caute neviete kde na nete by som to nasiel ? skusal som google no nejako sa mi nic nepodarilo najst tak ak by ste o niecom vedeli alebo nahodne videli pleas dajte mi vediet :)
este by som sa chcel spytat ze na tej stranke sa posialeju peniaze prestredctvom uctu a neviete kolko stoji prevod penazi z SK do UK? lebo co som robil zo SK do CZ tak to stalo 300 sk tak by som rad vedel ze kolko mi stiahnu za toto.. diky
k-u-l-i napísal:este by som sa chcel spytat ze na tej stranke sa posialeju peniaze prestredctvom uctu a neviete kolko stoji prevod penazi z SK do UK? lebo co som robil zo SK do CZ tak to stalo 300 sk tak by som rad vedel ze kolko mi stiahnu za toto.. diky
ja som posielal z CZ - SK a stalo ma to 16 sk inak kamos mi tu posielal peniaze a hovoril ze platil v prepocte cca 200sk
200? hm tak to neviem potom preco ja som platil zo SLSP na nejaku cesku banku uz nepametam tych 300.. no ak by niekto vedel kolko stoji napr. z CSOB alebo SLSP do anglicka nech sa ozve
nasiel som tam krajsieho maria tak chcel by som z tejto stranky objednat tak len pre istotu sa pytam ci niekto nepozna lebo nechcem prist len tak o peniaze