METAL,METAL...
hmmm ja som skôr na Folk/Viking/Black/Death (melodic of corpse)
napríklad
Alestorm,Gorgoroth,Catamenia,Dimmu Borgir,Amon Amarth,Satyricon,Ensiferum,Stormlord,Korpiklaani,Dark Tranquillity,Saxon,Nazgul,Children of Bodom,Behemoth,Hromovlad,Nile,Turisas,Wintersun...
z čoho je poradovník asi taký:
1. daleko pred všetkými Ensiferum...
2.Amon Amarth
3.Children of Bodom
4.Stormlord
5.Catamenia

napríklad
Alestorm,Gorgoroth,Catamenia,Dimmu Borgir,Amon Amarth,Satyricon,Ensiferum,Stormlord,Korpiklaani,Dark Tranquillity,Saxon,Nazgul,Children of Bodom,Behemoth,Hromovlad,Nile,Turisas,Wintersun...
z čoho je poradovník asi taký:
1. daleko pred všetkými Ensiferum...
2.Amon Amarth
3.Children of Bodom
4.Stormlord
5.Catamenia
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Aryan: Ako keby som ich este nikdy nespominal
ano su fasisti, haljluju na pozdrav a tak...
jediny z nich, s ktorym sa ako tak bavim je Carpath, ich gitarista ukrajinskeho povodu.
P.S. Muselo Ti dat bohovu robotu regnut sa na M-A a dat vyhladavat metal z CA...
edit:// vidis, skoro som zabudol, vychadza im splitko s Moravskou zimou ti by sa Ti tiez pacili
ano su fasisti, haljluju na pozdrav a tak...
jediny z nich, s ktorym sa ako tak bavim je Carpath, ich gitarista ukrajinskeho povodu.
P.S. Muselo Ti dat bohovu robotu regnut sa na M-A a dat vyhladavat metal z CA...
edit:// vidis, skoro som zabudol, vychadza im splitko s Moravskou zimou ti by sa Ti tiez pacili
Si vtipny.. ich CD mam doma vyse roka..
..kedze tych 88 kopii sa uz vypredalo ..
A o tom ze si ich spominal alebo co neviem.. Necitam vsetko...
..kedze tych 88 kopii sa uz vypredalo ..
A o tom ze si ich spominal alebo co neviem.. Necitam vsetko...
-
BlackMemory9
Novice
Metal
ja mam najradsej Heavy Dead Metal......ako napr ..Kreyson...Children of Bodom...Bullet for my Valentine...a takee
::D
-
Ali N
Medium Star
Re: Metal
1. Metal zatial nastastie dead nie je. Iba ak deathBlackMemory9 napísal: ja mam najradsej Heavy Dead Metal......ako napr ..Kreyson...Children of Bodom...Bullet for my Valentine...a takee::D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2. hmm ... Children of Bodom, Bullet for my valentine = heavy death metal? WTF
3. OMG, tie smile ..
-
axxis
Addict
óBlackMemory9 napísal: ja mam najradsej Heavy Dead Metal......ako napr ..Kreyson...Children of Bodom...Bullet for my Valentine...a takee::D
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale to nevadi, kto z vas svojho casu taky nebol?
Ak je to taky stary power metal tak to poznam, moc ma nechytili.SRneC napísal:pozor mame tu sliepočku
aby som prispel poznate kapelu ANGRA?
http://www.hojko.com/system-of-a-down-t90915.htmldodo.gold napísal:aky typ metalu je system of a down ?