vloženie pam.karty do N73
vloženie pam.karty do N73
zdravím,
Mám problém s vložením pam. karty do N73.
Neviete poradit ako nato?
Mám problém s vložením pam. karty do N73.
Neviete poradit ako nato?
otvor manual tam mas napisane ako sa tam karta vklada ...
napr aj tu mas manual online ...
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdf
napr aj tu mas manual online ...
http://nds1.nokia.com/phones/files/guid ... _UG_en.pdf
teraz som skusal na Nokii N73 isiel som presne podla tvojho navodu stlacil om tlacidlo na vypnutie/zapnutie a upne dole som mal moznost vybrat pamatovu kartu ...
add ked to tam nemas skus si upgradnut FW (firmware) cez nokia updater...
add pam. kartu mozes vytahovat aj bez toho aby si musel vybrat toto vybrat pam. kartu ... ked ti nebezia ziadne programy na pozadi ktore su instalnute na karte alebo hudba ti nehra ktora je na karte tak by nemal byt ziaden problem a aj keby ti hrala nic by sa nemalo stat ...
ja na svojej E50 vyberam kartu bez toho aby som vybral v telefone moznost vybrat pamatovu kartu ..
add ked to tam nemas skus si upgradnut FW (firmware) cez nokia updater...
add pam. kartu mozes vytahovat aj bez toho aby si musel vybrat toto vybrat pam. kartu ... ked ti nebezia ziadne programy na pozadi ktore su instalnute na karte alebo hudba ti nehra ktora je na karte tak by nemal byt ziaden problem a aj keby ti hrala nic by sa nemalo stat ...
ja na svojej E50 vyberam kartu bez toho aby som vybral v telefone moznost vybrat pamatovu kartu ..
No už mám kúpenú aj miniSD kartu ale do priestoru pod klávesnicou (priestor pre pamatov. karty)
No vložím ju ta a ona sa tam nedá poriadne zastrčit. Na šírku je dobrá ale na výšku vytrča.
A do tochto mobilu idú iba miniSD karty.
A ked ju tam akotak zatrčím a aj tak vytrča ešte vobec ju mobil nevníma že je ta a vyhlasuje že nieje zapojená.
Fakt si neviem rady
No vložím ju ta a ona sa tam nedá poriadne zastrčit. Na šírku je dobrá ale na výšku vytrča.
A do tochto mobilu idú iba miniSD karty.
A ked ju tam akotak zatrčím a aj tak vytrča ešte vobec ju mobil nevníma že je ta a vyhlasuje že nieje zapojená.
Fakt si neviem rady
Hm, v tom menu sa ti nezobrazi volba "Vybrat pam. kartu" preto, lebo ju tam nemas
No a ked tam strcis kartu a ona ti vytrca, znamena to ze tu kartu tam davas NAOPAK.
Kartu tam strkas tak, ze kontakty idu prve dnu a karta je natocena napisom dole (teda k zadnej strane mobilu). Teda pri strkani karty vidis klavesnicu a musis videt i kontakty karty. Az potom sa da strcit az na doraz.
K menu pre kartu sa dostanes aj cez Menu - Nastroje. Postavis sa na obrazok pamate a stlacis joystick. Stlacis Volby a tam mas potom na vyber:
Vybrat pam. kartu
Zalohovat pam.kartu
Formatovat kartu
.
.
No a ked tam strcis kartu a ona ti vytrca, znamena to ze tu kartu tam davas NAOPAK.
Kartu tam strkas tak, ze kontakty idu prve dnu a karta je natocena napisom dole (teda k zadnej strane mobilu). Teda pri strkani karty vidis klavesnicu a musis videt i kontakty karty. Az potom sa da strcit az na doraz.
K menu pre kartu sa dostanes aj cez Menu - Nastroje. Postavis sa na obrazok pamate a stlacis joystick. Stlacis Volby a tam mas potom na vyber:
Vybrat pam. kartu
Zalohovat pam.kartu
Formatovat kartu
.
.