Ahoj, to čo píšeš som presne prežil, preskákal a proste urobil som tak ako som to cítil v tej chvíli a stým už nič nenarobím. Mieriš na tú neveru, ktorá bola pred 4rokmi, za pravdu ti dávam, že na to som nezabudol, ale nechcem sa teraz vyhovárať na to, čo bolo pred 4rokmi, pretože to, že riešim, či sa rozísť či zotrvať, nastalo po spomínanom okamihu s iným dievčaťom ... a nemyslím, že by bolo fér, aby som to proste zrazu vytiahol neveru a použil to ako nástroj na rozchod. Aj keď samozrejme to bolo pre mňa ťažké, preniesol som sa cez to z časti, proste cítim, že moje city sa naklonili inam a zatiaľ nemám nejak tú silu povedať KONIEC, i keď ten okamih sa pravdepodobne blíži... ale ďakujem ti pekne za takýto názor, trošku iný pohľad, i keď pravdepodobne by sa viac hodil na okamih pred 4rokmi ...ETieNne napísal:
Ahoj, Tento názov témy mi príde dosť patetický. Alebo skôr ako vyjadrenie naivného, neskúseného, zúfalého, trpiaceho človeka, ktorý to zažil prvýkrát a celkom sa z toho nevie spamätať. Teraz to veľmi prežívaš a nevieš to pochopiť. Ale nie Život, osud ani láska sú kruté ale Tvoja "priateľka" je krutá. Z toho ako píšeš mi je jasné, že už to nikdy nebude také ako predtým a nemal by si ukončiť jej "trápenie" ale hlavne svoje. Buď chlap a stoj si za svojimi zásadami, nestrať vlastnú tvár, hrdosť, česť kvôli niečomu čo za to nestojí. Nevedel by som už s takým človekom naďalej fungovať, nedá sa to. Aj keby sa veľmi snažila, už nikdy jej nebudeš veriť... stále budeš myslieť len na to a bude Ti to vŕtať v hlave. Neviem, nezaslúži si byť s Tebou, ak Ťa ona podvedie, a Ty jej to odpustíš, zamysli sa ako vlastne budeš vyzerať.. Ako chlap? vôbec nie... Ty necítiš hnev? sklamanie? bolesť? Daj najavo svoje prirodzené emócie a pocity, nepotláčaj ich. Ja by som Ti poradil rozchod. Ak máte byť spolu tak budete, ak nemáte tak nebudete. Určite keď teraz ostanete spolu Vám to nepomôže a viac Vám to uškodí. Mali by ste byť sami. Aj Ty, aby si si uvedomil a ujasnil možno niektoré veci. Ste teraz tým príliš zaťažení, ak to budete stále riešiť, bude to len horšie a horšie... Radím Ti urob to čím skôr... Ona si Ťa aj tak nezaslúži... ak má o Teba bojovať, tak si Ťa musí aj vážiť a mala by vedieť že Ťa môže stratiť a nie že jej to odpustíš..
Pre mňa človek, ktorý ma podvedie, skončil v mojom živote navždy ...
PS: názov témy - možno príde patetický tebe, no vystihuje moj momentálny stav, život, nesúvisí len so spomíminaných problémom ...asi toľko