Pozvanie, odmietnutie a vsetko okolo
Pozvanie, odmietnutie a vsetko okolo
s kamaratkou behame par tyzdnov okolo seba a ona mi pred par dnami pisala, ze by som ju uz mohol zavolat von a potom zistime ako bude. mal som nieco uz naplanovane na piatok, aj ona uz mala nieco dohodnute a nechcel som jej rusit plany len kvoli mne. dnes sme sa chvilu videli a bola uplne normalna, vsetko bolo normalne a v pohodicke. nestihol som ju vsak zavolat von na vecer pretoze kym som sa spamatal, tak bola prec a neviem ani poriadne kedy odisla.
pisal som jej preto cez den ze ci by sme niekde vecer nevybehli a ona mi napisala ze dnes nemoze lebo ze jej kamaratka povedala ze dnes musia ist nieco vybavit a dohodnut. nechcel som vyzvedat o co ide, mozno som sa bal odpovedi co by napisala a tiez som radsej nevyzvedal ani od tej jej kamaratky. tak som navrhol zajtra (nedelu) a on mi napisala ze je nedela a ze to nic z toho, este dodala ze buduci vikend je cely prec. nenechal som sa odbit a hned som napisal ze co pondelok, utorok a dalsie dni - na toto vsak poslala len smajlika.
uplne ma to cele vzalo, neviem sa z toho spamatat, ani som nic nezjedol a neviem co teraz. ona mi sama povie co ju uz niekde nezavolam a ked ju zavolam, tak odmietne. neviem ci zmenila rozhodnutie za tie dva ci tri dni ked este v piatok doobeda poslala peknu sms alebo ci sa niecoho dnes zlakla. vobec si to neviem vysvetlit a ani neviem ci ju skusit este zavolat cez tyzden. dalsia takato rana by ma asi uplne znicila.
stalo sa niekomu nieco podobne ze zazil takuto nerozhodnost alebo nahlu zmenu nazoru? ako ste to riesili a vysporiadali ste sa s tym? bojovat dalej, vypytovat sa jej castejsie co s tym rande alebo sa odmlcat na chvilu a pockat ci sa pohne ona? myslite ze je tam sanca aby sa ona pohla a niekde ma zavolala? mam ju rad a myslim ze ani ja jej nie som lahostajnym ale taketo spravanie si neviem vysvetlit.
pisal som jej preto cez den ze ci by sme niekde vecer nevybehli a ona mi napisala ze dnes nemoze lebo ze jej kamaratka povedala ze dnes musia ist nieco vybavit a dohodnut. nechcel som vyzvedat o co ide, mozno som sa bal odpovedi co by napisala a tiez som radsej nevyzvedal ani od tej jej kamaratky. tak som navrhol zajtra (nedelu) a on mi napisala ze je nedela a ze to nic z toho, este dodala ze buduci vikend je cely prec. nenechal som sa odbit a hned som napisal ze co pondelok, utorok a dalsie dni - na toto vsak poslala len smajlika.
uplne ma to cele vzalo, neviem sa z toho spamatat, ani som nic nezjedol a neviem co teraz. ona mi sama povie co ju uz niekde nezavolam a ked ju zavolam, tak odmietne. neviem ci zmenila rozhodnutie za tie dva ci tri dni ked este v piatok doobeda poslala peknu sms alebo ci sa niecoho dnes zlakla. vobec si to neviem vysvetlit a ani neviem ci ju skusit este zavolat cez tyzden. dalsia takato rana by ma asi uplne znicila.
stalo sa niekomu nieco podobne ze zazil takuto nerozhodnost alebo nahlu zmenu nazoru? ako ste to riesili a vysporiadali ste sa s tym? bojovat dalej, vypytovat sa jej castejsie co s tym rande alebo sa odmlcat na chvilu a pockat ci sa pohne ona? myslite ze je tam sanca aby sa ona pohla a niekde ma zavolala? mam ju rad a myslim ze ani ja jej nie som lahostajnym ale taketo spravanie si neviem vysvetlit.
-
chrobakos
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
aaale mozno ten smajlik neznamenal to co si ty myslis
mozno ho poslala preto lebo sa jej pacilo ze mas zaujem .. je take hlupe vzdy pisat"nejdes von , nejdes von .." atd lebo potom uz dochadza taky pocit ze otravujes
ale mozno vazne nema cas..a ak ta zavollala von ona vtedy tak tak nemohla razne zmenit nazor:) pockaj tyzden dokym sa vrati (co pisala ze bude cely tyzden prec) a potom sa jej spytaj ci nejde von ale neurci datum ty ale sa spytaj kedy ma ona volno.. sa vyhnes problemom typu "uz vtedy nieco mam.." ..samozrejme ak bude mat zaujem ist von 
aby som to upresnil, islo o tohto smajlika: 
ked sme sa bavili pred tymi dvomi ci tromi dnami o tom, tak povedala ze v piatok uz nieco ma a ja som sa hned spytal na sobotu. nechcel som kazit svoje a najma jej plany i ked by som sa kludne prisposobil aj na piatok a preto som sa hned spytal na sobotu. povedala ze v sobotu nic nema. az dnes poobede ked som ju volal, tak zrazu jej kamaratka dnes povedala ze musia ist nieco, niekde, neviem co........
