chcem spojit stolny PC a notebook cez wifi WL-161
chcem spojit stolny PC a notebook cez wifi WL-161
som tu prvykrat dufam ze mi tu niekto poradi je tu niekto?
hmmm
No snad mi niekto poradi mam stolny PC a na nom net, tento net chcem cez wifi USB WL-161 vysielat na notebook, PC ip : 192.168.0.1 a notebook ip: 192.186.0.2 to mam nastavene na wifi-nach, PC s netom mam nastaveny cez ( Sietove pripojenia / Nastavit domacu siet alebo siet malej kancelaria) alp pocitac ktory ma priame pripojenie k netu, na notebooku mam nastavene, ze book sa pripaja na net cez iny pocitac, obe wifiny som nastavil aby sa pripajali na siet typu pocitac-pocitac (ad-hoc) pocitace mi hlasia ze su pripojene do tejto siete PCDOMA, firewall mam vypnute na oboch pocitacoch ale ma to chybycku krasy na notebooku mi net nejde a nepingnem medzi sebou pocitace kde moze byt chyba vie mi niekto pomoct?
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Na PC , kde mas pripojeny net, musis ist do sietovych nastaveni a v pripojeni kde je NET, tak tam vlastnosti a zdielania a musis zdielat toto pripojenie s pripojenim wifi. Malo by ti tam dat aj na vyber z roznych pripojeni, kde vyberies moznost wifi ( ak ju mas spravne nakonfidurovanu). Potom ti uz len staci nakonfigurovat NTB a PC wfifinou ako PC v sieti.