Ahojte, viem ze tu toho je plno ale ani z jednej temy som sa nedopracoval k tomu aby som zosietoval 2 pc xp a wistu, mam aj kabel adresy mam zadane, ukazuje mi ze som pripojeny ale neviem najist ani jeden zdielany subor alebo spustit hru po sieti. Moze niekto poradit aj s navodom ??? dakujem
vypni firewall (na oboch) a daj oba kompy do rovnakej pracovnej skupiny. (mení sa to tuším vo vlastnostiach tohto počítača). Ak to spravíš a máš správne nastavené ip a masku podsiete, tak neexistuje aby to nešlo
+ tak ako audiotrack pise - rovnaka pracovna skupina a firewall ani nie je potrebne vypinat (teda ak mame namysli windosacky, ine firewally sa ta slusne spytaju ze ci povolit taketo spojenie)
printscreen klavesa ulozi aktualnu obrazovku do schranky, otvoris napr malovanie vo windowse, das CTRL+V pre vlozenie.. Ulozis ako JPG. Prilohy ako sa sem vkladaju asi uz tusis
prikladam aj obrazok ako mi to ukazuje na wiste, je to troska ine tak ako tam nastavim pracovnu skupinu ???? a este jedna malickost ukazuje mi ze pripojenie je dobre ale niekedy mi paketove data ukazuje aj 3000 a niekedy iba 50
fajn ale ked si rozkliknem to customize tak tam mi dovoli zmenit iba location type: public alebo private a network name nemozem ani zmenit ani vymazat proste stale tam je udidentified network
odin napísal:fajn ale ked si rozkliknem to customize tak tam mi dovoli zmenit iba location type: public alebo private a network name nemozem ani zmenit ani vymazat proste stale tam je udidentified network
ano, location type ma byt private ak si na doverihodnej sieti (tj nie si niekde na letisku alebo v hoteli ...)
tie zdielane subory treba najskvor zapnut ja mam xp aj vistu a tiez som mal tento problem ale zapol som zdialnie vo viste lahko ale na xp sa s tim pohraj trochu a najdes to ja teraz neviem kde to je.