4G od t-comu+Glitel GT-318RI poradte please

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

4G od t-comu+Glitel GT-318RI poradte please

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

caute mam od vcera modem Glitel GT-318RI a 4g dsl od t-comu, vsetko som zapojil ako ma byt a zadal som do modemu testovacie prihlasovacie udaje (dsl@test a heslo dsl) a po tomto nastaveni by mi mala ist spustit stranka t-com ale nejde ju ani za nic nacitat

spravil som vsetko podla manualu TCP/IP mam automaticky, v navode bolo ze mam este nastavovat v prehliadaci aby nikdy nevytacal, ale to som nevedel nastavit(resp. vedel ako ale nemal som to k comu nastavit) predtym som mal wifi...

na modeme mi svieti DSL, PWR a LAN tak by malo vsetko byt ok, v taskbare pri hodinkach mam ikonku connected 4.1 Mbit, a modem sa tvari ze stale nieco prijima a odosiela, skusal som mu tie udaje nastavit priamo cez prehliadac cez ip modemu(192.168.1.1) ale nic to nepomohlo...skuste mi prosim niekto poradit, kamos mal podobny problem ale jemu to z nicoho nic asi po hodine a pol islo v poriadku a ja som to vcera skusal cely den a nic :?

//moze byt zeby som este nemal aktivovanu sluzbu?? objednaval som to zaciatkom februara, cca mesiac som cakal na technikov...
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

skus zavolat na hotline alebo daky support a pod.
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

ano uz sa stalo prave som sa pripojil, ti debili mi poslali zle prihlasovacie meno aj heslo :x no tak sorry za zbytocnu temu mozte LOCK
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

c.a.r.n.e. napísal:ano uz sa stalo prave som sa pripojil, ti debili mi poslali zle prihlasovacie meno aj heslo :x no tak sorry za zbytocnu temu mozte LOCK
hmm,zaujimave,,ze ti to s testovacimi udajmi neslo :?:
.cov
Star
Star

Príspevok od používateľa .cov »

VAMPIRKA_XY napísal:prosim vas, kam mam napisat tie prihlasovacie udaje, co som dostala od t-com(u) - teda login a heslo?
Napr. na kúsok papiera! :)
Teraz vážne. Pretože nepišeš aký maš modem, nikto ti nevie poradiť ako doň dostaneš prihlasovacie údaje.
Ale na stránke T-Comu:
http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID=1090
si vyber model tvojho modemu (klikneš na jeho názov pod obrázkom) a tam si potom stiahni a prečítaj "Rýchlu samoinštalačnú príručku", kde sa dozvieš ako zadať údaje do tvojho modemu. Alebo sem napíš typ modemu, ktorý si dostala od T-Comu a niekto ti už poradí.
Napísať odpoveď