Youtube videá
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Youtube videá
Mám otázku ..Podľa čoho sa riadi upload videí na youtube (myslím tím zákon). Ako môžem zistiť že nejaké moje video je proti pravidlám predtým ako mi ho oni zmažú? Lebo už mi jeden účet blokli za 3proti pravidlám videá,tak nechcel by som sa toho dopustiť opäť 
Napr. tu, ked som dobre pochopil... http://www.google.com/support/youtube/b ... opic=10554
-
Šu-Do
Redeemer
joj.. mne blokli uz dve videa...
pritom tam predtym bolo jedno presne take iste a este je tam doteraz...
cize ked mi bloknu este jedno mozem ist dpc ?
napriklad mi blokli usek s fackami z HIMYM a pritom tam je toho plna kopa..
tiez aj video z Jackass ktore malo 45 sek. a predtym tam boli aj ine ktoru su tam dodnes..
pritom tam predtym bolo jedno presne take iste a este je tam doteraz...
cize ked mi bloknu este jedno mozem ist dpc ?
napriklad mi blokli usek s fackami z HIMYM a pritom tam je toho plna kopa..
tiez aj video z Jackass ktore malo 45 sek. a predtym tam boli aj ine ktoru su tam dodnes..
-
Soviet
Darca
jj to je to že ani ja tomu nechápem..ja som tam dával video kde bol podmaz Linkin Parku a pritom aj in videá tam mali ten istý podmaz..nechápem..
piton: Jasné pravidlá si viem aj ja nájsť,ale ja chcem niečo že či nieje nejaké vyhľadávanie v tých právach.. Napríklad zadám: Jožo Hruška a ono mi napíše že či sa to môže alebo nemôže uploadnúť..
piton: Jasné pravidlá si viem aj ja nájsť,ale ja chcem niečo že či nieje nejaké vyhľadávanie v tých právach.. Napríklad zadám: Jožo Hruška a ono mi napíše že či sa to môže alebo nemôže uploadnúť..