Cawte
Je mozne dorobit e-shop (aby som zan neplatil kazdy mesiac) do hotovej stranky? na stranke neni vela poloziek iba zopar (12) aspon zatial...
DIK za odpoved
e-shop na dokoncenu stranku
-
LLucia
Star
- Kontaktovať používateľa:
Samozrejme, ale čo si predstavuješ pod pojmom e-shop? Že sa odošle len mailová objednávka so zakliknutými predmetmi na tvoju adresu? Alebo že sa to tam bude preratúvať, vkladať do košíka, užívatelia si budú vytvárať účty, objednávky sa zapíšu do nejakej databázy ....? Ako platba? Dobierka? Platba cez net kartou?
Premysli si a napíš znovu, potom isto niekto poradí konkrétne riešenie.
Ako najidealnejsie riesenie by bolo prepocitavat to, vkladat do kosika a nasledne sa objednavka preposle na moju adresu. V objednavke bude dotycny povinny zadat aj svoje udaje - adresu, kam treba dany tovar zaslat a akym sposobom (kurierom, postou...) Registracia uzivatelov nie je nutnaLLucia napísal:Samozrejme, ale čo si predstavuješ pod pojmom e-shop? Že sa odošle len mailová objednávka so zakliknutými predmetmi na tvoju adresu? Alebo že sa to tam bude preratúvať, vkladať do košíka, užívatelia si budú vytvárať účty, objednávky sa zapíšu do nejakej databázy ....? Ako platba? Dobierka? Platba cez net kartou?
za vasu pracu sa financne odmenim.
DIK
odmenis ma aj za dobry tip? skus pozret www.itstudio.sk, tam maju vela takych halusiek...
dufam ze nerobim reklamu... len radim...
dufam ze nerobim reklamu... len radim...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: