sformatovany hdd
sformatovany hdd
ahojte,
nemohol by mi niekto prosim poradit nejaky program na ziskanie stratenych udajov po sformatovani hdd. (podarilo sa mi stiahnut s netu virus a spadol mi system, ked mi nahodili novy system tak mi povedali ze udaje by som mozno este vytiahol cez nejaky program, tak ak o niecom viete budem vam vdacny)
nemohol by mi niekto prosim poradit nejaky program na ziskanie stratenych udajov po sformatovani hdd. (podarilo sa mi stiahnut s netu virus a spadol mi system, ked mi nahodili novy system tak mi povedali ze udaje by som mozno este vytiahol cez nejaky program, tak ak o niecom viete budem vam vdacny)
cudoval by si sa ale da saspike97 napísal:Po sformátovaní????a to si už znovu nainštaloval OS???ja tomu velmi nechcem veriť,že by sa to nejak dalo.
Suhlas so sudom. A najma ak sa o ten disk nestaralo, co sa tyka defragmentacie, to potom ani zdaleka neprepisal len to, co zabera OS. Inak keby v tom servise, aspon tak to vyzera, podla opisu, pripojili novy disk. Nabootovali dake live cd a skopirovali data, tak mohlo byt vsetko ok. Aspon ja to tak riesim v robote, potom az format stareho.
doplnenie
takze ja to troska doplnim, som momentalne v anglicku, ked som stiahol ten virus, spadol mi system a ani windows sa mi nenacital, tak som hladal rychlo niekoho kto tomu aspon trosku rozumie nech mi ten book nejako spojazni, no a chalan mi proste nahodil novy os. Cital som si nejake clanky, ze su proste programy ktore to dokazu vytiahnut tak ako to niektory spominate aj tu. Ja by som len chcel nejaku radu ci neviete ako sa tie programy volaju a kde sa daju stiahnut. Co sa tyka defragmentacie tak bola robena pravidelne.
vdaka za vasu ochotu
vdaka za vasu ochotu
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj tu by sa neco isto naslo
Kód: Vybrať všetko
http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/obnova_dat/