512DDR3

a v tejto zostave mam zdroj 400W, ktory bol spolu zo skrinkou. PC ide uplne v pohode pokial nezapnem nejaku naroznejsiu hru ako ghotic3 alebo crisis...a ked zapnem niektoru s narocnejsich aplikacii tak po 5-10 min sa mi resetne comp...a neviem ci mi nestaci zdroj aleob je to vniecom inom lebo neviem ako sa da vypocitat ci ten zdroj je dostacujuci pre tuto zostavu

Vopred diki :)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

morfeusko napísal:Potreboval by som poradit
Mam takuto zostavu :MSI P35 Platinum, Corsair DDR2 2G, Intel Core 2quad Q6600, HDD Seagate 320G,DVD RW LG.Asus EAH3850 512DDR3

a v tejto zostave mam zdroj 400W, ktory bol spolu zo skrinkou. PC ide uplne v pohode pokial nezapnem nejaku naroznejsiu hru ako ghotic3 alebo crisis...a ked zapnem niektoru s narocnejsich aplikacii tak po 5-10 min sa mi resetne comp...a neviem ci mi nestaci zdroj aleob je to vniecom inom lebo neviem ako sa da vypocitat ci ten zdroj je dostacujuci pre tuto zostavu

Vopred diki :)
Zdroje ku skrinkam su v 90% nejake eurocase, allied a ine smejdy. Takze ano, kludne to moze byt zdrojom, vzhladom na komponenty, ktore nebudu mat najmensiu spotrebu. Kvalitný 400W zdroj alebo mozno aj 500W ako rezervu do buducnosti, by to mohlo vyriesit.
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No tak asi skusim kupit nejaky fotron alebo corsair 500W...a dufam ze je to vtom :D ....lebo len tak vyhodit 2.5litra sa mi tiez moc nechce :D
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

morfeusko napísal:No tak asi skusim kupit nejaky fotron alebo corsair 500W...a dufam ze je to vtom :D ....lebo len tak vyhodit 2.5litra sa mi tiez moc nechce :D
to nieje len tak zdroj je dolezita sucast PC a taky Fortron Blue strom 2 500W kupis do 2100Sk a mas kvalitu Fakt
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Ved prave ten si asi kupim... je za rozumnu cenu a urcite bude kvalitnejsi ako tento sh*t co mam... :)
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

morfeusko napísal:Potreboval by som poradit

a v tejto zostave mam zdroj 400W, ktory bol spolu zo skrinkou. PC ide uplne v pohode pokial nezapnem nejaku naroznejsiu hru ako ghotic3 alebo crisis...a ked zapnem niektoru s narocnejsich aplikacii tak po 5-10 min sa mi resetne comp...a neviem ci mi nestaci zdroj aleob je to vniecom inom lebo neviem ako sa da vypocitat ci ten zdroj je dostacujuci pre tuto zostavu.
skus si nainstalovat nejaky PC monitor, ktory ti monitoruje napatia, nastav alarm, spusti hru a pokial zacne signalizovat zmenu niektoreho napatia, tak je mozne, ze zdroj nestaci, alebo sa prehrieva... Kamarat mal podobny problem, ibaze jemu sa PC pocas hrania vypinal, lebo mal zle oriesene chladenie a zdroj mu tahal vsetko teplo z procaka, tak mu kolisalo niektore napatie
Napísať odpoveď