...Panic in the needle park , serpico , carlitova cesta... On zahrá vsetko .. od narkomana cez mafiana po policajta ... u mna najlepsi herecDante3000 napísal:JJ aj Al Pacino- Scarface,Godfather, 88 Minut
Naj herečka/herec
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
jj.. ako bolo pisane.. Tom Hanks (Forest Gump (najlepsi jeho film) a zelena mila..)
Bruce Willis.. naj akcny herec (smrtonosna pasca 3) ako moj naj ale je ich aj mnoho ale nebudem rozpisovat... a aj Mel Gibson
v poslednej dobe sa dari Nicolasovi cageovi (Next, Ghost Rider) a jeden z naj Tvarou v Tvar
Samozrejme co sa doslova tyka herectva tak jednoznacne Jim Carrey
i ked ma len komedie tak jeden fajny thriller od neho Number 23
naj herecka jednoznacne Milla Jovovich ala Resident Evil
Bruce Willis.. naj akcny herec (smrtonosna pasca 3) ako moj naj ale je ich aj mnoho ale nebudem rozpisovat... a aj Mel Gibson
v poslednej dobe sa dari Nicolasovi cageovi (Next, Ghost Rider) a jeden z naj Tvarou v Tvar
Samozrejme co sa doslova tyka herectva tak jednoznacne Jim Carrey
naj herecka jednoznacne Milla Jovovich ala Resident Evil
No tak herci jednoznacne Tom Hanks , Jim Carrey nie len skvely komik ale hral i v par vaznejsich filmoch a viedol si super dalej neviem ale ja zeriem Willa Smitha hmm ma charizmu a je to sympatak vie potiahnut cely fim a este ma napada Johny Depp ten tiez dokaze zahrat vsetko ..... z hereciek hmm tam neviem no ziadna mi nijak neutkvela v pameti ale istotne je ich plno kvalitnych a niekedy potesie i tie menej kvalitne ktore robia vo filme len dojem vyzorom ... potom mi je ich vykon fuk aspon aby bolo na co pozerat

-
Kibo
Hardcore addict
nemam nejako vyspecifikovanych hercov v dakej mojej top, pozriem si vsetko, ale taki asi najoblubenejsi su tito:
herci
Nicholas Cage, Mark Wahlberg, Jean Reno, Bruce Willis, Steve Zahn, Will Smith, Ed Harris, Jackie Chan, Tom Hanks, Rob Schneider, Adam Sandler, ... a mnohi dalsi
herecky
Charlize Theron, Lauren Graham, Salma Hayek, Sharon Stone, Jessica Biel, Eva Mendes, Kelly Preston, Maggie Q, ... a znova je v rebricku viacero mien
herci
Nicholas Cage, Mark Wahlberg, Jean Reno, Bruce Willis, Steve Zahn, Will Smith, Ed Harris, Jackie Chan, Tom Hanks, Rob Schneider, Adam Sandler, ... a mnohi dalsi
herecky
Charlize Theron, Lauren Graham, Salma Hayek, Sharon Stone, Jessica Biel, Eva Mendes, Kelly Preston, Maggie Q, ... a znova je v rebricku viacero mien
-
p4ra
Redeemer
Tom Hanks, Robert De Niro, Angelina Jolie (zalubeny som do nej), Edward Norton, Jack Nicholson, Denzel Washington, Sir Anthony Hopkins, Sandra Bullock, Keanu Reeves, Morgan Freeman, Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Jude Law, Matt Damon, Ben Afleck, Ben Stiller...
Je ich este viac, nemozem si vybrat len toho jedneho.
Je ich este viac, nemozem si vybrat len toho jedneho.