Najväčšia hlúposť pod vplyvom alkoholu....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

to by som si musel pamätať
ale youtube.com je dosť silná vec a ked môj frend tamniečo dal a ja som to videl na vlastné oči no...nič príjené inakby som si tonepamatal
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

dobra tema :D naposledy som robil pyramidu z poldecakov a ta mi padla :D 4 som rozbil a potom som robil bezu taka jak je v pise taka sikma tak aj ta padla, napluval som po zemi v senku a kamarat to utieral,utekal som vedla rychlika ktory ma skoro odfukol, na stanici mame take haluzne lampy, ked sa do nich kopne tak zhasnu a tak som pozhasinal celu stanicu a potom prisiel taky akoze policajt a robil diskoteku s lampasom, u kamarata sme cela parta jedli psovi granule a zapijali s kecupom,.. tolko kravin co som postvaral sa ani neda povypisovat
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

ale tak par rozbytych okien,donicenych trolejbusov,strhnutych trolejov by tu bolo...ale asi sa nemam cim chvalit :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Lub0$ napísal:Takych debilov neznasam, sorry, ale nedalo sa to odpustit.
Ja nechapem preco sa s trakymi vecami chvalite, ked by ste sa za nich mali hanbit. To plati pre vsetkych neber si to osobne :wink:
Pokial viem mal tam smajlik ze sa za to hanbi.Tato tema je o tom aku najvacsiu hlupost kto urobil.Pokial nemas zaujem nepridavaj sa.Uz ma serie ked sa niekto serie do debaty do ktorej ho nieje nic rovnako ako sa nefajciari miesaju do topicu "Ake cigarety fajcite"
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hmm..no vidim ze tunak pekna rodinka :D to ja som slaba kava...Mne sa na moje 17 te narodediny podarilo odkvecnut na zenskom hajzli az do rana....seci sa bavili bezomna :D a mna rano kamoska odniesla....nic si nepamatam.iba jako som s flakou vodky lietal po parkete.
Druha vec to ked sme sli naje*any zo zabavysom zadal volaku octaviu a napadlo ma ze doma mame jednu(bola to buracka porekonstrukcii davali sme dokopy) tak ma napadlo ze nam chybaju dake veci..tak som doteraz neviem ako odobral prednu listu naraznika..odsroboval antenu a zobral znaky...problem je ze rano som nic s toho doma nenasiel :D
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

no... extremi byvaju xD .. bezne je mocenie kade tade ...teraz nedavno sme si dali asi o tretej rano beh mestom holy... :D a prebehli sme 4 policajske auta po kapote :smt047 a mame to aj natocene xD
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Mno neviem ci hlupost :) No ked persvihneme nase moznosti tak sa chodievame prejst na cintorín (vedie tam strma cesta pocas ktore ti bud pride zle a vysablis sa , alebo vytriezves ) no a mne sa zrayu napity kamos stratil desi na cintorine. To by bolo vsetko fajn , len ked som ho hladal asi o pol dvanastej uvidel som otvorene krematorium ta som isiel hladat tam.
Az ked som bol uplne vo vnutri som si uvedomil , kde som a ze tie drevene krabice su rakve a tie antikorove skrinky budu asi mrazak s mrtvolami tak som od tial vysprintoval ze mi az zle prislo :)
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

mi sme toho porobili v takych stavoch, no momentalne ma nic extra nenapada... akurat co kamarat skakal po aute, alebo na triednej chate kamarat behal cely cas nahy a pchal si zubnu kefku do setkych telnych otvorov...ste mali vidiet tie tvare spoluziacok, ked to videli...
mi-chau napísal:...svagra...
:lol: :lol: :lol:
o tom chcem pocut...:smt009
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No stim pri poulicnej lampe a on sa ma cosi opyta, tak sa otocim nie?
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no...najvačšia hlúposť je keď namiesto dobrej nálady na mňa padne pekne hnusná a vtedy strašne veľa v pohode ľudí odje*em a tak..o tom moc rozpisovať nejdem to asi pozná každý aj keď mne sa to stáva častejšie než je zdravé...

inač klasika: zaspanie na verejných záchodoch na pekných pár hodín(ten face tety čo tam robí, keď som odchádzal asi nikdy nezabudnem :D ), skočenie z vlaku(jasné nešiel ani omylom plnou rýchlosťou, ale tak ke´d si spomeniem ako blízko som sa kotúľal pri tých vagánoch... :? ), skákanie do ľudí(ale to len raz, inač som priateľskejší ako v "normálnom" stave :D )

no ešte je toho dosť, musím si ešte pospomínať :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Na zastavke a potom aj v buse som (zevraj) pokrikoval na nasu cviciacu programovania :oops: :cry: Dufam, ze bude aspon minimalny zapich :nono:
EDIT:
:-) napísal:heh, ze zapich :-D, zapich bude ale asi nie s tou co vas uci programovanie :-D

