OTO 2007
OTO 2007
Tak práve som to dopozeral. Čo hovoríte na tohtoročné vyhlasovanie ankety OTO? Podľa mňa bol program super, tak ako minulý rok bolo pojaté vyhlasovanie ankiet v zábavnom štýle. Taktiež začiatok kde Peter Batthyány išiel na Mercedese nemal chybu. Je vidieť, že na Slovensku máme schopných ľudí vytvoriť dobrý program viď. režisér Jeffo Minařík.
moni19, the best bolo ako Helena spievala na playback ( ako vacsina ) ale pri tom sa donho nevedela ani trafit, presne ako Kaja Gott na Miss
ja som nebol spokojny s vitazom Spevak, podla mna by si to viac zasluzil Cmorik, kedze Kuly ma kapelu a nie je singlovy spevak, to iste Knechtova, ale inac v pohode, Kraus je jednotka. ( Jan )
podla mna by si to najviac zasluzil mekyDrago napísal:moni19, the best bolo ako Helena spievala na playback ( ako vacsina ) ale pri tom sa donho nevedela ani trafit, presne ako Kaja Gott na Missja som nebol spokojny s vitazom Spevak, podla mna by si to viac zasluzil Cmorik, kedze Kuly ma kapelu a nie je singlovy spevak, to iste Knechtova, ale inac v pohode, Kraus je jednotka. ( Jan )
Pozerala som to ale bolo pol 11 a ešte stále vyhlasovali nejaké ceny, ani si už nepamätám kto všetko vyhral moc toho bolo. Ale tešim sa z Maštalíra 
/ Tak moderátorka správ, športu, publicistiky, zabávač, zabávačka, spevák, speváčka, herec, herečka, zábavný program, tuším aj program roka, nejaké ceny od tých časopisov, sieň slávy.... To nie je 7
Príspevok č. 500
/ Tak moderátorka správ, športu, publicistiky, zabávač, zabávačka, spevák, speváčka, herec, herečka, zábavný program, tuším aj program roka, nejaké ceny od tých časopisov, sieň slávy.... To nie je 7
Príspevok č. 500
Result
No pozrel som to teda v reprize, pacilo sa mi to jedine co mi vadilo a vtedy som to aj prepol ked sa tam pretrcala ta stara ochechula Vondrackova boze to uz tam mohli dat hoc co ine hentu vykopavku nasilikovanu...