Opera - chybové hlásenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Opera - chybové hlásenie

Príspevok od používateľa jin »

Zdravím,
neviete, ako by sa dali deaktivovať chybové hlášky tohto typu v Opere? Dosť to otravuje prácu...Mám najnovšiu operu.
Dík :wink:
Prílohy
opera.JPG
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

mas asi zle nastaveneho mailoveho klienta v opere, chod do Nastroje/Spravca uctov/tvoj ucet/editovat/ a musis si zmenit nastavenia podla servera na ktorom mas ucet teda post.sk, alebo si ten ucet zmaz ak uz neprimas maily cez operu
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

to som mal aj ja, chcel som si spracit mailovy klient v opere ale daco som zle spravil a uz som sa toho nezbavil, pozeral som nastavenia a bohvie co este ale nic som nenasiel, ak niekto vie ako to vypnut tak sem s tym ;) aj ked ma to uz teraz netrapi lebo som po formate a do vytvarania posty sa uz nemienim pustat znova :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

muffy69:Dík - problém vyriešený.
k+
:)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

muffy69 napísal:.... chod do Nastroje/Spravca uctov/tvoj ucet/editovat/ a musis si zmenit nastavenia podla servera na ktorom mas ucet teda post.sk....
potebujem tuto cestu po anglicky..... alebo este lepsie nech si dam celu operu prec a dam novu cesku ale nemozem odinstalovat koli tomuto

Kód: Vybrať všetko

http://img221.imageshack.us/my.php?image=operaaaaof2.jpg
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

wolodo napísal:potebujem tuto cestu po anglicky..... alebo este lepsie nech si dam celu operu prec a dam novu cesku ale nemozem odinstalovat koli tomuto

Kód: Vybrať všetko

http://img221.imageshack.us/my.php?image=operaaaaof2.jpg
Stiahni si CCleaner. Potom zavitaj do Program files, alebo na umiestnenie, kam si si nahodil Operu. Vymaz zlozku Opera. Spusti CCleaner a daj precistit registre. Potom daj nech ti prehlada disk a poodstranuje nepotrebne subory. Registre davaj cistit az dovtedy, pokial ti neostane prazdne pole s chybnými reg. klucmi. Potom si mozes nahodit nanovo Operu. Takto by som to ja riesil :)

Btw. Samozrejme ti ponukne zalohovat kluce, takze si ich zalohuj. Ak pojde vsetko ok, tak vymazes tie zalohy.

P.S: Pravidla si uz urcite cital, ako tak pozeram. Ten imageshack tam ale potom neviem co robi :evil:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

fajneee hura diky po 4 mesiacoch to mam opat v poriadku... dakujem K+
Napísať odpoveď