nepisala ze bude tyzden prec, ale pisala ze buduci vikend tu nie je. asi poklada za najlepsi den piatok a sobotu, pretoze nie je ziadna skola a ako maturanti teraz toho dost mame. cize cez vikend sa mozeme v klude tulat celu noc a pritom netreba nikde rano vstavat (do skolyň, ist na diskoteku (aj ked diskoteky nenavstevujem a priam ich neznasam).
ked neurcim datum ja a spytam sa co robi vecer alebo zajtra vecer, tak myslis, ze to bude lepsie ako ked nieco ja navrhnem? teoreticky dajme tomu, ze sa jej spytam co robi vecer a ona mi povie ze nic nema v plane. ja na nu vytiahnem ze ci by sme niekde nesli sadnut alebo niekde sa prejst, co ale v pripade ze najde vyhovorku alebo to zahovori?
ked sme sa bavili pred tymi dvomi ci tromi dnami o tom, tak povedala ze v piatok uz nieco ma a ja som sa hned spytal na sobotu. nechcel som kazit svoje a najma jej plany i ked by som sa kludne prisposobil aj na piatok a preto som sa hned spytal na sobotu. povedala ze v sobotu nic nema. az dnes poobede ked som ju volal, tak zrazu jej kamaratka dnes povedala ze musia ist nieco, niekde, neviem co........
nepisala ze bude tyzden prec, ale pisala ze buduci vikend tu nie je. asi poklada za najlepsi den piatok a sobotu, pretoze nie je ziadna skola a ako maturanti teraz toho dost mame. cize cez vikend sa mozeme v klude tulat celu noc a pritom netreba nikde rano vstavat (do skolyň, ist na diskoteku (aj ked diskoteky nenavstevujem a priam ich neznasam).
ked neurcim datum ja a spytam sa co robi vecer alebo zajtra vecer, tak myslis, ze to bude lepsie ako ked nieco ja navrhnem? teoreticky dajme tomu, ze sa jej spytam co robi vecer a ona mi povie ze nic nema v plane. ja na nu vytiahnem ze ci by sme niekde nesli sadnut alebo niekde sa prejst, co ale v pripade ze najde vyhovorku alebo to zahovori?
-
midnight_man
Guru
No...asi takto....co takto spytat sa jej narovinu? "Zlato pocuj ak nechces nikde ist tak mi to povedz rovno
nemusis sa vyhovarat na to ze nemozes" alebo druha alternativa ked ti povie ze ma program sa jej spytaj teda povedz jej ze nech ona navrhne daky termin a ak nie..tak skombinuj tu moju prvu vetu stym ze chces vediet co sa deje,(nevedomost je sice sladka ale zakerna) no a povedz nam vysledok
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
matus121
Light Professional
myslim si, ze za tych par dni by asi nezmenila nazor, len keby ... si urobil nejaku somarinu, ja neviem a netlac velmi na pilu
odmietla tento vikend, tak mozno nabuduci, nemusis aj cez tyzden, ved vy spolu este nechodite. mohlo ju to odradit alebo naopak si mohla mysliet, ze je to strasne zlate, ze mas zaujem.
no ale ako to uz tu bolo pisane, skus tie dva sposoby vyssie uvedene.
no ale ako to uz tu bolo pisane, skus tie dva sposoby vyssie uvedene.
toto iste sa mi stalo ja a kamarat sme boli vonku s dvomi babami a bolo uplne super proste pohoda a ked uz odchadzali povedali ze nech im este zajtra zavolame ze pojdeme zas tak na druhy den volam a dostal som odpoved nieco ako:ked prideme do mesta tak ti napišem samozrejme nič mi nedošlo tak som išiel za kamaratom a ejhle stretol som ju v autobuse
a ona ze cau a odišla tak sme jej s kamaratom neskor zavolali a sli sme za nimi a zrazu museli ist po 20 minutach domov dalši vikend detto same trapne vyhovorky tak som sa jej teda uz mierne nasraty opytal ci teda nieco bude alebo nie a ona ze dnes nie zachvilu musime ist domov a to bolo iba 9 večer 
-
midnight_man
Guru
-
kukiak
Addict
sorry ale na tomto nie je toho vela cudne... Proste vas nevedeli rovno odfajcit, tak to robili taktoJV napísal:toto iste sa mi stalo ja a kamarat sme boli vonku s dvomi babami a bolo uplne super proste pohoda a ked uz odchadzali povedali ze nech im este zajtra zavolame ze pojdeme zas tak na druhy den volam a dostal som odpoved nieco ako:ked prideme do mesta tak ti napišem samozrejme nič mi nedošlo tak som išiel za kamaratom a ejhle stretol som ju v autobusea ona ze cau a odišla tak sme jej s kamaratom neskor zavolali a sli sme za nimi a zrazu museli ist po 20 minutach domov dalši vikend detto same trapne vyhovorky tak som sa jej teda uz mierne nasraty opytal ci teda nieco bude alebo nie a ona ze dnes nie zachvilu musime ist domov a to bolo iba 9 večer
wixinka
sms radsej nie, radsej jej zavolam alebo napisem ked bude na nete. nemam prilis rad sms a moze sa vyhovorit, ze nema kredit.
matus121
neurobil som urcite ziadnu somarinu, este v sobotu okolo obeda sme sa stretli a vsetko bolo ok, chvilu sme sa porozpravali a kym som sa bavil s ostatnymi, tak ani neviem kedy odisla. inak som pisal, ze buduci tyzden tu nie je, su prazdniny a tak mozno ide niekde k rodine alebo co.
matus121
-
midnight_man
Guru