novy pc-pomôžte zložiť

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
@ndrejko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

novy pc-pomôžte zložiť

Príspevok od používateľa @ndrejko »

ahojte chcel by som zložiť novi pc ale som pritom nerozhodny a neviem čo mam zobrať. chcel by som niečo CPU od amd(su lacnejšie ako intel) a grafiku od ati. cena celeho pc by mala byť 19 500 +-500sk aj s lcd monitorom. za navrhy dakujem
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

kvalitny LCD monitor za 9k takze to neni bohvico :?

skor napis na co ho chces pouzivat /to PC/
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

vsetko zalezi od toho, na co ho chces vyuzivat, skus to popisat
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

alza.sk
CASE + PSU: Eurocase MiddleTower 5425 + Fortron ATX 400W - 1694 SK
MB: GIGABYTE MA770-S3 - 2323 SK
CPU: AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4800+ EE (65W) 64-bit Brisbane BOX - 2397 SK
RAM: 2GB (KIT 2x1GB) DDR2 800MHz PC6400 CL5, ZEPPELIN - 1069 SK
VGA: ASUS EN9600GT/HTDI, 512MB DDR3 - 5001 SK
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 250GB, SATA II NCQ 16MB - 1729 SK
DVD: Samsung SH-S203D SATA černá - 799 SK
LCD: 19" LCD LG Flatron L192WS-SN - 5271 SK
Zablokovaný

Re: novy pc-pomôžte zložiť

Príspevok od používateľa Motion Blur »

@ndrejko napísal:ahojte chcel by som zložiť novi pc ale som pritom nerozhodny a neviem čo mam zobrať. chcel by som niečo CPU od amd(su lacnejšie ako intel) a grafiku od ati. cena celeho pc by mala byť 19 500 +-500sk aj s lcd monitorom. za navrhy dakujem
Mohol by som ti poradit len v tom ze radsej si kup Intel ked chces PC hlavne na hry.A grafu nie ATI ale nVidia geForce.Su vykonnejsie. :)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Motion Blur napísal:Mohol by som ti poradit len v tom ze radsej si kup Intel ked chces PC hlavne na hry.A grafu nie ATI ale nVidia geForce.Su vykonnejsie. :)
na hry staci bohato aj AMD, Intel sa oplati skor do drahsich zostav, pripadne ked sa ide taktovat, a nVidia nemala v tejto cenovej kategorii, cca do 5-6 000 Sk lepsie karty ako ATI ale teraz prisla 9600-vka ale doteraz bola lepsia ATI, ale zostava co poskladal reno23 je ok
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

DanielDevil napísal:na hry staci bohato aj AMD, Intel sa oplati skor do drahsich zostav, pripadne ked sa ide taktovat, a nVidia nemala v tejto cenovej kategorii, cca do 5-6 000 Sk lepsie karty ako ATI ale teraz prisla 9600-vka ale doteraz bola lepsia ATI, ale zostava co poskladal reno23 je ok
Imho ko*ot.Každeho vec či si zobere intel or amd.Osobne by som volil intel kvôli nižššej teplote a novšej technologii a podla mojho nazoru aj väčššej stabilite (sranda že mi pc nezamrzol odkedy mam Intel ale tak to je diskutabilne či kvôli tomu)...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

warezman napísal:Imho kok****.Každeho vec či si zobere intel or amd.Osobne by som volil intel kvôli nižššej teplote a novšej technologii a podla mojho nazoru aj väčššej stabilite (sranda že mi pc nezamrzol odkedy mam Intel ale tak to je diskutabilne či kvôli tomu)...
je pravda ze je to osobna vec ale ak nechce taktovat tak v tejto cenovej kategorii su to vyhodene peniaze podla mna
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

pc by som použival predovšetkym na internet, video, sem tam nejaka praca s videom a sem tam priležitostne hranie. Ale mam možno jednu naročnejšiu požiadavku ked hram tak v rozlišeni lcd monitora a vo vyššich detajloch. Lcd nemusi byť 19palcove postačuje aj 17. ak by som sa zbavyl terajšieho pc čo zakeži od kupujuceho či ho zobere, tak by som bral nejaku zostavu tuna spominanu. ta jedna čo tu bola napisana vyzera dobre. A ešte som zabudol jednu asi dôležitu vec. ten procesor čo mi k zostave navrhnete neostane mne ale pojde do zostavy ktoru predam. ja si nehavam X2 5000+ Black Edition. ktora grafika je vykonnejšia HD3850 alebo 9600GT? inač ja som myslel že intel je lepši v praci s videom a tomu podobnymi vecami a v hrach su male rozdieli oproti amd.
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

9600GT je lepsia oproti hd 3850 ... o tom ci je intel alebo amd lepsi v hrani alebo v com sa neda jednoznacne povedat :? ...
Napísať odpoveď