/asi si tam chcel dat zapocet, ale nedalo mi to/
:) zapich=zapocet ;-)
:-)
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa :-) »

piton napísal:Na zastavke a potom aj v buse som (zevraj) pokrikoval na nasu cviciacu programovania :oops: :cry: Dufam, ze bude aspon minimalny zapich :nono:
heh, ze zapich :-D, zapich bude ale asi nie s tou co vas uci programovanie :-D

/asi si tam chcel dat zapocet, ale nedalo mi to/
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Dieg0 napísal:Pokial viem mal tam smajlik ze sa za to hanbi.Tato tema je o tom aku najvacsiu hlupost kto urobil.Pokial nemas zaujem nepridavaj sa.Uz ma serie ked sa niekto serie do debaty do ktorej ho nieje nic rovnako ako sa nefajciari miesaju do topicu "Ake cigarety fajcite"
Ano uhadol si nepijem.
A ja viem, ze viac ako 60% ludi co pise do tohto topiku nema 18 a maju od nej dost daleko.Dost dobre viem, co ten smail znamena. Ale ked sa za to hanbi preco to robi? :?
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Este si neurobil nic za co sa hanbil?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

theBliZZard napísal:Este si neurobil nic za co sa hanbil?
Dakujem za K-
Ano je toho viac co som spravil a lutujem to, alebo sa za to hanbim, ale urcite to nebolo naschval. Ale nie pod vplyvom alkoholu, ved ked viem ze nieco take robim, a ze som pri opilosti debil tak nepijem nie? :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Lub0$ napísal:Ano uhadol si nepijem.
A ja viem, ze viac ako 60% ludi co pise do tohto topiku nema 18 a maju od nej dost daleko.Dost dobre viem, co ten smail znamena. Ale ked sa za to hanbi preco to robi? :?
Ak si myslel na mna K- tak som ti nedal.Aspon o tom neviem :D

A 60% ludi nema 18 ... vratane mna.Otazka "Ked sa za to hanbi preco to robi?" je zle polozena.Ty sa mozes za svoj cin alebo skutok hanbit az potom ako ho vykonas takze nemoze si povedat "za toto sa budem hanbit nejdem to robit" lebo prakticky nevei co ho caka.Neveim ci vies ako to myslim.Medzi recou ... ja sa nehanbim absolutne za nic co som v zivote urobil ... lebo keby som nechcel tak to neurobim.Teda ako v kutiku duse sa hanbim.Ale nelutujem ze som to urobil.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Lub0$ napísal:... Ale ked sa za to hanbi preco to robi? :?
no mne to vtedy prislo ako fajn napad ostat svagra..
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Lub0$ napísal:Dakujem za K-
Ano je toho viac co som spravil a lutujem to, alebo sa za to hanbim, ale urcite to nebolo naschval. Ale nie pod vplyvom alkoholu, ved ked viem ze nieco take robim, a ze som pri opilosti debil tak nepijem nie? :wink:
Urcite si nemyslim ze to je najhorsia vec aku som spravil :P podla mna su aj horsie veci.... :wink:

theBliZZard:Si myslim ze kazdy druhy ak nie kazdy clovek ked je opity spravi nejaku hlupost a neje sa co cudovat ... Nemusi byt hned debil ked si vypije ....
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Lub0$ napísal:Dakujem za K-
K- som ti nedal, tak neviem za co dakujes. A inak zdielame rovnaky nazor, ze ked ked je niekto debil ked si vypije tak nech nepije.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

ja som spravil nieco za co sa hanbim a čo strasne lutujem,a budem to lutovat do konca zivota
boli sme pit ja +dve kamaratky na cintorin
pritom ja som chcel jednu z nich,ta ma nechcela,,a mna chcela ta druha ktoru som nechcel
bol som strasny ko*ot,nevedel som co je pre mna lepsie tak proste som chcel byt s tou co ma nechcela,,,no ale ,po mesiaci na to som zistil ze to nema vyznam s nou,sa snazit,a teraz chcel som sa vratit k tej druhej,ale ta mi povedala,ze ako sa ona koli mne trapila,ze tuto chybu druhy krat nespravi, no a ostal som sam,,,,,lebo som strasny KKT a neviem co je pre mna spravne
Lutujem to dodnes a aj to lutovat budem navzdy.
Bolo to pod vyplvom alkoholu,vsetci traja sme pili.
Napísať odpoveď