Naj mesta
-
matus121
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Naj mesta
http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... tom-europy
Tak toto ma docela zaujalo. Vsimnite si dole rozne ine kategorie. Co vy na to? uz ste nejake mesto z tychto navstivili, popripade viacero a viete to porovnat? je totozne s vasimi nazormi?
Tak toto ma docela zaujalo. Vsimnite si dole rozne ine kategorie. Co vy na to? uz ste nejake mesto z tychto navstivili, popripade viacero a viete to porovnat? je totozne s vasimi nazormi?
-
olololwtfomg
Expert
-
zuzkazuzka
VIP
Ja tiez musim povedat ze Londyn je fakt jedno z naj miest v Europe fakt maju to tam dobre zariadene velky rozdiel medzi nim a napr.Bratislavou Prahou... to vravim z vlastnej skusenosti
bol som v Londyne iba raz ale urcite by som tam isiel znovu proste ma ocarilo na prvy pohlad a dufam ze sa tam vratim
bol som v Londyne iba raz ale urcite by som tam isiel znovu proste ma ocarilo na prvy pohlad a dufam ze sa tam vratim
Šu-Do: za futbalom len do Irska
v nedelu som mal moznost si pozriet Dublin a celkom sa mi pacil. ceny dako nemozem hodonotit, lebo u McDonalda je asi vsade rovnako
A listky na "atrakcie" staly zato.
to Sapnoo: sry, ze som sa neozval. bolo to narychlo a bol som s mojimi irskymi domacimi. mozno ked pridem v lete na "dovolenku"
v nedelu som mal moznost si pozriet Dublin a celkom sa mi pacil. ceny dako nemozem hodonotit, lebo u McDonalda je asi vsade rovnako
A listky na "atrakcie" staly zato.
to Sapnoo: sry, ze som sa neozval. bolo to narychlo a bol som s mojimi irskymi domacimi. mozno ked pridem v lete na "dovolenku"
-
Šu-Do
Redeemer
jackb
jediny futbal ktory ma laka je anglicky... co pred par rokmi bolo finale ligy majstrov v manchestry.. tak to bola supa... alebo niekde na san siro do talianska kde je cez 100 000 sedadiel pekne na finale LM...
ale normalna liga sa mi najviac paci anglicka... Manchester united vs. arsenal alebo liverpool
jediny futbal ktory ma laka je anglicky... co pred par rokmi bolo finale ligy majstrov v manchestry.. tak to bola supa... alebo niekde na san siro do talianska kde je cez 100 000 sedadiel pekne na finale LM...
ale normalna liga sa mi najviac paci anglicka... Manchester united vs. arsenal alebo liverpool
To ste boli v McDonalde nie?Aiden napísal:asi si zle vybral...ja som sa s 3 dalsimi najedol kusok od Piccadilly za necelych 1200
Zboznujem Prahu, je to asi moje zatial najoblubenejsie mesto v Europe
Ale aj Londyn ma svoje caro tak ako kazde velkomesto. Bolo tam paradne, no najskaredsia a najhnusnejsie budova v Londyne je Slovenska Ambasada
v Londyne sa s nami rozlucili 40librovov pokutov za presvihnuty cas na parkovisku, v Notting Hille.
To metro by mohli mat troska novsie a krajsie. Inc bola parada. Velmi sa mi paci akvarium v Londyne, kto ma moznost tak odporucam.
pocuj ja som do toho akvaria mal v plane ist len mi to dako s casom nevydalo tiez si myslim ze je fajn ale ja som bol v dome voskovych figorin Madame Tussauds to fakt stalo za to vidiet odporucam tiez a inac ma mrzi ze som nestihol pozret stadiony videl som iba Wembley a to z dialky ale co uz tyzden je na to malo
No my sme mali tiez v plane ist do muzea voskovych figurin ale nevysiel nam casIZZi-BA napísal:pocuj ja som do toho akvaria mal v plane ist len mi to dako s casom nevydalo tiez si myslim ze je fajn ale ja som bol v dome voskovych figorin Madame Tussauds to fakt stalo za to vidiet odporucam tiez a inac ma mrzi ze som nestihol pozret stadiony videl som iba Wembley a to z dialky ale co uz tyzden je na to malo