ma niekto skusenosti s odkupovanim domen? chcem si registrovat domenu pokemon.sk, ale uz je obsadena. Vlastni su spolocnost ToHoS, s.r.o, ale na stranke nic nie je. Predpokladam ze ju registroval len na kseft. musim urobit nieco ine preregistracie na SK-NICu (no a samozrejme dohody s vlastnikom
Odkupenie domeny
Odkupenie domeny
caute,
ma niekto skusenosti s odkupovanim domen? chcem si registrovat domenu pokemon.sk, ale uz je obsadena. Vlastni su spolocnost ToHoS, s.r.o, ale na stranke nic nie je. Predpokladam ze ju registroval len na kseft. musim urobit nieco ine preregistracie na SK-NICu (no a samozrejme dohody s vlastnikom
)???
V prípade SK-NIC je to trochu zložitejšie. Pokiaľ nie je už registrovaný v SK-NIC, najprv musí požiadať o štatút užívateľa. Potom musím s vlastníkom domény podpísať prevod domény na samého seba. A prípadne aj zmeniť registrátora domény. Nejaké posunutie mena/hesla tu nefunguje. Ako radový užívateľ žiadne heslo ani nemá.