Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
jj mas pravdu , nehovorim ze najvacsi rozpocet musi vzdy vyhrat , ale je to vzdy najpravdepodobnejsie, ja slovanu nefandim , chcem aby to teraz vyhrala skalicadalver napísal:kubodinho
maju najviac penazí.. no a? Všetky tímy majú možnost zhanat sponzorov a ked nemajú šikovných ludi, ktorí peniaze pre tím dokážu zohnať, je to len ich problem. Vo švajčiarsku sa pohybuje rozpočet okolo 10 milionov frankov, najlepeší Bern má okolo 16 milionov, je najbohatší, má velmi dobrých hráčov a v prvom kole play-off vypadol z Fribourgom. Sparta má rozpočet cez 150 milionov českých korún a to len 15-20 percent tvorí príjem zo vstupného, obhajovala titul mala nabitý káder a vypadla v štvrťfinále bez toho aby vyhrala čo i len jeden zápas.
Zázraky sa dejú aj v hokeji. Ked Košice vyhrali nad Slovanom vo finále 3-2 na zápasy už davnejšie a postupovali ako odpisovaný z nejake 5. miesta po zakladnej časti, ked sa Trenčín zomkol a vyradil teraz Martin, rovnako dnes tak otočil seriu Davos vo švajci.
Pokial sa týmy nedohodnú na rovnakých rozpočtoch nebudú nikdy štartovať z rovnakej čiary, čo ale neznamená že musia vždy len bohatý vyhrávať aj ked majú možno náskok...
Ako, VSZ a VSS to nehovorim , ale uz aspon nazov mesta by si niektory mohli zakricat, tiez aby si vyvratil moje argumenty pouzijes veci to najhorsie. NO a k Mandarinke Darinke, mne sa to z recesie celkom paci, preco nie?brm napísal:Retne.. a to akože 7000 divákov má spievať jednu vadnu mandarinku darinku a vyvolávať zo záhrobia neexistujúce VSŽ.. či VSS.. či čo to kričia..
Akože univerzálnu športovú hymnu "ešká slovan........." to spieva celý štadión, ale mandarinku................ sorry!
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
MHC vz Dukla
myslite si, ze ten gol v predlzeni bol gol...??? ja si myslim, ze po takomto zapase uznat takyto gol bola totalna blbost zo strany Marusina...a takto skoncit nasu krasnu Martinsku seriu...
BTW: tu je ten gol IMHO bol cely cas na ciare
-
t0m4s3
Admin
Tak ty si jasnyKibo napísal:urcite to bol neprijemny gol, ale aj v tvojom videu bolo jasne vidiet ze za ciarou bol, aspon z 3/4... krasne to vidiet od 2:12 ked to ukazu uplne spomalene...
Pozrite si GBS z 13.3 http://www.stv.sk/videoarchiv/relacia/goly-body-sekundy a vyjadrenie Marusina na zaklade coho uznal ten gol a nazor si spravte kazdy sam, ja uz svoj nazor na uroven Slovenskych rozhodcov mam dlhe roky a kazdy rok ma v tom nieco viac a viac utvrdi. Tymto nezhadzujem celu vinu na rozhodcu, vyhrat sme mali sami v piatom zapase a bol by klud.
-
hojko
Site Admin
Kibo: Tri stvrtiny puku nestacia na to, aby gol platil. Puk musi byt celym objemom za brankovou ciarou, takze ak len pol centrimetra bolo na ziare, ten gol nemal platit. Tu vznika problem na zaklade coho bol gol uznany, pretoze ak nie je z videozaznamu jasne viditelne, ci gol bol alebo nie, tak predsa nemoze rozhodnut o takomto verdikte, najma nie v takto dolezitom zapase akym bol tento. Do prilohy ti prikladam obrazok, je tam obtiahnuta cervena ciara a puk, ak dobre vidis, trosku sa to prekryva.
No a vyhlasenie Marusina ani netreba komentovat: ,,Puk udrel do tej bielej vyplne v brane, ktora musi byt podla pravidiel ladoveho hokeja 10 cm za brankovou ciarou, cize ked puk ma necelych 8 cm, cize puk musel byt minimalne 2 cm za brankovou ciarou." Mna by zaujimalo odkedy sa rozhoduje na zaklade teorie??? Nech mi ukaze medzi pukom a brankovou ciarou 2 az 2 a pol centimetra priestoru ako tvrdi a potom mu zaplatim dovolenku v Karibiku.
No a vyhlasenie Marusina ani netreba komentovat: ,,Puk udrel do tej bielej vyplne v brane, ktora musi byt podla pravidiel ladoveho hokeja 10 cm za brankovou ciarou, cize ked puk ma necelych 8 cm, cize puk musel byt minimalne 2 cm za brankovou ciarou." Mna by zaujimalo odkedy sa rozhoduje na zaklade teorie??? Nech mi ukaze medzi pukom a brankovou ciarou 2 az 2 a pol centimetra priestoru ako tvrdi a potom mu zaplatim dovolenku v Karibiku.
Ale ved jasne vidno ze sa to vonku odrazilo pomocou toho bieleho gumeneho krytu, vysvetlite mi ako inac to mohlo nabrat smer spat z brany. Gol mal platit, Marusin to blbo odvodnil, lebo urcite tam nie je tych 10 cm, ale asi len 7, co svadcsi o tom ze tu vkuse dookola hovorite ze puk celym objemom v branke nebol, ano je to pravda nebol.
