co ja viem...zalezi od konkretneho filmu - ak ma atmosferu, ak vas vtiahne do deja tak ze nevnimate nic tak vtedy nieco urcite zanecha... urcite niektore filmy zanechavaju znechutenie... ale povacsine vobec nic..
niektore filmy si pozrem a ani sa nad nimi nezamyslam (vacsinou take co chodia v TV, mozno ani preto ju uz nepozeram) ale napr. vcera som si pozrel Into the wild, pre mna to bol film takeho typu ze som sa este 3 minuty pozeral na titulky s otvorenou hubou...podobne filmy pre mna: Kluc, Pulp Ficton, Requiem for a dream (tento film by som ukazal kazdemu fetakovi, mozno ze by zmenil nazor, ja som sa skoro povracal), Zelena mila, atd... vacsinou filmy kt. tu uz boli spominane
no to záleží od typu filmu, napr. keď si človek pozrie nejaký blockbuster tak je to čistá akcia a zábava ale česť výnimkám ( V for Vendetta) a naopak po vzhliadnutí po nejakom filme s odkazom sa človek zamyslí nad dejom alebo nad životom alebo kam sú ľudia schopný zájsť aby dosiahly svoje(There will be blood).
SRneC napísal:Po Greenstreet hooligans som sa chcel hrozne bit
haaaa - ja vzdy ked vidim Rockyho tak mam chut pit vajcia a budovat svaly, hodim do mobilu Survivor - Eye of the Tiger a zacnem cvicit... vydrzi mi to asi tyzden a potom zasa pekne zasadnem k PC a kvasim
zalezi od filmu .. po dobrej komedi mam o kapku lepsiu naladu, po zlej komedii je mi do placu nad stratenym casom, po fajnom horore mam taky ten perfektny pocit v bruchu ( nie hlad ), niektore filmy zas vyslovene ze naseru cloveka a tak ... dobry film sa pozna tak ze si obcas vybavim nejaku hlasku, scenu, song alebo tak ...
Vela zavisi od filmu. Ak je to dobry psychologicky film tak o nom rozmyslam este pol dna (The Machinist). Ak je to nejaky slaby film tak som sklamany, ze som si mohol pozriet aj nieco lepsie (Jumper). A ak je to hnusny film tak som nastvany na toho, kto mi poradil ten film (Ken Park :-!)
exorcism of emily rose. Fajny film nakruteny podla skutocnej udalosti.... po dopozerani som sa citil tak ze ked som siel na hajzel tak som sa bal pozret za seba... a rano som sa zobudil pozeram na hodinky a velka rucicka je na dvanastke skoro ma slahlo.... este ze mala bola na 4 ......
keby som sa zobudil o 3:00 tak pobudim spolubyvajucich a vrieskal by som od strachu.......