Mrk napísal:ale kreditkou to vide lacnejsie...a plus obcasne tie kupony niesu dostat v shopoch ako sa mi raz stalo
jj suhlas, tu tie strhacie karticky donasaju kdejaki nabalovaci, cez kreditku sa da kupovat na 3 mesiace a vide ta to na 9 kila zatial co dvojmesacne karty ficia niekde kolem tej tisicky
Hovniak napísal:nepotrebujes embosovanu kreditku , staci ti obycajna visa electron zo slovenskej sporitelni povolis si platbu cez internet teda hlavne limity a mas to
díky... potvrdil si mi len to, čo som si myslel... tak na budúci týždeň sa ide robiť kreditka... a potom sa sa budú ťahať tucty hodín za PC.... jop...
pozrel by som si nejaké dobré movie... najlepšie rogue... samozrejme 70lvl... teraz som nič také nevidel... ešte za čias ked som hrával... tak som mal ako "motiváciu" grim-ové movie... ale teraz...
MicHo napísal:díky... potvrdil si mi len to, čo som si myslel... tak na budúci týždeň sa ide robiť kreditka... a potom sa sa budú ťahať tucty hodín za PC.... jop...
no s visou electron sa mi nepodarilo zaplatit...a skusal som dve na vela weboch som videl riesit tento problem...niekomu ide a niekomu nie..mne 2x karty nesli a riesil som to aj v banke
zdravim, potreboval by som pomoc najlepsie od druida co hra na ofi.Ja hram na free a vcera som si pozrel skilly a zistil som ze unarmed mam 194/350.Lenze, teraz neviem, co skilluje druid: unarmed alebo skill zbrane ktoru pouziva? Napr na armory som si pozrel Druida Hersonu mal skill na unarmed 40 ale ani staff ani mace nebolo na full, tak co mam skillovat ak chcem v PVP niekoho trafit?:D
Podla toho co ides ci ides Feral,Balance alebo resto ak Feral tak unarmed to je vo formach, ak Balance tak zbrane ktore pouzivas v balance(mace,staff) proste co pouzivas a resto tak isto....Nevravim ze vo feral nemas skillovat aj ine ako unarmed ale ak si najviac v dakej forme tak unarmed
aha fajn akoze viem ze mimo formy je to zbran, len som nevedel co vo forme, pozri ide mi o toto http://eu.wowarmory.com/character-skill ... &n=Hersona
nic nemam na full ale unarmed ma totalne mizerne, je to feral, myslim ze velmi dlho, kamos je v tej guilde tusim je tam main tank a som z toho....
Hmmmm tak to mi je zahada iba ak ide balance tak tam je moonkin forma tam neskilujes unarmed ale tu zbran co mas. Ale kedze nema tu formu tak potom netusim ako to je