F.A. Premier league

O športe...
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

kali520 napísal:Nechcem sa nejak detsky vyhovarat ale rozhodne kvalita travniku sa podpisala na vykon Arsenalu.

K lofasovmu priblblemu argumentu poviem len tolko ze Wiganu vzhladom nato aku hru preferuje mu viac vyhovovalo oranisko.
dobre tak nabuduce bude hrat wigan na uplne novom travniku v krasnom pocasi proti teamu ktory hra dobry fotbal a wigan sa moze vyhovorit ze na ich hru to bol moc dobry povrch

výpič
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

No v pripade Wiganu sa mohlo jednat aj o umyselne zhorsenie kvality travniku, vzhladom na to akeho supera mali.

A celkovo na kvalitu sa stazovali uz viacere muzstva a nech sa nikto nehneva ale muzstvo ktore si nevie dat dokopi travnik aspon na par zapasov nema co robit v prvej lige z jednej najkvalitnejsich sutazi sveta.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

futbal som nepozeral, uprednostnil som hokej a asi som spravil dobre...
arsenal sa so slabsimi muzstvami zvykne trapit..
lofasa si nevsimajte on sa dokaze vyjadrit jedine ked sa niekomu nieco nevydari(aj ked mi tu nejak chyba jeho komentar po vcerajsom zapase mufc/tie invektiva na ostatnych clenov fora nepocitam/)takychto uboziakov mam najradsej..ja osobne pozeram futbal pre radost on kvoli niecomu inemu. Musi to byt mimoriadne nestastny clovek :)
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

tento víkend bola pohroma pre tými z ,,Veľkej štvorky" (okrem Liverpoolu), United prehra v FA Cupe, Chelsea vypadla z druholigovým Barnsley v FA Cupe a Arsenal remizoval s podpriemerným až ľahko priemerným Wiganom, aspoň, že Liverpool vyhral.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Key5ers0ze napísal:futbal som nepozeral, uprednostnil som hokej a asi som spravil dobre...
arsenal sa so slabsimi muzstvami zvykne trapit..
lofasa si nevsimajte on sa dokaze vyjadrit jedine ked sa niekomu nieco nevydari(aj ked mi tu nejak chyba jeho komentar po vcerajsom zapase mufc/tie invektiva na ostatnych clenov fora nepocitam/)takychto uboziakov mam najradsej..ja osobne pozeram futbal pre radost on kvoli niecomu inemu. Musi to byt mimoriadne nestastny clovek :)
ja keby som mal uprednosti United pred hokejom a to keby hrali aj FC RECA tak by som sa citil jak nenormalny ko*ot...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

l0f4s3 napísal:ja keby som mal uprednosti United pred hokejom a to keby hrali aj FC RECA tak by som sa citil jak nenormalny kok****...
cely hokej som rozmyslal nad arsenalom, ale bol to moj posledny hokej na zivo v tejto sezone, kedze tu pocas celeho po nebudem a arsenal uvidim tuto sezonu este velakrat a dokonca raz aj na zivo :wink:
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Key5ers0ze napísal:cely hokej som rozmyslal nad arsenalom, ale bol to moj posledny hokej na zivo v tejto sezone, kedze tu pocas celeho po nebudem a arsenal uvidim tuto sezonu este velakrat a dokonca raz aj na zivo :wink:
no zober si naku vreckovku na vilkove a tvoje slzy
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

:) boze ci si len vtipny :) potrha ma od smiechu...ale ked tam budem zakyvam ti, aby si si uvedomil kam sa v zivote nedostanes..uvidime kto pusti slzu ako prvy :wink:
kali520
Darca
Darca

l0f4s3 napísal:ja keby som mal uprednosti United pred hokejom a to keby hrali aj FC RECA tak by som sa citil jak nenormalny kok****...
Tvoja oddanost United uz nejak zacina hranicit s fanatizmom :lol:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Tvoja oddanost United uz nejak zacina hranicit s fanatizmom :lol:
no kali to si na to skoro prisiel, on je psychopat nie fanusik
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

dnes ma opäť sklamal Arsenal bol lepší a remizoval, toto už bol 6-7 zápas v lige čo nevyhrali, Chealsea ma potešila i keď Sunderland si zaslúžil za bojovnosť aspoň bod, Liverpool a Manchester vyhrali a boj o titul je ošte zaujímavejší než predtým.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

manchester prvy a zapas k dobru fajne arsenal som vravel ze to nevydrzi tahat do konca inac ta cervena pre Mida to bola blbost uplna
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

no podľa mňa opoctatnená kedže Clichymu nepekne prešiel hlavu kopačkami.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

urcite to nespravil naschval dal by som mu zltu ale urcite nie cervenu
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dnes som bol nepríjemne prekvapený z toho ako Manchester skoro remízoval s Derby County. Po tom ako im Chelsea nakládli som čakal podobný výprask. Nie že by na tom nejako záležalo, body za výhru sú aj tak samozrejme ale nebolo to vôbec také suverénne ako som myslel.
Naopak Portsmouth versus Aston Villa bola kvalita hlavne David James 8)
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:urcite to nespravil naschval dal by som mu zltu ale urcite nie cervenu
Ci to bolo naschval alebo nie je uplne jedno, proste mal tu nohu privysoko a to su nebezpecne zakroky.

Druha vec sposobil mu zranenie kedze som tam videl krv, podla tvojho meritka by nemal byt vyluceny ani Taylor po zakroku na Eduarda, lebo aj to bola vlastne obycajna smykacka a neurobil to naschval.

Co tyka zapasov rad by som vyzdvihol Liverpool, lebo momentlane na veduce duo stracaju len 8 bodov a ak by sa im podarilo porazit manchester, tak boj o titul bude este velmi zaujimavi a mozu do neho zasiahnut 4 muzstva, a take som uz dlho nevidel.
heLLhole
Expert
Expert

Príspevok od používateľa heLLhole »

kali520 napísal:Ci to bolo naschval alebo nie je uplne jedno, proste mal tu nohu privysoko a to su nebezpecne zakroky.

Druha vec sposobil mu zranenie kedze som tam videl krv, podla tvojho meritka by nemal byt vyluceny ani Taylor po zakroku na Eduarda, lebo aj to bola vlastne obycajna smykacka a neurobil to naschval.

Co tyka zapasov rad by som vyzdvihol Liverpool, lebo momentlane na veduce duo stracaju len 8 bodov a ak by sa im podarilo porazit manchester, tak boj o titul bude este velmi zaujimavi a mozu do neho zasiahnut 4 muzstva, a take som uz dlho nevidel.
to by bolo super..inak myslim ze arsenal titul uz neziska
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

dalsie kvalitne kolo za nami 8)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali snad si nemyslis ze Manchester doma pusti zapas Lvpoolu. To dost pochybujem, Lvpool nema na to, aby porazil Manchester. Inac Fergusnovci maju fajny zreb, este doma Arsenal a vonku Chelsea, tam sa bude lamat chleba, ale verim ze to zvladnu

Steven666: Celza na to nema
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ja dúfam ža na koniec Chelsea získa titul, viete ako sa hovorí kde sa dvaja bijú tretí víťazí :wink:
Napísať odpoveď