Len dajte si otazku keby tam nahodou nebola ta biela vec, tak nabralo by to taky isty smer ako to nabralo? To pochybyjem, puk na lade vobec nerotuje a ked uz tak nie na takejto kratkej vziadlenosti.
Len dajte si otazku keby tam nahodou nebola ta biela vec, tak nabralo by to taky isty smer ako to nabralo? To pochybyjem, puk na lade vobec nerotuje a ked uz tak nie na takejto kratkej vziadlenosti.
-
hojko
Site Admin
Retne: Koho zaujima co by bolo, keby..., ved to je smiesne tvrdenie ako: Co by sa stalo, keby si Lakosil ten puk do branky nezrazil??? Ak je tam teda 7cm, tak pri priemere puku 7,62 centimetra ostava nieco viac ako pol centimetra, takze puk neboj celym objemom v branke. Na zaklade coho usudzujes, ze mal gol platit???
-
Arthas06
Medium Expert
Re: MHC vz Dukla
to neaml byt gol určite nebol celým objemom. Tak toto proste rozhodca nemal uznat.addictor napísal:myslite si, ze ten gol v predlzeni bol gol...??? ja si myslim, ze po takomto zapase uznat takyto gol bola totalna blbost zo strany Marusina...a takto skoncit nasu krasnu Martinsku seriu...![]()
-
Arthas06
Medium Expert
nechapes ale nebol a keby je keby . Keby pes nes.al tak by ho roztrhlo. A to biele tam má byť. To máš tak ako ked dáš žrdku a čo ked mala byt brána o pár centimentrov doprava tak to by bol gól . Vieš ako to je prvidlá nepustia .Retne napísal:No kedze som zase nepochopil, tak mi aspon na jedno odpovedzte, islo by to dalej do branky ak by sa to neodrazilo od tej bielej kraviny?
Jedna otazka jedna odpoved, psy ma teraz nezaujimaju... ano pravidla su pravidla, rozhodca urobil chybu ale nie v tom ze odpiskal gol, ale v tom ze dovolil hrat s takymi brankami, niekto tu hovoril ze tam ma byt pristor 10 cm, kde je ? Ako moze vobec Martin dat taketo branky do ktorych ked puk jasne smeruje a odrazi sa von este pred tym ako prejde cez ciaru, je to kusa nezodpovednee vobec nieco take postavit.Arthas06 napísal:nechapes ale nebol a keby je keby . Keby pes nes.al tak by ho roztrhlo. A to biele tam má byť. To máš tak ako ked dáš žrdku a čo ked mala byt brána o pár centimentrov doprava tak to by bol gól . Vieš ako to je prvidlá nepustia .
A ten puk sa neodrazil od zeleznej konstrukcie... to je Vam martincanom hadam jasne...
-
Arthas06
Medium Expert
A čo mal akože vymenit branky či čo ved branky sú dobré, a to mal akože rozhodca vymeniť bránky ved tak ich mohli upozornit hráči TrenčínaRetne napísal:Jedna otazka jedna odpoved, psy ma teraz nezaujimaju... ano pravidla su pravidla, rozhodca urobil chybu ale nie v tom ze odpiskal gol, ale v tom ze dovolil hrat s takymi brankami, niekto tu hovoril ze tam ma byt pristor 10 cm, kde je ? Ako moze vobec Martin dat taketo branky do ktorych ked puk jasne smeruje a odrazi sa von este pred tym ako prejde cez ciaru, je to kusa nezodpovednee vobec nieco take postavit.
A ten puk sa neodrazil od zeleznej konstrukcie... to je Vam martincanom hadam jasne...
-
hojko
Site Admin
Retne: Rozhodcovia maju povinnost kontrolovat branky pred zapasom a je na nich, ci to povolia alebo nie. Za tie roky co sledujem hokejom som sa este nestretol s tym, aby sa im nepacilo nieco na brankach a to sledujem uz nejaku tu sezonu. Nikto nebude chodit s pravitko a merat ako daleko je spodna vyplna na branke.
Chlapi, co je branka? Zelezna konstrukcia. To ze su v nej tie gumene veci, ktore v nasom pripade zabranili preniknutiu puku kompletne za branku je len mala iskricka ktora vam neda priznat si ze to bolo regulerny gol.
Co by potom hovorili Trencania ak by to neuznal a prehrali by... V tomto tahate za kratsi koniec a chapem vas ze ste s tym dost emocne spati, ale tak rozhodca urobil ako urobil, gol nebol v branke no ani gumy neboli take ako maju byt, keby boli gumy take ako maju byt vojde to tam cele...
Co by potom hovorili Trencania ak by to neuznal a prehrali by... V tomto tahate za kratsi koniec a chapem vas ze ste s tym dost emocne spati, ale tak rozhodca urobil ako urobil, gol nebol v branke no ani gumy neboli take ako maju byt, keby boli gumy take ako maju byt vojde to tam cele...
-
Arthas06
Medium Expert
looooooooooooooooool ti piješRetne napísal:Chlapi, co je branka? Zelezna konstrukcia. To ze su v nej tie gumene veci, ktore v nasom pripade zabranili preniknutiu puku kompletne za branku je len mala iskricka ktora vam neda priznat si ze to bolo regulerny gol.