Kde vyhladat kanaly? Davam autosurf. nic. Navod je v polstine.
Leadtek WinFast DTV2000 H
Leadtek WinFast DTV2000 H
Dnes som nahodil tuto kartu, zapojil antenu, fm, ovladac. Spustim winfast prv2, a co dalej??
ja ti zase odporucam downgrade na klasicke pvr - daleko jednoduchsie, (a tym padom aj) prehladnejsie, intuitivnejsie, menej narocne na pamat, atd.
sice neviem ako si rozumie s vistou a tiez ako s digitalnou tv, no ja som bol dost zhrozeny ked som upgradol na pvr2. dokonca pri skenovani kanalov mi ich naslo menej a kazdy jeden som musel manualne doladovat, lebo to bolo strasne ... skoda ze si uz nepamatam ako sa to robi tam
(ale urcite niekde v configuration alebo take daco by tam malo byt)
mam winfast tv2000 xp expert
sice neviem ako si rozumie s vistou a tiez ako s digitalnou tv, no ja som bol dost zhrozeny ked som upgradol na pvr2. dokonca pri skenovani kanalov mi ich naslo menej a kazdy jeden som musel manualne doladovat, lebo to bolo strasne ... skoda ze si uz nepamatam ako sa to robi tam
nepomohlo ni nedno, ani druhe. dialkove mam, takze to 1. je aj tak k nicomu
som zvedavy ako skenujes a hladas kanaly, jedine tlacitka ktore vidim je on/off, nahravanie atd.ViRuS napísal:ja ti zase odporucam downgrade na klasicke pvr - daleko jednoduchsie, (a tym padom aj) prehladnejsie, intuitivnejsie, menej narocne na pamat, atd.
sice neviem ako si rozumie s vistou a tiez ako s digitalnou tv, no ja som bol dost zhrozeny ked som upgradol na pvr2. dokonca pri skenovani kanalov mi ich naslo menej a kazdy jeden som musel manualne doladovat, lebo to bolo strasne ... skoda ze si uz nepamatam ako sa to robi tam(ale urcite niekde v configuration alebo take daco by tam malo byt)
ja som ani netusil ze je dvojka 
ale nasiel som toto necital som to, tak neviem ci pomoze ale vidim tam par tlacitok ktore by mohli k tomu viest
no ze to hovoris ze kto ma reci, neviem neviem kto sa pletie do tem do ktorych mu nic nieje ale to bolo len tak mimo
hadam to pomoze
ale nasiel som toto necital som to, tak neviem ci pomoze ale vidim tam par tlacitok ktore by mohli k tomu viest
no ze to hovoris ze kto ma reci, neviem neviem kto sa pletie do tem do ktorych mu nic nieje ale to bolo len tak mimo
hadam to pomoze